Şimdi Ara

Google Chromecast video inceleme '35$'lık minik cihaz ile televizyonlar medya merkezine dönüşüyor' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
5.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Videostream icin link verebilirmisiniz. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captainx06 C kullanıcısına yanıt
    https://chrome.google.com/webstore/detail/videostream-for-google-ch/cnciopoikihiagdjbjpnocolokfelagl

• bohemian1 B kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam bu chromecast istiyor, aparatlari sevmiyorum. En iyisi widi destekli notebook almak direk ekrani cogaltabiliyo

• captainx06 C kullanıcısına yanıt
    Chromecastin beğendiğim yönü sadece telefondan idare edilebilmesi. Ayrıca 110 lira gibi bir fiyata geldi eBay den yeni bir laptop almaktan çok daha ucuz. Laptop veya herhangi bir PC den daha az elektrik harcayıp, daha az yer kaplaması cabası.

• Deezer'dan müzik dinliyorum, tüm dizi ve filmleri chromedan aktarıp izleyebiliyorum.
    Benim için harika bir cihaz.
  • Chromecast uydu alicilari vardi millet epey bi övüyordu. Ve bu gordugum gercekse dalistayim rahatsiz etmeyin. Eski tv capture kartine bile raziydim dune kadar bugun ise multimedimedia tv funcinality super olur. Fiyatta cok comert harbiden.

• Türkiyede satılıyormu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chromecast ile ilgili çok kısa ve öz bir blog yazısı.
    Bir çok özelliği Türkiye'de ilk defa kullananlar tarafından anlatılmış. Okumanızı tavsiye ederim.

Google Chromecast – Düşük fiyatlı teknolojik ürünler
  • evdeki airties 5443 modemi görmüyor sebep ne olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

evdeki airties 5443 modemi görmüyor sebep ne olabilir.

modemi güncelleyip denermisin, bende de görmüyordu güncelleyince gördü.
  • Cihaz satiliktir, ilgilenenler PM atabilir.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102200127

• Su teknolojik yenilikler artik tadini tuzunu kacirdi isin. Insanlar evlerindeki televizyonu yenileyip borcunu bitirene kadar uzerine yirmi model daha cikariyorlar. Bu kadari da fazla sayilmaz mi artik?
  • Chorme Uzerınden Screen Share yapabılır, android isletim sitemli smart cihazlarinizdan chrome cast ile telefonunuzun ekranini tv`nize aktarabilirsiniz....

Amerika`dan Alisverisin Adresi Binbirsey.com`dan Urunu Inceleyip, hzili birsekilde tedarik edebilirsiniz...

• Uzak durun bu üründen sadece kitkatlı telin ekranı aktarılıyormuş bizde jelybenli tel var uygulamayla görüntü aktarıyoz oda yarım yamalak ses ayrı görüntü ayrı geliyor.Böyle gereksiz saçma ürünü googleden beklemezdim androidi üreten sensin nasıl uyumsuz olur androidle bunun izahı nedir darkın cihazında bile uygulaması var tele yüklüyon görüntüyü istediğin telden aktarıyon chromecastta ise uyumlu tel olması şart yoksa kullanamıyorsun dlna zaten tvlerin çoğunda var o marifet değilki bunu googleye yakıştıramadım zaten cihazın yeni versiyonu çıkmadı google malesef bir deney yapmış oda bize denk geldi bu cihazdan çokdaha iyi androidli mini bilgisayarlar var bunun vadettiklerini yapıyor işlemci ramı grafik çipi daha yüksek kablosuz maus klavye ile tv yi bilgisayar gibi kullanılabiliyorsunuz fiyatlarıda bununla aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 12 Ağustos 2015; 20:41:40 >
  • Lolipop ve kitkatta canavar gibi calisiyor cihaz, 10 numara cihaz.

• C

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba herkese ürünü almayı düşünüyorum,birşey soracağım youtube vs dışında bu cihazda kendi filmlerimi oynatmam için bazı uygulamar var ekşisözlük te yazılmış,merak ettiğim o uygulama açık kalmak zorunda mı yoksa youtube gibi açıpta başka bi uygulamaya devam edilebiliyor mu bilginiz varmı?aydınlatırsanız çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Lolipop ve kitkatta canavar gibi calisiyor cihaz, 10 numara cihaz.

merhaba ürünü almayı düşünüyorum,birşey soracağım youtube vs dışında bu cihazda kendi filmlerimi oynatmam için bazı uygulamar var ekşisözlük te yazılmış,merak ettiğim o uygulama açık kalmak zorunda mı yoksa youtube gibi açıpta başka bi uygulamaya devam edilebiliyor mu bilginiz varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Chorme Uzerınden Screen Share yapabılır, android isletim sitemli smart cihazlarinizdan chrome cast ile telefonunuzun ekranini tv`nize aktarabilirsiniz....

Amerika`dan Alisverisin Adresi Binbirsey.com`dan Urunu Inceleyip, hzili birsekilde tedarik edebilirsiniz...

merhaba, chromecast ile telefon ya da tv ekranını TV ye nasıl yansıtıyoruz? yani chromecast, miracast ya da ezcast gibi kullanılabiliyor mu? Ayrıca chromecast internet ağı olmadan kullanılamıyor mu? Bilginiz varsa cevabınız bekliyorum.
    Selamlar.
  • Aynı miracast gibi yansıtma var. İnternet olmadan ekran Yansıtma yapılır. İnternet gerektiren uygulamalar kullanılmaz diğerleri kullanılır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.