Bildirim
Google'de şekildeki gibi çıkmak !!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
abiler çok zor birşey mi sordum ? -
ben onu sadece en üst seçeneklerde gördüm. Yani sitenin google da o anahtar kelimeyle aranınca en çok aranan site olman gerekiyor. Ama ondan sonraki prosedür nedir bilmiyorum. Öyle gördüğün sitelerin bir tanesinin webmasterına sorabilirsin. -
Google Groups da da çıkıyor olmak gerekiyor bildiğim kadarıyla -
meta taglarla alakalı olsa gerekk. robot ayarlarından da olabilir ya da ikisi birden. -
Ya çok heybetli bir şey .
üstadlar bir ilgilenseniz bu konuyla ?
çok merak ediyorum doğrusu.
source da bu kodlar var. Tabi tek baslık icin acılmamıs en az 10 - 12 baslık icin var
google her halde en sık ziyaret edilenleri ekliyor. Tahminim: class="toplinks" seçeneği sayesinde oluyor
<td class="analink" align="center"> <a href="http://www.aydinlarfoto.com/tm/departments.asp?category_id=011" class="toplinks">
İKİNCİ EL</a></td>
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsennnnn -- 13 Şubat 2007; 19:33:18 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X