Şimdi Ara

''Google Chrome yükleyicisi başlatılamadı''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Google Chrome ana sayfam(muhtemelen virüs bulaştı) değişti ve hiç bir şekilde eski haline döndüremedim. Son çare chrome'u silip tekrar yüklemekti ve sildikten sonra tekrar yüklemek istediğimde aldığım hata ''Yükleme başarısız oldu, Google Chrome yükleyicisi başlatılamadı''
    Uzun süredir araştırıyorum fakat bir türlü sonuç bulamadım. Yardım edebilecek varsa lütfen bir el atsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Illidan Stormráge

Merhabalar.Google Chrome ana sayfam(muhtemelen virüs bulaştı) değişti ve hiç bir şekilde eski haline döndüremedim. Son çare chrome'u silip tekrar yüklemekti ve sildikten sonra tekrar yüklemek istediğimde aldığım hata ''Yükleme başarısız oldu, Google Chrome yükleyicisi başlatılamadı''
    Uzun süredir araştırıyorum fakat bir türlü sonuç bulamadım. Yardım edebilecek varsa lütfen bir el atsın...

Chrome u ana sitesinden değilde başka bir siteden direkt setup unu indir(Gezginler tercihimdir).Eğer yine olmazsa Chromium denen bir tarayıcı var google chrome un ikizi gibi.Onu gezginlerden yükle hadi kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.