Şimdi Ara

Google dolar kurunu gizlemeye başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
14.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ben de farkettim bunu bugün ama sanırım aşamalı olarak sunuluyor bu durum. bu arada döviz takibi yapabileceğim güvenilir bir site ya da uygulama bilen varsa önerebilir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hamaset, komplo teorisyenliği, dünya bize düşmancılık bitmedi gitti.. Ben şimdi denemek için yazdım direk çıkardı sonucu.

• Hükümet ne kadar kötü yönetsede süreci yurtdışından gelen baskıları reddetmek aptallık olur.

Eskiden sadece dolar yazınca 18 tl yazıyordu şimdi çıkmıyorsa bu bazı şeyleri düşündürmeye itmeli. Ancak bu demek değildir ki süreç iyi yönetiliyor. Tarafsız bakmak zor olsada denemek lazım.

• theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt
    Müthiş haber

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Donanım Haber'e yakışan güzel bir click bait haber olmuş.

• Anahtar kelime ile ilgili bir durum oldugunu dusunuyorum. Dolar yazinca cikmiyor ama dolar kuru yazinca cikiyor.

• Google Play'den "Z Borsa" yaz çıkan uygulamayı indir Anlık gösteriyor. Web sitesi olarak "Bloomberg" sitesinden bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Justice1876 -- 23 Aralık 2021; 14:43:4 >
  • Google ayağını denk alsın.

• 4Justice1876 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• borç almıştım 482 bin tl daha yüksek ödeyeceğim çıldırmak üzereyim

• Ricâ ederim.

• Sadece "dolar" yazınca çıkıyordu. Şimdi sadece dolar yazınca çıkmıyor. Dolar tl, dolar kuru yazınca falan çıkıyor. Haberde bunu dile getirmiş sadece.

• alemburda34 kullanıcısına yanıt

Maddi durumunuz bilmiyorum ama kolay değil. Geçen hafta Türkiye'nin büyük bir kısmı çıldırmak üzereydi, zamlar, dövizin sürekli yükselişi, altın/döviz borcu olanlar ve tüm bunlar olurken sorumluların etkili hiç bir şey yapmaması... Ben son gün 18,5TL'yi gördüğümde intiharlar başlar diye epeyi üzülmüştüm... Rabbim bir benzerinden korusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 23 Aralık 2021; 15:3:45 >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Bende de çıkmıyor

Google dolar kurunu gizlemeye başladı

Hocam haberi okumuyor musunuz? "Türkçe'de sorun var. Diğer dillerde sorun yok" dedim. Attığınız ekran görüntüsü İngilizce :)

• İnvesting tavsiye ederim

• theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt

pardon hocam.

ben evde ingilizce kullanıyorum ama tarayıcı ve uygulamalarım iş yerinde Türkçe aslında. profilden dolayı google chrome ingilizce yapmış sanırım arama sayfasını. hiç farkında değilim. Google dolar kurunu gizlemeye başladı 

• Hareketliliğe google bile yetişemiyor en son pes etti.

Estağfurullah canınız sağolsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.