Şimdi Ara

Google dolar kurunu gizlemeye başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
14.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 dolar yazınca çıkıyor hala. bu şekilde bakabilirsiniz. neden böyle bir hareket yapmışlar anlamak mümkün değil. İnşallah daha da aşağıları görürüz.

• Algıcı beybiler kendileri çalıp kendileri oynuyor. He dolar düştü diye Google sistemi gizledi he.

Ama aslında olan kısa süreli bakım. Haberi yapan da bunu biliyor da "belki bir arıza da olabilir ama bla bla" diye bilmiyor gibi yapmış. Maçlarda da sürekli oluyor mesela. Normalde takım adı yazınca o takımın o anda oynadığı veya son maçı çıkarken bazı günler hiçbir şey çıkmıyor. Ertesi gün yine çıkıyor. Yani ilk kez olan bir şey değil şirinler. Siz yine de dış güçlerin Türkiyeyi bitirmek için uğraştığına inanmaya devam edin. Sonuçta bu dış güçlerin tek derdi Türkiye. Dış politikada 1 numaralı rakibiniz kim derseniz Amerika da, Rusya da, Çin de hep aynı şeyi söyler: Türkiye. Çünkü reis dünya lideri ve Türkiye de dunya devi. Ayrıca yerli ve milli arabamız da 2023'te göklerde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Usd yazmam yetiyor Google dolar kurunu gizlemeye başladı 

Google dolar kurunu gizlemeye başladı
  • kbere K kullanıcısına yanıt
    Yerli arabayı ağzınıza almadan yorum yapamayacak mısınız...

• Dostlar dış güçler doların yükselmesini istemez.
    Dolar yükselirse ürün satamaz.
    Dolar 1.5-3 arası iken ne kadar iphone satın alınır,
    Dolar 18-25 iken kaç kişi iphone alabilir.

Dış güç sana ürün satmak ister.

Yazmayım diyorum kendime ama dayanamadım

• valla benim de dikkatimi çekmişti bugün ama haberi yapılınca şaşırdım. şimdiye kadar hep " dolar " yazınca çıkıyordu. enteresan gerçekten. acaba son günlerde çok fazla arama yapıldı da onunla mı alakalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 23 Aralık 2021; 15:42:13 >
  • Dolar yazınca çıkmıyor bende sürekli dolar yazıp aratırdım editörü gereksiz linçlemeyin.

• Amaeriganın oyunu bunlar ama bunlar yetmez Reyiz büyük oyunu bozacak yine Eyyyy guuugle sen kimsin ya

• mcan_91 kullanıcısına yanıt
    "Tarafsız bakmak zor olsada" bütün olay bu. Takım tutar gibi taraf olmamak lazım. Sizi tenzih ederek yazdım.

• dolar kuru yazınca çıkıyor gereksiz bir haber olmuş. google ın çalışma mantığını öğrenin. ekranın başında biri hadi dolar yazınca artık kuru göstermeyelim demiyor her şey otomatik.

• Al dolar yazdım çıkıyor Google dolar kurunu gizlemeye başladı

• Adamlar göstermek istemese göstermez bir sadece dolar yazinca cikmiyorsa bir hata olmustur hemen art niyet aramanin mantigi yok

• Dolar 11 ama 2 lt evin ayçiçek yağı 49 TL ohhhhh

• İnvesting anlık veriyor ben memnunum

• dolar yazınca çıkıyordu şimdi "dolar kuru" ya da "dolar tl" yazınca çıkıyor.

• Üst edit: 25.12.2021 tarihi itibari ile problem düzelmiştir. Dolar yazınca grafik çıkıyor. DH büyük oyunu bozdu google geri adım attı arkadaşlar. Bir büyük oyun daha bozuldu maşallah.
    Google dolar kurunu gizlemeye başladı

Bende dolar yazınca çıkıyor bir problem yok. (Sonradan ekleme not: telefonum ingilizce)Böyle saçma sapan şeyleri haber yapmaya utanıyor olmanız lazım.
    Google niye kuru gizlesin, ne kadar boş insanlarsınız siz, DH eskiden güzel yerdi şimdi editörü bile bomboş. Şu habere bak. O kadar hastalıklı insanlardan oluşuyor ki bu toplum doların 11 e düştüğüne inanıyor!
    Pardon ama geçen sene kaçtı şimdi kaç?
    Artık tiksiniyorum yeter be, yok dış güç yok bilmem ne, bıktım bu kadar cahillikten, kibirden, art niyetlerden.
    Yeter be yeter hiç mi işini düzgün yapacak biri kalmadı bu ülkede. Her geçen gün daha da fakirleşiyoruz adam kalkmış Google dolar kurunu gizliyor diyor.
    Hiç mi kafa yok, düşünme yetisi yok, Google niye gizlesin arkadaşım kuru? Amaç ne yani? Kuru gizledi diyelim başka yerden öğrenmeyecek miyiz sanki? Amaç ne yani?
    Bu kadarını bile düşünemeyip şu haberi yapmak mallıktır.
    İster banlayın, ister banlamayın. Çok da umrumda artık burası. 10seneyi geçmiş bir zamandır üyeyim. Bu kadar rezillik artık yeter be.
    13 yaşında çocuk koysan şu haberi yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 25 Aralık 2021; 21:15:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dış minnaklar yine iş başında. eyyyyy guugıl sen kimsin ya senin haddine mi döları gizlemek.

• Reuters: Hükümet dolar/TL’nin 9 seviyesine düşmesini bekliyor

• Bu durumu not edin. Seçimlerde, konuşmada vs kullanır kesinlikle. Burada bile mağdur oldu adamlar vay aliminyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "abd doları", "usd", veya "dolar tl" yazarsanız gözükür.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.