Şimdi Ara

Google Chrome 'Hay Aksi' !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
7.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Alakalı bir konu var mıydı baya bir tarama yaptım göremedim ama yazayım yine de. Windows 7 kullanırken hatayı alma sıklığım %30 larda %40larda iken Windows 8.1 de bu hatayı alma sıklığım %90 larda. Her tarayıcıyı açtığımda "Hay Aksi" ekranı geliyor birkaç defa yeniledikten sonra giriş yapabiliyorum. Tabi binbir zorlukla. Bazen hiç girmiyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız çok bahtiyar olurum. Hatanın resmi şu :

• Yapay Zekanın Yanıtı

Chrome'da "Hay Aksi" Hatasıyla Karşılaştığınızda Ne Yapmalısınız?

"Hay Aksi" hatası, Google Chrome web tarayıcısını kullanırken sayfaların yüklenmesini engelleyebilen yaygın bir sorundur. Bu hata, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve düzeltmek için birkaç adım uygulayabilirsiniz.

"Hay Aksi" Hatasının Nedenleri:

• İnternet bağlantısı sorunları
    • Uzantı veya eklenti çatışmaları
    • Önbelleğe alınan veriler
    • Tarayıcı ayarları sorunları
    • Kötü amaçlı yazılımlar veya virüsler

"Hay Aksi" Hatasını Düzeltme Adımları:

1. İnternet bağlantınızı kontrol edin: İnternet bağlantınızın aktif olduğundan ve kararlı olduğundan emin olun.
    2. Uzantıları ve eklentileri devre dışı bırakın: Chrome uzantıları ve eklentileri bazen "Hay Aksi" hatasına neden olabilir. Tüm uzantılarınızı devre dışı bırakmayı deneyin ve ardından sayfanın yüklenip yüklenmediğini kontrol edin.
    3. Önbelleği ve çerezleri temizleyin: Tarayıcınızın önbelleğini ve çerezlerini temizlemek, "Hay Aksi" hatasını gidermeye yardımcı olabilir.
    4. Tarayıcıyı sıfırlayın: Chrome'u sıfırlamak, tüm ayarları ve uzantıları varsayılan ayarlarına döndürür. Bu, "Hay Aksi" hatasını çözmek için etkili bir çözüm olabilir.
    5. Kötü amaçlı yazılım taraması yapın: Kötü amaçlı yazılım veya virüsler "Hay Aksi" hatasına neden olabilir. Bilgisayarınızı kötü amaçlı yazılımlara karşı tarayın ve virüs bulursanız kaldırın.

Bu adımları uyguladıktan sonra "Hay Aksi" hatası hala devam ediyorsa, ek yardım için bir Google destek forumunda bilgi edinebilirsiniz. Chrome'da "Hay Aksi" hatası yaşarken karşılaşabileceğiniz yaygın bir sorundur, ancak genellikle yukarıda açıklanan adımları izleyerek düzeltilebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: orfaz

quote:

Orijinalden alıntı: CetinMURAT

Merhaba arkadaşlar,
    Alakalı bir konu var mıydı baya bir tarama yaptım göremedim ama yazayım yine de. Windows 7 kullanırken hatayı alma sıklığım %30 larda %40larda iken Windows 8.1 de bu hatayı alma sıklığım %90 larda. Her tarayıcıyı açtığımda "Hay Aksi" ekranı geliyor birkaç defa yeniledikten sonra giriş yapabiliyorum. Tabi binbir zorlukla. Bazen hiç girmiyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız çok bahtiyar olurum. Hatanın resmi şu :

Ram den yapar

Hocam, bilgisayarda RAM i kasacak bir program, eklenti vs. birşey yok ki.
    Format attım 2 gün önce, 8.1 e yükselttim. Daha programları kurmaya başlamadan Chromu kurdum hatalar zinciri devam etti. Daha önce de kullanıyordum win 8.1 fakat bu kadar değildi.

• adam gibi bir çözüm yok anlaşılan!! sildik her şeyi devam ediyor.
  • Chrome kullandiginiz eklentilerden veya sistem hatalarindan meydana gelmektedir.

1.Virüs

2.Eklenti

3.Temp dosyalari

4.Ram kullanimi

5.Chrome eski sürüm

6.Güncel olmayan sistem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorun yuksek ihtimal ram'den kaynaklaniyor.Ramleri veya raminizi test imkaniniz var ise memtest86 veya benzer programlar ile test ediniz.Eger imkaniniz yok ise farkli bir ram deneyiniz problem %99 cozulecektir.
  • selamlar,

ram'le falan alakası olmayan bir konu. boşuna bu adımla uğraşmayın

öncelikle chrome'u kaldırdım ve regegit> local mach. > software > google >chrome klasörlerini sildim ama düzelmedi.

hala sebebini anlamadığım şekilde ve çok saçma ama son adımda ben şu şekilde çözdüm;
    chrome sağ tık özellikler > Uyumluluk
    uyumluluk altında windows8 yada 10'u seçin uygula kaydet deyip çıkın.
    tekrar açtığınızda chrome çalışacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.