Şimdi Ara

google fotoğraf uyg. ve drive ile ilgili sorular(CEVAPLANDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çekilen fotoğraflarımın hem pc de hem bulutta saklanmasını istiyorum. bu yüzden anlayamadığım kısımlar var bu noktada kesin bilgi sahibi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa memnun olurum.
    1,2 ve 3. sorulara çare bulunmuştur. 3. sorudan başlayabilirsiniz.

1) (KISMİ OLARAK ÇÖZÜLDÜ)bu uygulama telefonumdaki fotoları bilgisayara hiç bağlamadan bilgisayara indiriyor mu? ben niye bulamıyorum? (telde ve pc de uygulamalar mevcut,telden buluta senkron ediyor)

ÇÖZÜM: Google drive uygulamasını pc ye indirip drive içinden; foto klasörünü drivem içinde göster gibi bir seçeneği seçip dosyalarım içinde klasörün gösterilmesini sağladım. daha sonra pcdeki uygulamanın ayarlar kısmından tercihler>senkronizasyon seçenekleri>belirli klasörleri sekronizasyon yap>foto klasörünü seçip sorunu kısmen çözdüm.

2)(ÇÖZÜLDÜ)bunları yapabilceğim başka bir android uygulaması var mı?

VARMIŞ: A. Yıldırım nickli arkadaşımız one drive önerdi. evet one drive bu işi güzel yapıyor. kendisine teşekkür ederim.

3)Gerek Onedrive gerek Googledrive'ın Pcye senkronize ettiği klasörü belirleyebiliyor muyuz? yani drive "C:\Users\GoogleDrive" içine değilde "D:\GoogleDrive" gibi başka bir yer belirleme imkanımız yok mu?

50 gb gibi bir arşivim var bunu "C" yani yerel disk te depolamam çok zor. windows çökünce buluttan 50 gb ı tekrar tekrar indirmek çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_038 -- 5 Eylül 2016; 0:25:42 >

• cevap için teşekkür ederim. one drive kullanıyorum fakat googledrive çok güzel bir imkan sunuyor. "teldeki kopyayı sil" gibi kullanışlı bir özelliği var. acaba one driveda var mı? baktım göremedim.
    konuyu editledim. 3. sorum hakkında bilginiz var mı Sayın Yıldırım? teşekkürler :)
  • Maalesef oradan sadece hedefi değiştiriyorsunuz. yani kısayol hedef nereyse o klasörü açıyor. depo konumu yine yerel disk oluyor. araştırmalarım sürüyor.Kolay bir yol bulacağıma inanıyorum. :)

Diğer konu ise yani dediğiniz gibi bir yerden silince diğer yerlerden de siliniyor ama google photo uygulamasında telefondaki kopyayı sil derseniz pcdeki ve buluttaki resim kalıyor sadece telefondan silmiş oluyorsunuz. Çok kullanışlı.
  • buradan google drive klasörünün yerini değiştirebilirsiniz.

buradan farklı farklı yerdeki klasörleri eşitlemeye dahil edebileceğiniz farklı bir yöntem anlatılıyor.

buradan one drive klasörünün yerini değiştirebilirsiniz.

google drive klasör yeri değiştirme denenmiştir sorunsuz senkronize etmektedir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.