Şimdi Ara

Google Chrome Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Dün akşamdan beridir bilgisayarımda, Google Chrome içerisinde karşılaştığım bir problemim var. İnternette gezinirken ortalama beş sekme açışımdan bir tanesinde "Bu artık iflah olmaz!" diyerekten Google Chrome çöküyor. Öncelikle bilgisayara format atıp driverlerimi güncelledim fakat aynı sorun devam etmekte. İnternetten araştırdığım sayfalara göre bazılarında bu sorunun bilgisayardaki ramlerden kaynaklanan bir hata olduğunu öğrendim. Ramlerimi Denetim Masası içerisindeki "Bilgisayarın bellek sorunlarını tanıla" kısmından tarattırdım ve bir sorun olmadığını gördüm fakat bu problem gerçekten de beni sinir etmek üzere lütfen bana yardımcı olun.

Sistem Özelliklerim:
    İşlemci : Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ
    Bellek : 16 gb
    İşletim Sistemi : Win 8- 64 bit

Google Chrome Hatası

• arkadaşlar lütfen yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluespirit911

Merhabalar arkadaşlar. Dün akşamdan beridir bilgisayarımda, Google Chrome içerisinde karşılaştığım bir problemim var. İnternette gezinirken ortalama beş sekme açışımdan bir tanesinde "Bu artık iflah olmaz!" diyerekten Google Chrome çöküyor. Öncelikle bilgisayara format atıp driverlerimi güncelledim fakat aynı sorun devam etmekte. İnternetten araştırdığım sayfalara göre bazılarında bu sorunun bilgisayardaki ramlerden kaynaklanan bir hata olduğunu öğrendim. Ramlerimi Denetim Masası içerisindeki "Bilgisayarın bellek sorunlarını tanıla" kısmından tarattırdım ve bir sorun olmadığını gördüm fakat bu problem gerçekten de beni sinir etmek üzere lütfen bana yardımcı olun.

Sistem Özelliklerim:
    İşlemci : Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ
    Bellek : 16 gb
    İşletim Sistemi : Win 8- 64 bit

Google Chrome Hatası

Format attın, sürücü güncellendi ve Chrome u yeniden yükledin ve sorun düzelmedi? peki modemi resetlemeyi denedin mi? Ya da ram leri sök yarım saat kadar bekle. Bu ram leri boşaltıyormuşşş yeni öğrendim.? Cleanmem programını kur. o çalışır haldeyken Chrome da gez bakalım.

Ama yani opera daha iyi değil mi güzel kardeşim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam aynen dediğiniz gibi format sonrası sürücüler güncelken sorun düzelmedi. Modemi resetleyip dediklerinizi yapacağım teşekkür ederim. Operayı hiç kullanmadım ama denerim öneriyorsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluespirit911

Hocam aynen dediğiniz gibi format sonrası sürücüler güncelken sorun düzelmedi. Modemi resetleyip dediklerinizi yapacağım teşekkür ederim. Operayı hiç kullanmadım ama denerim öneriyorsanız

Önermek ne demek, şu Chrome kullanıcılarını silah zoruyla operaya zorlayasım var. Bi kere hızlı. Başlangıç sayfası on numara. Bi dene bak. Ayrıca Chrome da işe yarar uzantıların hemen hepsinden operada da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasında dediği gibi kullanmayın chrome hocam.Opera en iyisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.