arkadaşlar bilgisayarım 2 gündür google dan başka hiçbiyere girmiyo sebebi ne olabilir format attım yine düzelmedi bilgisayar konusunda tecrübeli arkadasların yorumlarına ihtiyacım var lütfen bana yardımcı olun..
quote:
Orjinalden alıntı: B59
arkadaşlar bilgisayarım 2 gündür google dan başka hiçbiyere girmiyo sebebi ne olabilir format attım yine düzelmedi bilgisayar konusunda tecrübeli arkadasların yorumlarına ihtiyacım var lütfen bana yardımcı olun..
Başka taracıcıyla denedinmi 1. 2. Buraya nasıl girdin :):)
denedim hiç biriyle olmuyo şuan internet cafedeyim sırf sizden yardım için evden cafeye geldim yardım :S edin lütfen
bana yardım edicek insan bulamadık :) basıcaz bilgisayarcıya parayı artık onlar bi el atıcak :S
valla google arama yapabiliorum google ürünlerine girebiliyorum gmail google page google analiz vs. vs. google video fakat baska diğer sitelere giremiorum modemi fabrika ayarlarınamı alsam acaba?
arkadaşlar problem modemdeymiş modemi fabrika ayarlarına çevirip tekrar kurdum düzeldi verdiginiz bilgiler için tşk ederim: )) ohh bee kendi bilgisayarımda olmak varmışş 3 gündür nete giremiodum bilseydim daha ilk günden size başvururdum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme