Şimdi Ara

google earth'a resim ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim bir sorum olacak.
    Earth'da inceleme yaparken bazı fotoğrafların konulmuş olduğunu görüyorum. Üzerine tıkladığımda altta çıkan "upload yoru photos" yazısını
    tıkladığımda açılan pencereden üye oldum (panoramio sitesi), resimlerimi bir güzel yükledim, resimleri konumladırdım ve "google earth'da gör" dedim,
    pek güzel bir şekilde earth'da gösterdi. Google earth'ı kapatıp açtığımda ise resimler kayboldu, yani görünmüyorlar. Oysa diğerlerininki gayet güzel görünüyor.
    Kalıcı resimleri nasıl koyarız ya, biri bana anlatsın lürfen.

• Senin ekledigin fotolar (resim degil yani, yok yagliboya calisip upload ettiysen bilemicem) siraya aliniyor ve sirasi geldiginde incelenip onaylanirsa herkes tarafindan gorulebilir oluyor. Panoramia web sayfasi uzerinden upload ettigin fotolari gorup konumlarini gorup degistirme imkanin da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakkaya -- 17 Temmuz 2008; 14:51:54 >
  • evet resimlerin eklenmesi onaydan geçmesi lazım.. böyle senin gibi resim ekleyen milyonlarca kullanıcının milyonlarca resim eklediğini düşünürsen ne kadar zamanda resimlerin incelenir onuda sen düşün.. benim eklediğim resimler için birkaç ay beklemiştim..
  • Evet benim eklediğim fotolardan bazıları kısa bazıları hemen kabul görüyor. Öyle evin içinde çekilmiş, nere olduğu belli olmayan silüet fotoları koyarsanız genelde kabul etmiyorlar. İşaret ettiğiniz mekanı anlatan, en azından ordan çekilmiş olduğu anlaşılıcak şeyleri kabul etmeye çalışıyorlar. Bazen de kabul görmüyor, genelde kabul görmeyen fotoları tekrar başvurduğumda kabul ediyorlar.
    Ankara Oğuz Sipahi fotolarına bakarsanız benim fotoları görebilirsiniz.
  • resimler önce onaylanıyor. ama şöyle bir durum var onaylanan resimler hemen görünmüyor. popülerlik durumuna göre görünüyor. (yani tıklanma sayısına göre) Resmin olduğu yere yaklaşabildiğin kadar yaklaş ozaman resmi göreceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.