Bildirim
google chrome ve mozilla firefox hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence ikisini de dene, kendin karar ver. Ben ikisini de kullanıyorum ama genelde Google Chrome kullanıyorum. -
Firefox çok iyi bence kullanın. Eklentilerini de kullanın çok daha güzel oluyor. -
Google Chrome bazı sıkıntılara rağmen daha iyi bence. Firefox son 2 senedir bazı videoları açmayabiliyor ve bazı uygulamalar ile uyumsuz. Firefox Quantum denemedim ama bu dediğim eksikleri giderdiklerini sanmıyorum çünkü bunlar eksiklikten çok uygulamayı geliştirenlerin kendi tercihleri. -
Chrome sistemi çok fazla yoruyor bence.Tabi yıllardır kullanıp alışınca vazgeçemiyor insan kolay kolay. -
aynen bizde chromeye alıştık mozilla firefoxu kullanınca insan bir tuğaf oluyor :D
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- bios ekranı gelmiyor
- cs 1.6 tam ekran yapma
- klavye tuş değiştirme
- ekran kartı görüntü vermiyor
- mavi ekran hatası
- modem kurulumu
- ekran kartı resetleme
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X