Yıllardır masaüstü bilgisayarımda chrome kullanıyorum. Eylül ayındaki güncellemeye kadar da hiçbir sorun yaşamadım her şey gayet düzgündü. Eylül ayındaki güncellemeden sonra yeni sekme açmaya çalıştığımda sorun yaşar oldum. herhangi bir sayfa açıkken yeni sekme tuşuna bastığımda yukarı tab olarak geliyor ancak görüntü ilk sayfanınki olarak kalıyor ve hiçbir yere tıklayamıyorum. ikinci veya üçüncü denemede ancak yeni sekmede bir sayfa açabiliyorum ve bu çok can sıkıcı. virüs mü var diye düşündüm, kaspersky pure lisanslı sürüm yüklü ve düzenli olarak windows updatelerini yapıyorum. virüs olma ihtimali çok düşük. update'ten sonra oldu ne olduysa. google hesabım falan olmasa tanımadan sileceğim bir daha da kullanmayacağım o kadar sıkıldım.
aynı sorunu yaşayan, çözebilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
yardımları için dh ailesine çok teşekkür ediyorum. 1 haftada 1 cevap yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ozancik1993
yardımları için dh ailesine çok teşekkür ediyorum. 1 haftada 1 cevap yok.
Bu tip sorunlar çok nadiren olduğu için insanların bilgisi olmaması gayet normal.Kullandığın eklentilerden biri uyumlu olmayabilir.Tüm eklentileri devre dışı bırakıp öyle deneyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme