|
Bildirim
sahte site sorununu çözemedik, sadece 1 sonuç göstererek gözlerinizi kapatıyoruz demenin kolay yolu, 5 para etmez arama motoru.
|
spam sayfaları geçtim. Eskisi kadar başarılı sonuçlar gösteremiyor.
Başarılı aramadan giderek uzaklaşıyor. |
|
|
|
|
Aynen, adamlar reklam işine taktı, gerisini bıraktı... |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hangisi mesela ? |
|
Aynen, 1 aydır Bing kullanıyorum. 5-6 kere, Bing'de yaptığım aramanın aynısını Google üzerinde de yaptım bu süreçte ara sıra, istisnasız hepsinde Google daha kötü sonuçlar getirmişti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Google kitabında der ki : "Reklamlar kullanıcıları rahatsız etmeyecek. Sonuçlar asla reklamların üzerinde olmayacak." Hatta sanırım Mercedes yüklü miktarda ödeme teklif etmiş. Kabul etmemişler. Kitapta kendi yazdıkları. Yıllardır bu kuralı çiğniyorlar. |
ChatGPT ve Bard'ın gelişmesinden çok Google Search'ün doğrudan AI ile iyileştirilmesi taraftarıyım. Çok daha fazla işe yarayacağını düşünüyorum. |
Çünkü reklam beleş gelir. Neredeyse hiç maliyeti yok Google'a. Ama reklam olayı her şeyi öldürdü, Hiç bir şeyi prömiyerinde seyretmiyorum artık, tv seyretmiyorum, sinemaya gitmiyorum, radyo dinlemiyorum. Reklam ve reklamcılık camiası hepsinin içinden geçti maalesef. Bakınız, yakında CD, DVD vb medya ile yayımlanan dijital yayınlar da bile reklam görebilir, dinleyebiliriz. Hiç şaşırmam... |