Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1027. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10251026102710281029
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısınız telefona verdiğim paraları hesaplıyorumda rahat bi araba alırmışım hastalık bu baska bisey değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 5.0 Lolipop için Geçen günlerde XDA bir açıklama yaptı Galaxy Nexus GSM (Maguro) için GPU sürücülerini optimize edip stabil bir sürüm yayınlayacaklarını belirttiler bu açıklamada elimizdeki Nexusların en az 1 Sene daha kullanılacağı manasına gelmekte

bu arada geçen sene biz Galaxy Nexus kullanıcılarına yapılan haksızlık ki 4.4 kitkat sürümünün 18 ay bahane edilerek verilmediği hepimizde malum bu sene ise normal standartlarda Nexus 4 için 18 ay doldu ama google politika değiştirdiğini söyleyip Nexus 4 için Android 5.0 Lolipop vermiş durumda kısacası Galaxy Nexus u 1 GB ram yüzünden hiç ettiler ama gerekçesi 18 ay diye saçma bir neden oldu ...

Google ı Android ve diğer yaptığı işlerle çok sevsemde bu tarz ikiyüzlü tavrı sindiremiyorum doğrusu ...
  • aceleciburak A kullanıcısına yanıt
    Gnex in sanssizligi texas instrumentsin erken havlu atmasi. Aciklamayi okumadim ama gpu yu guncellemek, android l icin pek yetmeyecektir cunku islemci suruculeri guncel degil ama yaparsalar ne ala:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada nexus6 tanitildi. Phablet cikti. Android lollipop surumu geldi. Nexus 9 tablet tsnitildi. Ozellikler daha onceden ogrendigimiz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemee -- 15 Ekim 2014; 23:24:16 >
  • Buyuk ekran cok sorun degilde. Hatta benim icin guzel ama fiyati etkileyecektir. Nexus 5in cikis fiyatindan fazla olur tahminen. Bakalim ne aciklanacak

• cemee kullanıcısına yanıt
    650 dolar nedir ya. aklım oppo, xiaomi, meizu gibi markalara kaydı. cm ve paranoid ekibi bu telefonlara destek veriyor. zaten nexusta da bu romları kullanıyoruz. bizim telefonların satış fiyatı 300 dolardı. çin markaları 300-400 dolar arasında güncel donanımla satabiliyor. zaten nexus 9 da 2 gb rami ile hayal kırıklığı yaşattı bende. galiba mipad ve mi3 alırım
  • Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi Kurban Bayramı arifesine kadar Galaxy Nexus kullanmış birisiyim. 4 gündür de Nexus 5 kullanıcısıyım.

Açıkcası Nexus serisinden soğudum. Galaxy Nexus ile Nexus 5 birbirinin aynısı telefonlar. Clash of Clans oynuyorum. Her iki telefonda da oyundan çıkınca menülerde donma olmuyor. Lg p880 de 4 çekirdek olmasına rağmen oyundan çıktığımda pentium 2 makine gibi masa üstü simgeleri tek tek ortaya çıkıyordu. Fakat Nexuslar gerçekten çok iyi performansla çalışıyor. Nexus 5 in ekranını çıkarsanız geriye kalanlar galaxy nexustan farklı değil. Mesela her iki telefonda da hoparlörler telefonun altında. Telefonu yan tutup oyun oynarken büyük bir eziyet bu. Avuç içleri o delikleri kapatıyor. Buna bir çözüm bulmamışlar. Ayrıca her modeli başka bir markadan çıkardıkları için çok garip hissediyorum.

Eğerki bu kadar rom desteği sağlamamış olsalardı bu telefonlar bu kadar tutulmazdı. Halen g2, g flex ve note 3 den birisini almadığım için pişmanım.

Telefonu bir sitede satılığa çıkardım. Eğer satamazsam önümüzdeki hafta rom yükleyerek kullanacağım. Umarım o zaman sevebilirim :)

Ama tavsiyem Nexus 5 almamanız yönünde. Onun yerine daha güzel tasarımlı telefonlar deneyebilirsiniz.

• sancos S kullanıcısına yanıt
    Cihazı sıfır mı aldınız acaba?

Nexus 5'in o şekilde donmaması lazım diye düşünüyorum
  • Merhaba,
    Nexusumda sorunsuz olarak root yaptım, 4.3 stock rom yükledim. Ama artık custom rom yüklemek istiyorum. Stabil, hızlı, pili sömürmeyen ve güzel özellikler getiren kitkat bir rom arayışı içindeyim. Çok mu şey istiyorum acaba?
    Cynagenmod 11 m8 iyi diye duydum. Bir de paranoid android 4.45.
    Fikirleriniz nedir? Sürüm no ile birlikte önerileriniz nedir? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apd -- 17 Ekim 2014; 0:05:41 >
  • apd A kullanıcısına yanıt
    cyanogenmodda güncel sürüm m11 ->https://download.cyanogenmod.org/?device=maguro&type= buradan bakabilirsiniz.
    paranoidde ise 4.6 beta 4 ->http://paranoidandroid.co/roms/maguro/
    tabiki bu romlar android 4.4.4 sürümü.
  • qazxcv Q kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Acaba m11 ve 4.6 beta 4ün stabilitesi ne derece iyi? Bazen kullanıcılar hatalardan dolayı daha eski daha stabil sürümlere dönüyor. Ben de stabil bir sürümde akıcı bir nexus deneyimi yaşamak istiyorum...
  • brhndrn kullanıcısına yanıt
    Cihazı 2 el aldım ama üzerinde nokta kusur yok. 2 aylık bir cihaz fakat kutusu ve garanti belgesi yok.

