Bildirim
Google Domains üzerinden alan adı satışı durduruldu: Hizmet için yolun sonuna gelindi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gecen sene kuru guncellemeyip Turkiyeye kiyak geciyorlardi. Ama gene de hic alan adi almamistim. Nasil batmiyorlar diye dusunuyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Domaini nereye tasimak en mantiklisi? 🤔
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen 4,5 ay önce bildirim gelmişti. Zam geliyor diye öyle olduğunu görünce 10 yıllık almıştım. Fiyat uygundu keşke kapatmasalardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herhalde en son müşterileri ben olabilirim... Domain satın aldım, 2-3 gün sonra kapandığı haberi gelmişti :D
-
domain fiyatlarına da dolar bazında sürekli zam geliyor. yenileme için en uygun ve güvenilir neresi var öneri alabilir miyiz? ben namecheap kullanıyorum. kupon bulursanız yenileme 12.70$ şuan. indirimsiz 16$ civarında.
-
gecen sene 3 yillik domain almistim google'dan fakat dunden beri calismiyor. bu sorunu nasil cozebilirim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X