Şimdi Ara

Google dolar kurunu gizlemeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
14.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güncelleme: Kurun uzun süre 12'nin altında devam etmesinin ardından "dolar" aramalarında dolar kuru modülü yeniden gösterilmeye başlandı.

Pazartesi günü açıklanan “Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat” hesabının ardından dolar ve Euro kuru ciddi düşüş yaşandı. Pazartesi günü 18,50’ye kadar çıkan dolar kuru bugün 11,00 düzeyinde seyrediyor. Dolardaki büyük düşüşle birlikte Google, dolar fiyatını göstermemeye başladı.

Google’da “dolar” araması yapıldığı zaman sayfanın üstünde anlık dolar kuru bilgisini gösteren modül bulunuyordu. Ancak bugün itibariyle "dolar" aramalarında bu modülün gösterimi durduruldu.

Ayrıca Bkz.Döviz getirisi garantili yeni ekonomik sistemin detayları açıklandı

Durum bir hatadan kaynaklanabilir ancak arama dilini farklı bir dile çevirince eskisi gibi dolar bilgisi gösterilmeye devam ediliyor. Sadece Türklere yönelik düzenleme yapılmış gibi görünüyor.

Kullanıcıların dolar bilgisine “dolar kuru”, "dolar kaç tl", "dolar tl" gibi farklı aramalarla ulaşabiliyor. Sadece "dolar" araması yapıldığında Google, dolar kurunu gizliyor ancak Euro için aynı durum söz konusu değil. “Euro” şeklinde arama yaparak Euro kurunun kaç olduğu bilgisine ulaşabilirsiniz.

• Üst edit: 25.12.2021 tarihi itibari ile problem düzelmiştir. Dolar yazınca grafik çıkıyor. DH büyük oyunu bozdu google geri adım attı arkadaşlar. Bir büyük oyun daha bozuldu maşallah.

Bende dolar yazınca çıkıyor bir problem yok. (Sonradan ekleme not: telefonum ingilizce)Böyle saçma sapan şeyleri haber yapmaya utanıyor olmanız lazım.
    Google niye kuru gizlesin, ne kadar boş insanlarsınız siz, DH eskiden güzel yerdi şimdi editörü bile bomboş. Şu habere bak. O kadar hastalıklı insanlardan oluşuyor ki bu toplum doların 11 e düştüğüne inanıyor!
    Pardon ama geçen sene kaçtı şimdi kaç?
    Artık tiksiniyorum yeter be, yok dış güç yok bilmem ne, bıktım bu kadar cahillikten, kibirden, art niyetlerden.
    Yeter be yeter hiç mi işini düzgün yapacak biri kalmadı bu ülkede. Her geçen gün daha da fakirleşiyoruz adam kalkmış Google dolar kurunu gizliyor diyor.
    Hiç mi kafa yok, düşünme yetisi yok, Google niye gizlesin arkadaşım kuru? Amaç ne yani? Kuru gizledi diyelim başka yerden öğrenmeyecek miyiz sanki? Amaç ne yani?
    Bu kadarını bile düşünemeyip şu haberi yapmak mallıktır.
    İster banlayın, ister banlamayın. Çok da umrumda artık burası. 10seneyi geçmiş bir zamandır üyeyim. Bu kadar rezillik artık yeter be.
    13 yaşında çocuk koysan şu haberi yapmaz.
    Algıcı beybiler kendileri çalıp kendileri oynuyor. He dolar düştü diye Google sistemi gizledi he.

Ama aslında olan kısa süreli bakım. Haberi yapan da bunu biliyor da "belki bir arıza da olabilir ama bla bla" diye bilmiyor gibi yapmış. Maçlarda da sürekli oluyor mesela. Normalde takım adı yazınca o takımın o anda oynadığı veya son maçı çıkarken bazı günler hiçbir şey çıkmıyor. Ertesi gün yine çıkıyor. Yani ilk kez olan bir şey değil şirinler. Siz yine de dış güçlerin Türkiyeyi bitirmek için uğraştığına inanmaya devam edin. Sonuçta bu dış güçlerin tek derdi Türkiye. Dış politikada 1 numaralı rakibiniz kim derseniz Amerika da, Rusya da, Çin de hep aynı şeyi söyler: Türkiye. Çünkü reis dünya lideri ve Türkiye de dunya devi. Ayrıca yerli ve milli arabamız da 2023'te göklerde
  • Vatansever Google.

• Dolar kaç TL yazınca çıkıyordu bende başından beri.
  • Dolar kaç TL yazınca çıkıyordu bende başından beri.
  • yazınca geliyor.

• Kusadasi76 K kullanıcısına yanıt
    Sadece "dolar" şeklinde aratın.

• Bende bir değişiklik yok şu an. En başta grafik çıkıyor her zamanki gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aranan dış güçler bulundu. :)

Bu arada ne güzel düşüyor öyle değil mi, inşallah gün içinde 10TL'nin altını da görebiliriz.

Ekleme dolar/tl yazınca da çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 23 Aralık 2021; 14:40:18 >
  • 1 USD kaç TL yazınca hemen çıkıyor

• dollar to tl
  • Uygulama kurun sizde her defasında Google a yazmaya ne gerek var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dolar Kuru yazınca çıkıyor

• Erduvan dış güçler diyince kızıyorsunuz bide adama 😎

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    4 saattir modül gözükmüyor. Haber yapmak için bekledim. Halen gözükmüyor.

• Dolar kuru yazınca çıkıyor

• Google birşey gizlediği yok. Dolar kuru yaz yine çıkıyor, algoritma ile alakalı bir durum.

• Yoo 1 dolar yazınca yine çıkıyor

• Ben de test ettim, 10.65 olarak gösterdi.

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Sesli güldüm kardeşim çok yaşa

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.