Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.271
Cevap
90
Favori
187.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Aranızda bilgisayarında soda player kullanan varsa chromecast ile yansıtma deneyimlerini paylaşabilirler mi? altyazıları da düzgün bir şekilde yansıtıyor mu? sipariş verecem ama tek istediğim soda player ile uyumlu olması, zira bütün film ve dizileri indirmeden magnet torrent olarak izliyorum, ya da acestream yayınlarını. tek bir program bütün işimi görüyor, chromecasti alma nedenim de sadece bu. Soda player kullanmayan da indirip deneyebilirlerse sevinirim, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeacoN -- 1 Eylül 2017; 0:7:24 >
  • umudi42 U kullanıcısına yanıt
    cloud stream diye bir app var iphone'da 9.99tl. chromecast uyumluymuş. android'de var mı bilmiyorum.
  • DeacoN kullanıcısına yanıt
    Sanıyorum sadece PC ve MAC için var.. Cep desteğini bulamadım arayınca..
  • DuncanIdaho D kullanıcısına yanıt
    evet bilgisayar için sormuştum.
  • Merhaba arkadaşlar tam chromecast alacakken amazon un fire tv stick modelini gördüm. Hem kumandası var hem de donanım olarak daha iyiymiş. Forumda pek paylaşım yok fire TV stick ile ilgili. Chromecast alacaklar mutlaka incelesin fire tv stick i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 55" bir Akıllı TV aldım. Bende 3-4 TB'lik film var. Bunları Hdd'ye ya da Flash'a atarak izliyorum.

Chromecast 2 incelemelerini izledim gayet güzel duruyor fakat benim yaptığımdan farkı ne olacak acaba?

Her indirdiğim filmi Usb ile izliyorum buna geçmenin artıları ve farkı nedir acaba yardımcı olur musunuz çok kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ST4R

Arkadaşlar 55" bir Akıllı TV aldım. Bende 3-4 TB'lik film var. Bunları Hdd'ye ya da Flash'a atarak izliyorum.

Chromecast 2 incelemelerini izledim gayet güzel duruyor fakat benim yaptığımdan farkı ne olacak acaba?

Her indirdiğim filmi Usb ile izliyorum buna geçmenin artıları ve farkı nedir acaba yardımcı olur musunuz çok kararsız kaldım.

Sizin yaptığınız şey (hard diskte kayıtlı bir video dosyasını izlemek) için artısı pek yok. Bu aletin özelliği Youtube, Netflix ve diğer online video kaynaklarını cep telefonundan yöneterek tv'de izlemek.

Sizin kullanımınıza benzer olarak, bende Synology Diskstation var, burada kayıtlı videoları cep telefonundan direk izleyebiliyorum, veya ChromeCast ile televizyonda oynatabiliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ST4R

Arkadaşlar 55" bir Akıllı TV aldım. Bende 3-4 TB'lik film var. Bunları Hdd'ye ya da Flash'a atarak izliyorum.

Chromecast sizi kablolardan flashdisklerden sizi kurtarir .Ben cep telefonundan herşeyi yansitiyorum . Bu konuda en iyi uygulamalar webvideocaster ve bubbleupnp dir

• Anladim. Yani akıllı tv'deki arayüzü chromecast sağlayacak ve daha fazla secenek ve daha hızlı bir şekilde filmleri izleyebilmek için tercih edilir diyorsunuz anladığım kadarıyla.

Birkaç şey de sormak istiyorum; Tv'miz android TV mi olmuş oluyor?
    Bir de Mi Box TV ile farkı nedir bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler. :)
  • Satılık ihtiyaç fazlası temiz az kullanılmış chromecast 2 var almak isteyenler pm den ulaşabilirler
    https://forum.donanimhaber.com/google-chromecast-2-temiz-kutulu--128897248#128897248

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teomanr -- 14 Eylül 2017; 20:10:39 >
  • geçen sene aldığım chromecast2 cihazı sürekli reset atıyor bozuldu tamirini yapan biyerler varmı ? cihaz akılsız tv ler için güzel bir alet telefondan diziyi bul casting yap oh mis gibi akıllı tvlerde gerek yok tabi..cihaz ile uyumlu telefon uygulaması TV cast Chrome programı akıllı tvler içinde programları var LG Samsung .Şimdi bu cihazı nerde tamir ederler güncellemede yaptım hala reset atıyor sanki çokısnıyormuş gibi
  • internet olmadanda telefondaki görüntüyü ekrana aktarabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerttskorkmaz

internet olmadanda telefondaki görüntüyü ekrana aktarabiliyor muyuz?

Maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Alien@Predator

geçen sene aldığım chromecast2 cihazı sürekli reset atıyor bozuldu tamirini yapan biyerler varmı ? cihaz akılsız tv ler için güzel bir alet telefondan diziyi bul casting yap oh mis gibi akıllı tvlerde gerek yok tabi..cihaz ile uyumlu telefon uygulaması TV cast Chrome programı akıllı tvler içinde programları var LG Samsung .Şimdi bu cihazı nerde tamir ederler güncellemede yaptım hala reset atıyor sanki çokısnıyormuş gibi

Üstad o Türkiye'de zor.

• Mirascreen g2 isimli cihaz var n11 de

Chromecast 2 ile aynı ve fiyatı 80 tl civarında

Aynı işi görür mü fiyat çok uygun

MiraScreen G2 Kablosuz HDMI Görüntü Aktarıcı 2017 Versiyon 99,90 TL yerine 78,90 TL

urun.n11.com
    2019 Yeni Sürüm Mirascreen G2-4 Kablosuz Hdmı Görüntü Aktarıcı - n11.com
    https://urun.n11.com/cevirici-ve-donusturucu/mirascreen-g2-kablosuz-hdmi-goruntu-aktarici-2017-versiyon-P215500272

n11.com'dan Google Chromecast 2 Hdmı Streaming Media Player AYNI GÜN KARGO seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

urun.n11.com
    Google Chromecast 2 Hdmı Streaming Media Player Orjinal !! - n11.com
    https://urun.n11.com/medya-oynatici/google-chromecast-2-hdmi-streaming-media-player-ayni-gun-kargo-P88895485

• chOrijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 1:36:12 >
  • Arkadaşlar mesela ben kullandığım tarife gereği telefonumdan youtube videolarını sınırsız izleyebiliyorum . Chromecast alıp tv e görüntü aktarmam için illa ki iki cihazında wifi açık olarak bağlanması mı gerekiyor ? Çünkü telefondan wi-fi açarsam bu sefer de evin internet kotasından yiyecek zaten o zamanda cast'in bi anlamı kalmayacak benim için.

Kısacası cihaz wifi ile bağlı ancak telefon hücresel verdiyken görüntü aktarma yapabiliyor muyuz ?

Şu tarz birkaç makale buldum da o yüzden oluyor mu diye sormak istedim :
    IT PRO
    How to use Chromecast without Wi-Fi | IT PRO
    http://www.itpro.co.uk/mobile/28299/how-to-use-chromecast-without-wi-fi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arfyilmaz -- 24 Kasım 2017; 13:25:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arfyilmaz

Arkadaşlar mesela ben kullandığım tarife gereği telefonumdan youtube videolarını sınırsız izleyebiliyorum . Chromecast alıp tv e görüntü aktarmam için illa ki iki cihazında wifi açık olarak bağlanması mı gerekiyor ? Çünkü telefondan wi-fi açarsam bu sefer de evin internet kotasından yiyecek zaten o zamanda cast'in bi anlamı kalmayacak benim için.

Kısacası cihaz wifi ile bağlı ancak telefon hücresel verdiyken görüntü aktarma yapabiliyor muyuz ?

IT PRO

Telefonda wifinin açık olması şart maalesef .

• Orijinalden alıntı: Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 1:39:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

quote:

Orijinalden alıntı: arfyilmaz

Arkadaşlar mesela ben kullandığım tarife gereği telefonumdan youtube videolarını sınırsız izleyebiliyorum . Chromecast alıp tv e görüntü aktarmam için illa ki iki cihazında wifi açık olarak bağlanması mı gerekiyor ? Çünkü telefondan wi-fi açarsam bu sefer de evin internet kotasından yiyecek zaten o zamanda cast'in bi anlamı kalmayacak benim için.

IT PRO

Hangi firmanin hangi tarifesi acana? Guzelmis

Vodafone da var bu tarife . 15 TL fark oduyursun yanılmıyorsam . Aslında düşünmüyorum değil ama turkcell de durmadan hediye İnternet veriyor dolayısıyla bir şey fark etmiyor . Birde Vodafone'da bazı yerlerde çekim sorunu var her halde

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.