Cihazda donma yok. Donma olan Lg p880 di. Yani benim gözümde performans olarak galaxy nexus tan bir farkı inanın yok. Rami ne kadar zorlarsam zorlayayım google nexus ta donma takılma yaşamamıştım zaten. Bu telefonda da yaşamıyorum haliyle. Dediğim gibi aynı telefonu kullanıyormuş hissi yaşıyorum. Şimdilik android L gelene kadar beklerim sanırım. Birde Çinden 4 tane özel kılıf siparişi verdim. O kııfların hatırına kullanırım bu telefonu artık.
  • Arkadaşlar telde konuşurken hat kopuyor 2 3 dakikada bir 10 15 saniye sonra geri geliyor. Neden kaynaklanıyor acaba daha önce böyle birşey yaşadınız mı ?
  • Arkadaşlar konuşma esnasında hat kopuyor 2 3 dakikada bir 10 15 saniye sonra geri geliyor. Sorun ne acaba neden kaynaklanıyor daha önce böyle birşey yaşıyan oldumu ?
  • konuyu samsung bölümünden nexus bölümüne taşıttırdım biraz geç oldu ama olsun
    herkes yavaş yavaş galaxy nexusları elden çıkartmaya başlamış, ben galaxy nexustan ekran hariç nexus 4e geçtiğim için çok pişmanım, gerçi galaxy nexusu 1 sene kullanıp 750tl gibi bir rakama sattım fazla zarar etmedim ama 350-400 liraya satılmaz bu telefon arkadaşlar. Ailenizden birine verin kullansın, en kötü evde yedek diye dursun.
    Bendeki nexus 4üde ya aileden birine veririm ya da bozulana kadar kullanılırım. Bu sıralar telefon alınmaz arkadaşlar, android 32bit ve 64bit geçişi sırasında, ileride tam ne olacağı hala bilinmiyor. Nexus 6'nında 32 bit ve 5.9" ekranla çıkması cabası.
    Alacaksanız htc one'ın yeni serisi m9 mu olur artık bilmemde ancak o alınır, gerisi boş. lg g2 aldırdım çevremde 6-7 kişiye onda da 3 kişide sorun var. 1.kişide telefon kulaklık takılı gibi gösteriyor bazen sonra düzeliyor(istanbul bilişimden aldı). 2.arkadaşım g2si denize düştü gitti bir daha g2 aldı sıfır yeni aldığı cihaz eskisine göre ara sıra takılmalar yapıyor ve wifi daha az çekiyor(2 cihazıda istanbul bilişimden aldı) 3. arkadaşta(abim olur kendisi çinden getirtti) nexus4den g2ye geçti 3g bakımından ve bazı uygulamaların kasması bakımından şikayetçi, telefon değiştirdiğine pişman...
    Bir arkadaşta g3 aldı teknosadan ve cihaz teşhir ürünlerine göre daha yavaş foto çekiyor, yani dokunur dokunmaz çekmiyor az bekliyor, Demem o ki lg güzel ürün üretiyor ama kağıt üstünde (LG g pad 8.3 aldım 490 tl'ye bir tek bu üründen çok memnunum )
    Moto x(2nd gen) sd801 ile geldi patladı, şuan ellerinden geldiğince eski teknolojiyi kaktırma çabasındalar ki 64 bit çıktığında da kaymak yesinler. Bu konuda iphone'un tek cihaz üretmesi onu daha sağlam tutuyor.(Iphone alın demiyorum, adamlar yapıyor ama)
    alırsam ancak yurtdışında abimin yanına gittiğimde
    http://www.okazii.ro/telefoane-samsung/samsung-galaxy-note-3/vand-samsung-galaxy-note-3-n9005-black-nota-9-8-10-la-cutie-a163404003
    1300 ron'a pazarlık yapar 850 liraya bu cihazı alır 120 kağıda kaydı yapar snapdragon işlemcili note 3 kullanırım , nexus 6'ya o kadar para vermeye gerek yok gibi

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMullins -- 17 Ekim 2014; 14:06:16 >

• Ben paranoid android kullanıyorum ve gayet stabil. Cm de stabildir, çünkü uzun süredir 4.4.4 sürümü üzerinde çalıştılar ve son zamanlarda yeni bir gelişme olmadı.
  • Dün can sıkıntısından Nexus 5 e rot atıp omni rom yükledim. Açıkcası hiçte beğenmedim. Bu sabah carbon atacak onuda beğenmezsem stock roma dönecektim. Aa birde ne görsem android L gelmiş :) (OTA DEОİL). Hemen indirip yükledim. Bu daha güzel oldu. Benim için en büyük artısı güç tasarruf modu, en büyük eksisi ise tema desteğinin olmayışı. İlerleyen günlerde de Galaxy Nexus'lara L gelecektir diye düşünüyorum.
  • sancos S kullanıcısına yanıt
    Stok 5.0 mı geldi hocam, yoksa custom rom olarak mı yüklediniz?
  • brhndrn kullanıcısına yanıt
    Custom olarak geldi. Stock için ortak kanı Kasım ayı ortası. Şimdilik çok beğendim.

• STABLE Bİ SÜRÜM ÇIKMADI MI HALA? NİGHLY'lilerle nere kadar. Bıktırdı bu telefonda artık beni. Galaxy Nexusum yedeğe düşme yolunda.
  • 
Sayfa: önceki 10251026102710281029
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.