Arkadaşlar geçenlerde laptop ı servise götürüp güzelce bir içini temizlettim, hatta bununla da kalmayıp 1gb olan ramini de 2gb a yükselttim. Alet biraz eski hp dv4000 serisi ama iyi kötü işimi görüyor diye şimdilik değiştirmiyorum. Yalnız bu işlemlerden önce kısa sürede ısınan laptopım artık kolay kolay ısınmamasına rağmen ne hikmetse ne zaman google earth programını açsam küt diye kapanıyor. Programı kaldırıp tekrar kurdum ama nafile, herhangi bir değişiklik yok... Neden olabilir bana yardımcı olur musunuz lütfen...
Sevgiler, saygılar...
Eğer notebook'un sadece Google Earth'te bu sorunu yaşatıyorsa, sorun Google Earth ile ilgilidir. Yok, eğer yine hafıza ve işlemciye yüklenen başka programlarla da aynı sorun varsa, hafızanda bir sorun var demektir. Eğer elinden iş geliyorsa, yeni ram'i çıkartarak dene. Sorun devam ediyorsa sorun Google Earth'te demektir.
Alternatif olarak ram'lerin yerlerini değiştirebilirsin -elbette ki ram anakarda lehimli değilse-.
Ram ile ilgili sorun yok diyorsan, Google Earth'ü farklı bir grafik modda çalıştırmayı dene: