Şimdi Ara

Google Cloud Hesap Değiştirmeme Rağmen Halen Kredi Kartı Onayı İstiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygulamamda resimdeki yazıya OCR işlemi uygulamak için Google Cloud servislerini kullanmaya karar verdim. Google Cloud sitesine girip ücretsiz denemeyi etkinleştirmek için kendi kredi kartımı girdim. Ancak kredi kartımı girip onay butonuna bastığımda bir hata çıktı ve kabul etmedi etkinleştirmeyi. Bu arada kredi kartımın arkasında CVC numarası var ama internete açık değil. Daha sonra ben de etkinleştirme yapmadan konsola girerek kendi projemi ve ona ait bir API oluşturdum. Daha sonra uygulamada API ile istek(request) yapan kodu da yazdım ancak uygulamayı çalıştırdığımda benden proje için faturalandırmayı açmamı istedi. Ben de tekrar konsoldan faturalandırmaya girip internete açık olan yeni bir kredi kartı girdim ama bu sefer onu da eklemedi hata verdi ve sonra baktığımda hesabımın askıya alındığını gördüm. Kredi kartını doğrulamam gerekiyormuş. Ben de istenen şekilde sadece son 4 hanesi gözükecek biçimde yükleyip attım. Ancak kartın ön yüzünde sadece kart numarası ve son tarihi yazıyor ama ismim yazmıyor. Sonra gelen e-mailde gönderdiğim dosyanın onaylanmadığını söylüyor. "Please submit a photo or image scan of bank statement as proof of ownership for the  MASTER CARD ending in ****" gelen e-postanın bir kısmı da bu şekilde. Başka hesaplar açıp başka ağlardan bağlanıp başka kredi kartları denesem de sürekli doğrulamamı isteyen uyarı çıkıyor. İlk girdiğim kredi kartını da primary olarak atamış değiştiremiyorum. Elimde bu kredi kartına ait sadece bir tane para çekme fişim var. Kartın son 4 hanesi , ilk ismimin ilk iki harfi ve soyadımın son iki harfi gözüküyor. Sizce onu göndersem kabul edilir mi veya bu durumda ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar elimde bulunan para çekme fişini ve kartı tekrar gönderdim. Açıklama kısmına para çekme fişinde ismimin yazdığını kredi kartı bilgileri olduğunu yazdım. 5-10 dakika sonra gelen emaille Google Cloud hesabımın açıldığını öğrendim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.