Şimdi Ara

Google Domains üzerinden alan adı satışı durduruldu: Hizmet için yolun sonuna gelindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz aylarda Google, bir servisin daha fişini çekeceğini belirtmişti. Google Domains olan bu servis, yaklaşık 10 yıllık servisinin ardından kullanıcılara veda edecek. Firmanın yeni kararı ile Google Domains, artık alan adı satışlarına izin vermiyor.

Ayrıca Bkz.Alibaba, yapay zeka faaliyetlerini artıyor!

Kullanıcılar Squarespace’e yönlendiriliyor

Milyonlarca dolar harcadığı yazılım servislerini öldürmesi ile bilinen Google, geçtiğimiz aylarda Google Domains servisinin kapanacağını duyurmuştu. Müşteri hesaplarını ve alan adlarını Squarespace’e satan Google, servisin kapatılması için adımlar atmaya başladı. 

Google’ın alan adı (domain) satın alımına ve yönetimine izin veren servisi, artık yeni alan adları satmıyor. Bu servis üzerinden alan adı satın almaya çalışan kullanıcılar, Squarespace’e yönlendiriliyor. Ancak kullanıcılar, servis kapanana kadar daha önce satın aldıkları servisleri kullanabilecek ve yönetebilecek. Servisin tamamen kapanması ile ise müşterilerin hesapları ve kontrol seçenekleri Squarespace’e geçecek. Bunun dışında Wordpress, kısa bir süreliğine özel Google Domains kullanıcılarının ücretsiz olarak kendi platformlarına geçebileceğini belirtti. 

Kaynak:https://9to5google.com/2023/09/16/google-domains-stopped-selling/

• Gecen sene kuru guncellemeyip Turkiyeye kiyak geciyorlardi. Ama gene de hic alan adi almamistim. Nasil batmiyorlar diye dusunuyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Domaini nereye tasimak en mantiklisi? 🤔

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • taha178 kullanıcısına yanıt

Geçen 4,5 ay önce bildirim gelmişti. Zam geliyor diye öyle olduğunu görünce 10 yıllık almıştım. Fiyat uygundu keşke kapatmasalardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde en son müşterileri ben olabilirim... Domain satın aldım, 2-3 gün sonra kapandığı haberi gelmişti :D

• domain fiyatlarına da dolar bazında sürekli zam geliyor. yenileme için en uygun ve güvenilir neresi var öneri alabilir miyiz? ben namecheap kullanıyorum. kupon bulursanız yenileme 12.70$ şuan. indirimsiz 16$ civarında.

• gecen sene 3 yillik domain almistim google'dan fakat dunden beri calismiyor. bu sorunu nasil cozebilirim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.