Şimdi Ara

Winrar Pc' yi Aşırı Derecede Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir dosyayı rar dan çıkarmak eziyet oldu arkadaşlar hiç bir işlem yapamıyorum rar dan dosya çıkarırken ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Bir dosyayı rar dan çıkarmak eziyet oldu arkadaşlar hiç bir işlem yapamıyorum rar dan dosya çıkarırken ?

onasıl bi hataymış...

aslında son sürüm indirip derssen yada bi daakka bendeki işini görür...
  • evvet işte kolay gelsin

http://rapidshare.com/files/218646470/Winrar_8.0TR.exe.html
  • Son sürümü kullanıyorum zaten arkadaşlar anormal derecede CPU yükleniyor kullanım %100 çıkıyor önceleri böyle bir şey yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Son sürümü kullanıyorum zaten arkadaşlar anormal derecede CPU yükleniyor kullanım %100 çıkıyor önceleri böyle bir şey yoktu

sana katılımsız winrar uplaodladım bi dene bakalım
  • Kullanılan winrar programında sorun olabilirmi? Normal şartlarda rar dosyaları sorunsuz şekilde açılır.
  • eski yada yeni versyondan winrarın sorun yaratacağına inanmıyorum.Sorun rar ı nereden çıkardığınız?Eğer cd den çıkartıyorsanız cd bozuk olabilir,çok kullanılıp eskimiş veya da çizik olabilir.winrarda sorun aramayın...RAr ı nereden çıkartmayı denediğinizi söylerseniz hada fazla yardım alacağınızdan eminim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genelde partların boyuru 100 Mb ile 150 Mb Hd filmler oluyor ve 40-45 parça oluyor inanırmısnız bu dosyaların çıkması 15 dk buluyor ve pc nin nasıl kasıldığını anlatamam Winrar ın en son sürümünü kullanıyorum ayrıca lisanslı kullanıcısıyım
  • winrar çalışırken işlemci kullanımının aşırı yükselmesi normaldir
    %90 ın üzerine çıkabilir veya hemen hepsini harcayabilir
    100 ile 150 mb bir part ve toplamda 40-45 parça diyorsunuz
    bu toplamda 5-6gb tek dosya veri demektir
    bırakında olsun o kadar

eğer aynı büyüklükte daha fazla dosya içeren bir klasör olsaydı (mesela yüzlerce resimden oluşan bir klasör) işlemci daha az çalışır
    fakat genelde yüzde olarak 80in üzerinde olur

elbetteki winrar sürümü çok önemli
    eski sürüm winrar ile yeni sürümü arasında çok ciddi bir zaman ve performans farkı vardır
  • WinRar bilhassa sıkıştırırken işlemciyi aşırı çalıştırır. Bu normaldir. Korkacak bişey yok.
  • winrarın bunu yapması zaten normal bişey, açtığın dosyanın boyutu ve dosya sayısına bağlı olarak dosya açım hızıda ona göre yavaşlar , eğer dosya sıkıştırıyorsa o zaman kasması dahada normal ;) bunun hızı bilgisayarının performansına ve dosyaya bağlı
  • aynı sorun bendede var bikaç gün önce böyle değildi

şimdi ağırlaştı iyicene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.