Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1024. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10221023102410251026
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cm11 bi stable sürüm çıkartamadı ya yazıklar olsun. Ümidimi yitirdim bizim telefon çöp olma yolunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginçtir ki !

GOOGLE nin cihazı diyoruz , Saf android diyoruz...
    Ancak S4 PRO işlemcisi ve ADRENO 320 GPU ( OPEN LG 3.0 Destekli ) bu cihazda 720P ekran hiç verimli değil.....
    2GB lık ram olmasının hiç bir avantajı yok ( zaten maksimum 850 mb ram kullanıyor )
    OTG olmaması ve bir çok eksikliği rağmen GOOGLE dan hiç bir kullanıcı iyileştirmesi gelmedi.
    LG dokunarak uyku modu bile tırt oldu !!!!!!!!!!
  • slim rom stable rom çıkardı mı? yada en stable hangi rom var arkadaşlar.
  • En stable rom hangisi şuan. Slim rom stable sürümünü çıkardı mı sitesinde sanki öyle gözüküyor?
  • Galaxy nexus'u kullanan kalmadı sanırım.
  • Arkadaslar bana bu cihazin batarya sarj cihazi lazim yani harici olarak bataryasini sark edicem bilgisi olan varmidir veya bu cihazin pili hangi samsung cihazla aynidir yardimci olabilecek varsa cok sevinirim

• musanpa kullanıcısına yanıt
    Pilinin ayni oldugu bir cihaz yok..
    Diger yandan bir adet batarya kiti temin edersen işin görülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Pilinin ayni oldugu bir cihaz yok..
    Diger yandan bir adet batarya kiti temin edersen işin görülür.

Batarya kiti derken nasıl birşey kasttettiniz nerden bulabilirim gg da falan rastlamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Note 2 s4 s3 gibi cihazlarda kullanilan yedek batarya şarj kiti hocam..nette ve piyasada bulabilirsin..nexus pilini de şarj ediyor..bende vardi cihazi sattigim arkadaşa verdim..

• quote:

Note 2 s4 s3 gibi cihazlarda kullanilan yedek batarya şarj kiti hocam..nette ve piyasada bulabilirsin..nexus pilini de şarj ediyor..bende vardi cihazi sattigim arkadaşa verdim..

Cok tesekkurler gittigidiyordan s3 veya s4 için olanlardan biir tane sipariş edeyim eder herhalde mutlaka

Tabiki bende note 2 için olanini kullaniyordum..
    Sorun yaşamazsin..

• quote:

Tabiki bende note 2 için olanini kullaniyordum..
    Sorun yaşamazsin..

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/s2-s3-mini-s4-mini-note-3-batarya-sarj-cihazi-127767390

Çok sordum kusura bakma ama şöyle bişeymi kastettiğin iş görürmü?

Estafurullah...

Tabiki hocam bu işini görür..

• aldıktan ve kullandıktan sonra bi yorum yaparmısın.
    benimde böyle bi düşüncem var araştırıyorum bende
  • Dirty unicorns rom tavsiye edilir
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-nexus/development/rom-dirty-unicorns-4-4-4-maguro-toro-v7-t2832180

• Android L sürümleri ne zaman çıkar arkadaşlar, CM veya diğer yapımcıların bir çalışması var mı?
  • brhndrn kullanıcısına yanıt
    Cyanogenmod (CM) Android L geliştirici versiyonu üzerinden değil Son kullanıcıya yönelik L versiyonuna rom yayımlayacaklarını söylemişti. Carbon CM 'é bağlı zaten diğer gruplar hakkında bilgim yok..

• Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    En iyisi de bu olacaktır zaten. Dünden sonradır stock rom kullanıyorum, özlemiş miyim bilmiyorum ama pil performansı çok kötüymüş stok rom'un
  • Sıkıldım valla L gelecekse gelsin artık :) Şuna bak yıllanmış telefonda 4.4.4 kullanıyoruz ve L gelmedi diye sitem ediyoru(m)z. Oysa kayınçoda Htc One (m7) var ve 4.4.3 aldı diye çok sevinçli :) Samsung tab 3 ümüde ise hala 4.2.2 kullanıyorum :)

Ar4kadaşlar bu arada Apus Launcher kullanıyorum ve çok memnunum. Benim gibi Launcher meraklıları için tavsiyemdir.
  • sancos S kullanıcısına yanıt
    Diğer cihazlar da custom rom ile aynı sürüme ulaşmıyor mu? Örnek verdiğiniz cihazları biz kullanıyor olsak yine 4.4.4 e güncellerdik Yani cihazdan çok sanki bizle ilgili bir durum

L sürümü yeni nexus'un tanıtımından bir süre sonra bize de yayınlanır diye düşünüyorum.

Bu arada, yeni telefon bakıyorum. Artık gerçekten yetmemeye başladı. Özellikle kamerası.

Yeni nexus yaklaşık 6' ekranla gelecekmiş diyorlar. Eğer böyle olursa nexus serisine elveda derim. 6 inç telefon olmaz, kullanamam ben

Nexus harici de, Xperia Z2, Z3 ve Z3compact modellerini incelemeye aldım. Fiyat durumuna göre birine karar vereceğim ama Galaxy Nexus'u satmayacağım. Peder bey ile yollarına devam edecekler

• 
Sayfa: önceki 10221023102410251026
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.