Merhaba arkadaşlar. Samsung Galaxy S21 FE kullanıyorum. Açıkçası cihazın bataryası iyi olmadığı için batarya tüketimi az olan bir browser arıyorum. Browser tavsiyelerinizi bekliyorum. |
Bildirim
Merhaba arkadaşlar. Samsung Galaxy S21 FE kullanıyorum. Açıkçası cihazın bataryası iyi olmadığı için batarya tüketimi az olan bir browser arıyorum. Browser tavsiyelerinizi bekliyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 13 Haziran 2022; 20:4:54 > |
Bende de tam tersi hep Chrome kullandım. Malum şuan kullandığım cihazın batarya performansı zaten kötü olunca en azından hem batarya anlamında iyi hem de chrome aratmayacak bir browser arıyorum. |
|
Ublock origin eklentisiyle kiwi browser kullanıyorum. Yaptığım testlere göre en hızlı mobil tarayıcı. Ancak sarj tüketimi diğer tarayıcılara göre nasıl bilmiyorum. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 11 Eylül 2023; 2:50:56 > |
Amaç reklam engellemekse "Özel DNS" diye bir seçenek varsa bunu yazın. Ben tarayıcı olarak Brave ve Chrome kullanıyorum. Chrome kullanmamdaki tek sebep PC'm ile senkron oluyor. Arama kaydınız tutuyor vs. |