Şimdi Ara

Google Chrome şifreleri ve kullanıcı adlarını falan hiç kaydetmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Chrome hiçbir şekilde site giriş bilgilerini kaydetmiyor. Her seferinde bilgileri girip kaydet diyorum. Sonra chrome://settings/personal den girip şifreler bölümüne bakıyorum ne hiçbir sitenin kullanıcı adı var ne de şifresi. Bu olay bugün ansızın oldu. Baktım hiçbir sitenin verisi kayıtlı değil. Liste silinmiş ve kayıt tutmuyor.

Bu sorunun çözümü var mı?

Bu arada chrome kaldırdım yeniden kurdum. O da çözmedi. :( Lütfen yardımcı olun, programda mı sorun bende mi anlamıyorum hiç.

• aynı sorun bendede var çözüm bilen var mı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozanteoman

aynı sorun bendede var çözüm bilen var mı arkadaşlar

Sorunu çözdüm ama nasıl çözdüm unuttum gitti. Sonuçta sorun çözüldüydü ama sanırım chrome dosyasında kullanıcı bilgilerini silip, pc den komple chromu kaldırıp yeniden kurdum falan.
  • Lastpass kullanın hiç uğraşmayın tarayıcıyla. Opera chrome yada,firefox hepsinde çalışan bir uygulama 3 yıldır kullanıyorum, öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet lastpass çok başarılı son zamanlarda biraz hafiften yavaşlama var gibi ama iyi genede. ama form verilerini falan tutmuyor chrome form doldururken bilgiler gelmiyor. örneğin gib gov tr falan gibi siteler birçok site firefox da herşey kayıt oluyor chrome da da olmasını ıstıyorum ama olmuyor işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.