Son sürümü kullanıyorum zaten arkadaşlar anormal derecede CPU yükleniyor kullanım %100 çıkıyor önceleri böyle bir şey yoktu
quote:
Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Son sürümü kullanıyorum zaten arkadaşlar anormal derecede CPU yükleniyor kullanım %100 çıkıyor önceleri böyle bir şey yoktu
sana katılımsız winrar uplaodladım bi dene bakalım
Kullanılan winrar programında sorun olabilirmi? Normal şartlarda rar dosyaları sorunsuz şekilde açılır.
eski yada yeni versyondan winrarın sorun yaratacağına inanmıyorum.Sorun rar ı nereden çıkardığınız?Eğer cd den çıkartıyorsanız cd bozuk olabilir,çok kullanılıp eskimiş veya da çizik olabilir.winrarda sorun aramayın...RAr ı nereden çıkartmayı denediğinizi söylerseniz hada fazla yardım alacağınızdan eminim.
Genelde partların boyuru 100 Mb ile 150 Mb Hd filmler oluyor ve 40-45 parça oluyor inanırmısnız bu dosyaların çıkması 15 dk buluyor ve pc nin nasıl kasıldığını anlatamam Winrar ın en son sürümünü kullanıyorum ayrıca lisanslı kullanıcısıyım
winrar çalışırken işlemci kullanımının aşırı yükselmesi normaldir %90 ın üzerine çıkabilir veya hemen hepsini harcayabilir 100 ile 150 mb bir part ve toplamda 40-45 parça diyorsunuz bu toplamda 5-6gb tek dosya veri demektir bırakında olsun o kadar
eğer aynı büyüklükte daha fazla dosya içeren bir klasör olsaydı (mesela yüzlerce resimden oluşan bir klasör) işlemci daha az çalışır fakat genelde yüzde olarak 80in üzerinde olur
elbetteki winrar sürümü çok önemli eski sürüm winrar ile yeni sürümü arasında çok ciddi bir zaman ve performans farkı vardır
WinRar bilhassa sıkıştırırken işlemciyi aşırı çalıştırır. Bu normaldir. Korkacak bişey yok.
winrarın bunu yapması zaten normal bişey, açtığın dosyanın boyutu ve dosya sayısına bağlı olarak dosya açım hızıda ona göre yavaşlar , eğer dosya sıkıştırıyorsa o zaman kasması dahada normal ;) bunun hızı bilgisayarının performansına ve dosyaya bağlı
aynı sorun bendede var bikaç gün önce böyle değildi
şimdi ağırlaştı iyicene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme