Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1026. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10241025102610271028
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cyanogenmod ve carbon harici rom kullanmadım. 4.4.4 den sonra cihaz kasılıyor. Daily flashlama rağmen gelen çağrı ekranında gecikme sorunum hala çözülmedi. Başka rom önerilerini alabilir miyim? Hazır tatilken biraz kurcalayayım telefonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jelly Bean versiyonları kadar akıcı ve sorunsuz KitKat romuna daha rastlamadım ben. 1 aydır 4.3 Cataclysm kullanıyorum fancy kernel ile birlikte inanılmaz memnunum.
    @Zeytinbey; Eğer Kitkat'ta ısrarcı değilsen denemeni öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Son resmi rom 4.3
    servis noktaları ücretsiz günceller 1 2 saate de verir
    servis ile uğraşamam diyorsanız google açın "google factory images" yazın ilk linki açın.
    açılan sayfada maguro yu aratın ve 4.3 ü indirin
    kurulum içerisinde readme de yazar. ama ileri düzey bilgisayar bilgisi de ister.

bu telpanın nexuslarında olmuyo mu yazılım güncelleme?adamlar son sürüm 4.1.1 dir diye yazmış utanmadan.ben güncellemeden anlamıyorum.nereye servise güncelleme için gönderebilirim,bir adres ya da telefon numarası verebilir misiniz arkadaşlar?bıktım valla anlasam güncellicem ama anlamıyorum yardın edin lütfen.(hala 4.1.1 deyim)
  • Geçen hafta çarşamba günü telefonu şarz olduğu plastik komidinin üzerinden alırken telefonum elimden kaydı ve şarz aletinin kablosunda sarkaç misali plastik komidine çarptı. Ekran sağ üstten kırıldı. Fakat dokunmatiği çalışıyordu. 40 TL gibi ücretle sadece camı satılıyordu. Bir ön cam almaya karar verdim ve bir satıcı ile görüştüm. Perşembe sabahında ise bu seferde yerden sadece 40 cm yüksekten yere düştü . Bu sefer ekranı tamamen kapandı. Ekran için istenilen rakam 250 TL :) 350 TL ye satabileceğim bir telefon için 250 TL çok yüksek olduğundan yeni bir telefon almaya karar verdim. Fakat yüksek modelli bir cihaz düşünmüyorum. Wifi si güçlü android bir cihaz arıyorum. Neyse arkadaşlar bu telefonu bu forum sayesinde çok sevdim. Emeği geçen tüm dostlara teşekkür etmek istiyorum.
  • beyler ekranı kırık dokunmatıgı bozuk 200 tl ye satıyorum nasıl?

• Bugun esim bana supruz yapip telefon almaya karar vermis. Lumia 820 ile baslayip lumia 1320 ye oradan xperia z ye oradan g2 derken sonunda nexus 5 aldim yine. Sanki telefonu hic degistirmemis gibiyim.
    Ekranini kirdigim icin kendi telefonumu parca olarak satacagim. Yedek parcaya ihtiyaci olan bana ulassin.

• sancos S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Nexus 5 alarak bence iyi bir karar vermişsiniz. Ben de yeni bir cihaz alacak olsam ya Nexus 5 yada G3 alırdım onun dışında model bakmazdım bile. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    @ Sah!n Bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Fakat şuanda Nexus 5 benim için hayal kırıklığı. Kendimi eski model nokia kullanıyor gibiyim. Menüsü vs. galaxy nexus ile aynı. Hatta custom rom kullandığım için galaxy nexus daha iyiydi. Bu cihaza hemen rom kurmayacağım. Şimdilik bir süre böyle kullanacağım.

G2 almadığım için pişmanlık bile duydum diyebilirim. Umarım ilerleyen zamanlarda fikrim değişir :)

Bu arada Ankarada telefonu bulmak çok zor olduğu için kılıf vs aksesuar bulamadım. Bu gün toptancılara bir göz atacağım artık..
  • merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri slimkat kullanıyorum artık bıktım yeni bişeyler varmı takip edemedim güzel şarj konusunda he bide format nasıl atabilirim herşeyi silmek istiyorum telefon donmaya başladı 100mb yer var yardımcı olursana sevinirim
    nexus ile custom olmadan zevki cikmaz. acikcasi normal kullanici icin gnex ile nex5 arasindaki fark pek hissedilmez. oyunlarda falan gösterir kendini. ama baska telefon alsaydin bi kac ay sonra keske nexus alsam derdin buyuk ihtmal.
    benim telefonunda ekrani kirildi, ufaktan yol göründü gibi benim emektara... nexus 6 yi bekliyorum simdilik. alirsam nexus 5 vaya nexus 6 almayi dusunuyorum. ama bende baska telefonlara gecsemmi acaba diyorum. örnegin ilk gördugumde cok begenmis oldugum xperia z1 in fiyati baya bi ucuzlamis, aklimin bi kosesinde ama nexusta alistik custom rom vs bi suru gelistirici destegine... oyuncak gibi oynuyorum bunla:) xperiada onu bulamam heralde.
    bu arada kullanan varmi z1i alinirmi sizce?? custom rom destegi falan nasil. gerci sonradan pismanda olurum ya... off neden kirildi simdi bu ekran :(
  • Betfair kullanıcısına yanıt
    stabilite olarak paranoid var, sarj konusunda pek bi rom yok tavsiye edilecek. zaten pillerimiz eskidi, sarj tutmuyor...
    fabrika ayarlarina döndürürsen hersey siliniyordu sanirim ama önce bilgisayara yadekle önemli dosyalari
  • cemee kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde xda da haber vardı. bizim telefonlar için yeni gpu driverı mı ne portlanmış. denedek için "fork my life" adlı romu yükledim. güzel gibi geldi. paranoidden bi farkı yok gibi. batarya konusunda haklısın. hem bataryalar öldü hem de piayasada taze batarya kalmadı. bataryanın da raf ömrü var sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemee

nexus ile custom olmadan zevki cikmaz. acikcasi normal kullanici icin gnex ile nex5 arasindaki fark pek hissedilmez. oyunlarda falan gösterir kendini. ama baska telefon alsaydin bi kac ay sonra keske nexus alsam derdin buyuk ihtmal.
    benim telefonunda ekrani kirildi, ufaktan yol göründü gibi benim emektara... nexus 6 yi bekliyorum simdilik. alirsam nexus 5 vaya nexus 6 almayi dusunuyorum. ama bende baska telefonlara gecsemmi acaba diyorum. örnegin ilk gördugumde cok begenmis oldugum xperia z1 in fiyati baya bi ucuzlamis, aklimin bi kosesinde ama nexusta alistik custom rom vs bi suru gelistirici destegine... oyuncak gibi oynuyorum bunla:) xperiada onu bulamam heralde.
    bu arada kullanan varmi z1i alinirmi sizce?? custom rom destegi falan nasil. gerci sonradan pismanda olurum ya... off neden kirildi simdi bu ekran :(

Z1 güzel telefon. 2 gündür Z1 ve Note 3 araştırıyorum. Acaba takas edeyimi telefonu diye. Şeytan habire dürtüyor beni
    Ekran dışında harbi söylüyorum galaxy nexus arasında bir fark yok. Her iki telefonda da bir oyundan yada uygulamadan çıktığımda donma kasılma yaşamadım. Ve her ikisinde de oyun oynarken ısınma problemi var. Bence galaxy nexus halen iyi telefon. Ekran bulsam kullanırım yani o derece :)

• qazxcv Q kullanıcısına yanıt
    O romu da denerim bi ara:) ben gecen ay batarya alicaktim telefoncu 3 tane cikardi 2si sarj olmuyordu 3. oldu ama vazgectim sonra ölmüs artik bataryalar kac sene oldu

Ayni kafadan gidiyoruz:) note 3 de cok iyi telefon ama rom olayi onda hic yok. Gerci ihtiyacta yok ama ben sıkılırım:) yoksa bende note 3 icin kasinmadim diyemem:) ama hic belli olmazda...:) su nexus 6 x her ne haltsa ciksa da bakariz artik:) bu arada z3 cikiyormus o da cikarsa z1 fiyati dibe duser:)

• Bu arada custom romlara gecince hangi telefon olursa olsun nexusa benzer. Bu nedenle custom kullanilacaksa telefonun fiyati nexusu asmamali bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemee -- 14 Ekim 2014; 12:53:50 >
  • Yeni telefon alacak arkadaslar z3 compacta bi bakın derim gerçi henüz çıkmadı ama yakındır çıkması
    Rom olayına gelincede epeydir slim 4.3offical 2.2 kullanıyorum askp kernel ile tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cibitci kullanıcısına yanıt
    Ben de onu bekliyorum ama ram'i 3gb olsaymış muhteşem olacakmış
  • brhndrn kullanıcısına yanıt
    Al bendende o kadar dostum lakin 2 gb ilede pek kasacağını sanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cibitci kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, lakin aldığım cihazı en az iki yıl belki üç yıl kullanıyor olduğum için ileride 2 gb yetmeyecektir. Sık telefon değişemediğim için alabileceğim en iyi cihazı alıncaya kadar bekleyip uzun bir süre için telefon alma işine ara vermiş oluyorum. 2 gb ram'i olan bir telefona o kadar para vermem açıkçası. Gerçi fiyatı belli değil ama ucuz olacağını da sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 10241025102610271028
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.