Bildirim
google chrome ve mozilla firefox hakkında
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bence ikisini de dene, kendin karar ver. Ben ikisini de kullanıyorum ama genelde Google Chrome kullanıyorum. -
Firefox çok iyi bence kullanın. Eklentilerini de kullanın çok daha güzel oluyor. -
Google Chrome bazı sıkıntılara rağmen daha iyi bence. Firefox son 2 senedir bazı videoları açmayabiliyor ve bazı uygulamalar ile uyumsuz. Firefox Quantum denemedim ama bu dediğim eksikleri giderdiklerini sanmıyorum çünkü bunlar eksiklikten çok uygulamayı geliştirenlerin kendi tercihleri. -
Chrome sistemi çok fazla yoruyor bence.Tabi yıllardır kullanıp alışınca vazgeçemiyor insan kolay kolay. -
aynen bizde chromeye alıştık mozilla firefoxu kullanınca insan bir tuğaf oluyor :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X