Merhabalar. 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 google dns servislerini kullanıyorum. Fakat videolu görüşme veya canlı yayın sırasında görüştüm piksel piksel çok bulanık ve kalitesiz görünüyor. VPN servisleri de pek güvenilir gelmiyor. Sadece google dns kullanıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim? Alternatifi veya hizi kaliteyi arttırma yolları var mı? Not: Sorun yasadifim uygulama android deki Tagged. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Google DNS(Tavsiye Bekliyorum)

-
-
DNS ile görüntü kalitesi arasında bir bağlantı yok. Bunun haricinde yaşadığın durumla ilgili birşey diyemiyorum çünki bu duruma neden olabilecek birçok etmen bulunmakta.
-
İnternet hızınızı kontrol ettiniz mi ?
-
Sizin bağlantınız kopuyor ve karşı taraf sizi bulanık göryorsa sizin upload hızınız yeterli olmayabilir veya kablosuz çekmiyor olabilir hız testi yapıp atarsanız daha hızlı bir çözüm bulabilirsiniz fakat karşı tarafın interneti kötü ise siz karşıyı bulanık görebilirsinizi bunu kendi internetiniz kötü veya dns engelliyor olabilir diyebilirisniz kontrol etmeniz gerekir.
-
Google DNS servisleri sapıtık epeydir. Türkiye'de bulunduğum halde önce İsviçre (eyvallah güzel) sonra JAPONYA/OSAKA sunucularını gösteriyor. Dns Leak Test yapıp görebilirsiniz. Muhtemelen gecikmelerin sebebi olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X