Şimdi Ara

GOOGLE CHROME SİTELERE ÖZEL TEMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Operadaki gibi sitelere özel css dosyaları nasıl yükleyebiliriz? Birde akıcı kaydırma?

• akıcı kaydırmayı buldum chrome://flags/ yazıp yumuşak kaydırmayı entkinleştirin
  • hocam akıcı kaydırma ne işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaerim

hocam akıcı kaydırma ne işe yarıyor

+1 ?
  • he anladım
  • vay kanka yaşıyon mu sen?

akıcı kaydırma operadki gibi kaydırınca insanın içi bi hoş oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaerim

he anladım

Adres çubuğuna chrome://flags/ yazıyoruz orada yumuşak kaydırma var etkinleştiriyoruz. Akıcı kaydırma sayfaları kaydırınca göze daha hoş geliyor. Etkinleştirdiğinizde tarayıcıyı kapatıp yeniden açın.

Bu arada yaşıyorum.

Operadaki gibi nasıl css kullanıcaz bilen yokmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel oldu sağol, akıyoruz sayende
  • Dikkatli olun, bu deneyler canınızı yakabilir
    UYARI Bu deneysel özellikler zaman zaman değişebilir, bozulabilir veya kullanımdan kaldırılabilir. Bu deneylerden herhangi birini açtığınızda tarayıcınızın aniden yanmaya başlaması mümkün olduğundan, başınıza gelebilecekler konusunda kesinlikle hiçbir garanti vermeyiz. Şaka bir yana, tarayıcınız tüm verilerinizi silebilir ya da güvenliğiniz ve gizliliğiniz beklenmedik şekillerde riske girebilir. Etkinleştireceğiniz her deney bu tarayıcının tüm kullanıcıları için etkin hale gelecektir. Lütfen dikkatle ilerleyin.

Haha
  • Hala css yi bulamadım Beyler demek istediğim bu hala bulamadım. Ayrıca opera kullananlar pek güvende değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carl johnson -- 4 Aralık 2011; 18:12:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.