Şimdi Ara

Google Chrome PC yi çok zorluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar ben internetimi bildim bileli google chrome dan başkasını kullanmadım. zaten kanaatimce ondan iyi yok. çok uzun yıllarıdır kullandığım içinde tüm şifreler veriler her şey onda ve onun arayüzüne de iyice alıştım. fakat son birkaç gündür 3 sekme açıyorum ve kasanın içinden çok yüksek seste fan sesleri geliyor. pc yi çok zorluyor donuyor takılıyor. şu anda bu yazıyı ne yazık ki firefoxdan yazıyorum. firefox hız arayüz başta olmak üzere hiç hoşuma gitmiyor.

Sorunun ram kullanımından kaynaklandığını düşünüyorum. Chome un son sürümü (21) i indirdikten sonra bu sorunla karşılaştım. acaba güncelleme mi çok ram kullanmaya başladı anlamadım. Yeni sürümde bir takım değişiklikler gözüme çarptı fakat gerçekten fan sesleri çok çıkıyor. En son Crysis2 yi son ayarda oynarken ekran kartının fan sesini böyle duymuştum. Bu durum beni tedirgin ediyor.

4GB Ram var

Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicansaglam -- 4 Ağustos 2012; 12:02:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alicansaglam

Selamlar arkadaşlar ben internetimi bildim bileli google chrome dan başkasını kullanmadım. zaten kanaatimce ondan iyi yok. çok uzun yıllarıdır kullandığım içinde tüm şifreler veriler her şey onda ve onun arayüzüne de iyice alıştım. fakat son birkaç gündür 3 sekme açıyorum ve kasanın içinden çok yüksek seste fan sesleri geliyor. pc yi çok zorluyor donuyor takılıyor. şu anda bu yazıyı ne yazık ki firefoxdan yazıyorum. firefox hız arayüz başta olmak üzere hiç hoşuma gitmiyor.

Sorunun ram kullanımından kaynaklandığını düşünüyorum. Chome un son sürümü (21) i indirdikten sonra bu sorunla karşılaştım. acaba güncelleme mi çok ram kullanmaya başladı anlamadım. Yeni sürümde bir takım değişiklikler gözüme çarptı fakat gerçekten fan sesleri çok çıkıyor. En son Crysis2 yi son ayarda oynarken ekran kartının fan sesini böyle duymuştum. Bu durum beni tedirgin ediyor.

Aşırı CPU kullandığı için donma kasma vs olabilir.

Programı kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Selamlar arkadaşlar ben internetimi bildim bileli google chrome dan başkasını kullanmadım. zaten kanaatimce ondan iyi yok. çok uzun yıllarıdır kullandığım içinde tüm şifreler veriler her şey onda ve onun arayüzüne de iyice alıştım. fakat son birkaç gündür 3 sekme açıyorum ve kasanın içinden çok yüksek seste fan sesleri geliyor. pc yi çok zorluyor donuyor takılıyor. şu anda bu yazıyı ne yazık ki firefoxdan yazıyorum. firefox hız arayüz başta olmak üzere hiç hoşuma gitmiyor.

Aşırı CPU kullandığı için donma kasma vs olabilir.

Programı kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi ?

şimdi kaldırdım kurdum hocam normal sitelerde sıkıntı olmuyorda pek bizim bir forum sitesi var onda birkaç sekme açınca teklemeye başlıyor. Site geniş çaplı büyük bir site kamyoncuyuz.biz. gel gör ki donanımda da birkaç sekme açınca aynışeyi yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicansaglam -- 4 Ağustos 2012; 12:09:59 >

• 3 Sekme açtım sorun olmadı..

CCleaner programıyla temizlik yapın bakalım..

Kaldırıp tekrar kurmak çözüm sağlaması gerekiyordu..
  • quote:

3 Sekme açtım sorun olmadı..

işte ben o üç sekmeleri epeeey çok açıyorum diğer sitelerde o kadar olmasa da nadiren oluyor. Ccleaner pc nin vazgeçilmesi chrome kapatmamla birlikte elim direk ona gidiyor. çerezler hiç kalmaz benim pc de
  • quote:

quote:

3 Sekme açtım sorun olmadı..

işte ben o üç sekmeleri epeeey çok açıyorum diğer sitelerde o kadar olmasa da nadiren oluyor. Ccleaner pc nin vazgeçilmesi chrome kapatmamla birlikte elim direk ona gidiyor. çerezler hiç kalmaz benim pc de

Hocam 4 sekme açtım CPU %60 fırladı sonra %7 falan indir bu şekilde olması normal sürekli yüksek seviyede değildir.
  • quote:

Hocam 4 sekme açtım CPU %60 fırladı sonra %7 falan indir bu şekilde olması normal sürekli yüksek seviyede değildir.

işte benim sorunum burda başlıyor şu hareketli gülücükler falan varya onların hareketleri bir tekliyor yani utanmasa duracaklar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada "İntel Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz" işlemcim var.
  • quote:

quote:

işte benim sorunum burda başlıyor şu hareketli gülücükler falan varya onların hareketleri bir tekliyor yani utanmasa duracaklar

Allah allah tarayıcı eklentisi de kalmamıştır kaldırınca antvirüs programını kapatarak deneyin.
  • quote:

quote:

quote:

Allah allah tarayıcı eklentisi de kalmamıştır kaldırınca antvirüs programını kapatarak deneyin.

yalnız ben kaldırırken herşeyini silmedim çerezleri kaldı yani eklentilerde yer imleri vs her şey var. avastın chrome eklentisi var onu kaldııp deniyeyim bir

• Tam olarak kaldırıp tekrar kurun sonucu tekrar yazarsınız..
  • quote:

Tam olarak kaldırıp tekrar kurun sonucu tekrar yazarsınız..

avastın eklentisini kaldırınca gözle görülür bir hızlanma oldu. artık kalanda işlemcinin eskiliği ttnetin bakır kablosunun hızına göre değişir herhadle yardımlar için teşekkürler iyi forumlar simulasyon seversen izim forumada bekleriz...
  • quote:

quote:

Tam olarak kaldırıp tekrar kurun sonucu tekrar yazarsınız..

avastın eklentisini kaldırınca gözle görülür bir hızlanma oldu. artık kalanda işlemcinin eskiliği ttnetin bakır kablosunun hızına göre değişir herhadle yardımlar için teşekkürler iyi forumlar simulasyon seversen izim forumada bekleriz...

Sizede iyi forumlar sadece DH diyorum kusura bakmayın..
  • quote:

Sizede iyi forumlar sadece DH diyorum kusura bakmayın..

yanlış anlaşılma olmasın reklam yapmıyorum ihtiyaç da yok zaten

Herneyse yeniden Chrome dan yazmak güzel ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.