Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1028. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10261027102810291030
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CM'nin sitesinde Snapshot değil de Stable seçince şubat tarihli 10.2.1 sürümü çıkıyor. PA'da ise beta olmayan 4.45 sürümü temmuz tarihli. Şansımı PA 4.45'ten yana deneyeceğim. Dynamic status bar benim için önemli değil, bunun dışında pek bir şey kaçırır mıyım?
    Teşekkürler
  • Arkadaşlar Android L de pil tasarruf modu var. Benim için en büyük artısı bu. %25'e yakın pil tasarrufu sağlıyor. Mobil internet ve wi-fi kullanarak neredeyse 24 saat şarj gidiyor. Bu bence en önemli adım olmuş fakat aynı ölçüde de performans kaybı yaşıyorsunuz. Şöyle ki pil tasarrufu modunda Antutu skoru 12.000 küsür iken bu mod kapatıldığında 38000 küsüre çıkıyor. Açıkcası ben telefonda oyun oynamadığım için uzun şarj süresi işime geliyor.
  • apd A kullanıcısına yanıt
    stabil sürüm ile beta sürümler arasında bi fark yok. beta sürümler yeni özellik ekledikleri için beta ismini taşıyor. ayrıca cm 10.2 yanlış hatırlamıyorsam android 4.3 versiyonunu kullanıyor. ben paranoid 4.6 beta3 ve cm m11 i kullandım. ikisinde de hiçbir htayla karşılaşmadım. bence stabil olayına fazla takılmayın. emin ol hiçbir şey farkedemezsin
  • LG G2 34000 alıyor :)))) zaten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    G2 demisken.... Bu ara ona taktim kafayi:) nasil bilirsiniz kendilerini. Uzun donem kullanan varmi sorun yasayan ne biliym şusu eksik busu fazla....

• quote:

Orijinalden alıntı: cemee

G2 demisken.... Bu ara ona taktim kafayi:) nasil bilirsiniz kendilerini. Uzun donem kullanan varmi sorun yasayan ne biliym şusu eksik busu fazla....

Kamera yazılımı sorunlu deniliyordu.

Hafıza kartı takılmayan , 800/850 tl f-p cihazı

Arayüz / menü ve ekran çok güzel.

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Kamera pekte önemli degil benim icin. Hafiza karti olayi olsa daha iyi olurmus 16 anca yetiyor bana ama olsa kullanirim daha... Fiyat performansta en iyisi gibi su anda.

• qazxcv Q kullanıcısına yanıt
    qazxcv cevaplarınız için çok teşekkür ederim. PA'nın 4.6 beta 5 sürümü birkaç saat önce çıkmış, bugün onu yükleyeceğim. Bir aksilik olmaması halinde aylarca kullanırım sanırım. Sonra CM deneyebilirim.
  • Ben kurdum beta 5 i hiç sıkıntı yok bende kullanmayı planlıyorum baya bi zaman
  • Beta 5 tam olarak ne oluyor? Android 5.0 'ın betası falan mı acaba?
  • Yok hocam kitkat hala pa 4.6 beta 5
  • ALBIEL A kullanıcısına yanıt
    Bir an 5.0 çıktı sandım

Cevap için teşekkürler.
  • Bu arada yeni rom çıkmış arkadaşlar spirit diye kuran falan var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBIEL -- 22 Ekim 2014; 16:51:42 >
  • Bana öyle geliyor ki google bu Custom rom yazan gruplar ile anlaştı. Artık resmi olarak desteklenmeyen telefonlar için Stable sürüm çıkmayacak... Bize 4.4.4 Stable sürüm çıkmayacak galiba...

• Telefon artık çok eskidi gibi hissediyorum. Kasmalar falan oluyor. CM kullanıyorum. Şöyle tamamen stabil, yeni bir rom yok mu arkadaşlar?
  • Kasılmalar oluyor, rom farketmiyor. Çoğu uygulama çıtayı yükseltti; daha çok kaynak tüketiyor. Bunun önüne geçebileceğimizi sanmıyorum.

Öneri istiyorsanız Carbon deneyin diyebilirim.
  • Kasılma sözü açılmışken 2012 de severek aldığım telefon için gerek kasılması gerek pil performansı ve dokunmatik performansı düşüşü nedeniyle yeni telefon arayışındayım. Nexus 6 bekliyordum ancak işlemci yönünden beklediğim gibi bir telefon değil, hele 650 dolarlık fiyatı hiç beni açmadı... Şu an Nexus alternatifi Nexus 5, ama bir telefonu yaklaşık 3 yıl kullandığım ve Android L ile gündeme gelen 64 bit desteği veren bir telefon almak istediğimden çok da içime sinmediğinden kararsızım. Ocak 2015 e kadar da bir zamanım var ama 64 bit gelecek bir telefon için biraz daha bekleyebilirim. Benimle benzer durumda olup beklemeyi önerebileceğiniz bir model var mı?
    Yoksa Nexus 5 İ mi alayım?
    Not: Telefon için psikolojik sınırım 1000TL, GNexus alırken 1200 TL civarı ödeme yapmıştım. Ama yeni telefon için bu kadar ödemeyi düşünmüyorum.

• Hocam senin gibi düşünüyorum benim gnex 3. yılını doldurdu ve ortalama bir günü halen çıkaran bir bataryaya sahibim, zaten elektronik eşyaları çok iyi kulandığımı düşünmüşümdür hep :) Ancak bende ufaktan artık yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum 2015 başları itibariyle ve sanada tavsiyem beklemen, ben şahsen xiomi nin türkiyeye girmesini bekliyorum ozaman hiç düşünmeden mi4 almak niyetindeyim. Hem bu bir iki hafta içinde android lolipop için bir kaç rom'da çıkar bir iki ay daha oyalanmış oluruz diye düşünüyorum.
  • Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    Galaxy Nexus kullanıcıları için bence Nexus serisi yeterli. Ben halen Nexus 5 aldığıma pişmanım. Bu gün Spigen Google Nexus 5 Case Slim Armor alacağım. Bu haliyle telefonu kullanmaya devam edeceğim (mesajı yazarken kapağım geldi :) Ama yinede insan yeni aldığı telefonda yenilik bekliyor. Mesela G2 nin arayüzünü ok beğendim ama yinede tema testeği olmayan telefonlardan nefret ediyorum.
  • sancos S kullanıcısına yanıt
    Hocam, Nexus 6 ile Nexus 5 arası işlemci olarak atla deve bir fark yok... Nexus 6ya gelecek her güncelleme işlemci kodu bazında Nexus 5 e de getirilebilir sanırım, google yapmasada Custom rom ile 3 yıl güncel kalabilir diye düşünüyorum. Nexus 5 in şu an cazip yanı bu güncelleme potansiyeli ve ucuzlayan fiyatı...

• 
Sayfa: önceki 10261027102810291030
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.