Şimdi Ara

Google Chromecast video inceleme '35$'lık minik cihaz ile televizyonlar medya merkezine dönüşüyor' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
5.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • chrome'da açtığınız herhangi bir sayfayı chromecast üzerinden ekrana aktarabiliyor. incelemede bu konuya hiç değinilmemesi çok şaşırtıcı.
  • Şimdilik türkiye için fazlasıyla kullanışsız.

• Nexus 7 2013 incelemesi ne zaman gelecek?

• Alternatif bir cihaz... Tercih edenler de olabilir...

• Bir de şu açıdan bakalım : Bir kafe işletmecisisiniz ve youtube üzerinden video stream ederek fon müziği olarak kullanmak ne kadar yasaldır? Yoksa Pandora vb. olduğu gibi radyo veya müzik stream larda "Commercial License" gibi bir özellik mi kullanılmalı?Eğer aksiyse gayet yarayışlı bir cihaz olduğuna inanıyorum.
  • Türkiye için çöp
  • türkiye için leş
  • Google servisleri neden Turkiye'de calismiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gereksiz olmus

• İyi hoşta bu gösterdiklerinizin hepsini youtube ''pair'' adı altında sunuyor. 1080p 3d video açtıktan sonra donma yapmadan oynatabiliyor ve telefonda da istediğin işlemi gerçekleştirebiliyorsun. Sanırım buda bulut üzerinden çalışıyor.

Buyrun buda eşleşme ekranı

Google Chromecast video inceleme '35$'lık minik cihaz ile televizyonlar medya merkezine dönüşüyor'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 28 Ağustos 2013; 14:09:08 >

• HTC var sorun YOK

• Apple TV gibi bir cihaz olsa Android'e çok işe yarar ama işte ne yazık ki yok. Bana kalsa bunu çıkaracağına hiç çıkarmasa daha iyiymiş.

Apple TV gibi bir cihazda zor çıkar çünkü her telefonda nasıl çalışacak ekranı aktarabilme merak ediyorum. Bazısı var güçlü bazısı var zayıf. Ayrıca birde uygulamayı çalıştırmakta zorlanıyor encode nasıl yapacak merak ediyorum.

• Amerikadan getirttiğim chromecastim kutusunda satılıktır. Teklifler pm den.
  • Bununla dizimag gibi sitelerden dizi ve film izlenebilir mi?
    Deneyen yada bu konuda bilgisi olan var mı?
  • googlenin böyle saçma bişey yaptığına inanmıyorum :D
  • çok gereksiz olmuş allah bilir tr ye 3 ay sonra gelir
  • tv de DNLA özelliği varsa bunların hiçbirine gerek yok imedia share uygulamasıyla youtube gibi çoğu video sitelerine bağlanıp tv ye aktarabiliyorsun.

• notebook ekranını tv ye aktarabiliyormu? yada notebookdaki altyazılı filmi tv de oynatabiliyormu?

kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

aslında smart tv kullanıyorum lg lb670 v

vgest ile dlna kullanarak notebookdaki filmi direk tv ye aktarıyorum sorunsuz ama altyazı desteği yok onunda.

plex media serverı cok begenmedim.
  • captainx06 C kullanıcısına yanıt
    Videostream diye bir program var altyazı destekliyor. Chromecast e de altyazı desteği geldi zaten android de localcast app i altyazı ekleyebiliyor. Benim ki bir kaç güne gelecek deneyip daha iyi bir yorum da bulunabilirim.

Desktop u mirrorlamak çok iyi performans vermiyormuş maalesef. Chrome da tab i aktarmak daha iyi sonuç veriyor sanırım. Ayrıca telefon ekranını da aktarabilirsin. Bir de son olarak html5 formatında ki videoları aktarabiliyor chrome, hem PC hem de android versiyonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bohemian1 -- 2 Ağustos 2014; 12:12:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.