Arkadaşlar Tumblr'a ve çeşitli sitelere girdiğim zaman karakterler bu şekilde oluyor bunun çözümü var mıdır? Teşekkür ederim..
Yok mu arkadaşlar acil lazım
var kardeşim ayarlarında ama su anda kurulu değil o yüzden tarif edemem hic birsey yapamazsan varsayılan ayarlarına al ...
quote:
Orijinalden alıntı: turkay11
var kardeşim ayarlarında ama su anda kurulu değil o yüzden tarif edemem hic birsey yapamazsan varsayılan ayarlarına al ...
Nasıl olacak o?
internet explorer ayarlarından dilmeyi dene olmazsa idm ayarlarından Google chorome ile ilisliklendirmeyi kaldır
Geçen gün bende de buna benzer bir sorun meydana geldi.Dh'de mesaj yazıyorum hiç bir problem yok fakat gönderince türkçe karakterlerde sorun çıkıyordu Kendi kendine düzelti sanırım Dh'nin suçuydu
quote:
Orijinalden alıntı: turkay11
internet explorer ayarlarından dilmeyi dene olmazsa idm ayarlarından Google chorome ile ilisliklendirmeyi kaldır
IDM kullanmıyorum ki.. Internet Explorer ile olan şeyi anlayamadım özür dilerim.
Google Chrome kullanıyorum ama bahsedilen Default klasörü yoktu ve silemedim...
C:\Users\User\AppData\Local\Google\Chrome\User Data bu yolu buldunuz ve altında Default klasörü mü yok? Yoksa AppData klasörünü mü bulamadınız. Varsayılan gizlidir çünkü.
Default adlı bir dosya da olabilir benim bilgisyarımda Default klasör olarak görünüyor. Şimdi denedim ve sildiğimde resetlendi.
quote:
Orijinalden alıntı: taximproject
C:\Users\User\AppData\Local\Google\Chrome\User Data bu yolu buldunuz ve altında Default klasörü mü yok? Yoksa AppData klasörünü mü bulamadınız. Varsayılan gizlidir çünkü.
Default adlı bir dosya da olabilir benim bilgisyarımda Default klasör olarak görünüyor. Şimdi denedim ve sildiğimde resetlendi.
Sadece User Data klasörü var.. Neden acaba..
Eğer Default klasörü yoksa:
Chrome içerisinde sağ üst bölümde bulunan alt alt üç çizgiyi tıklayın,
buradan Ayarlar ve sonra tekrar Ayarları tıklayın.
Sayfanın en alt bölümünde Gelişmiş ayarları göster... tıklayın.
Yine açılan sayfanın en at bölümüne gidin ve Tarayıcı ayarlarını sıfırlayın tıklayın.
şuan DH de mi sorun var yoksa sadece bi anda benim türkçe harflerimde mi sorun çıkmaya basladi? (yazıyı türkçe ingilizce harf karisik yazdim ki daha net anlaşılsın)
Merhabalar,
Windows 10’a geçişle birlikte bazı sorunlarda beraberinde geldi. Bunlardan biri de web sitelerinde i harfinin gözükmemesi sorunu, sitelerde i harfi gözükmüyor ise
Chrome’da sorun şu şekilde aşılıyor; adres satırına chrome://flags/#disable-direct-write yazıp açılan sayfadan “DirectWrite devre dışı bırak”ı Etkinleştir diyoruz.
Yeniden başlatınca sorun düzeliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme