Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1023. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10211022102310241025
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok mu stable bi sürün arkadaşlar. Çıkaramadılar bi stable yaw!!
  • matematiqci kullanıcısına yanıt
    Paranoid kullanıyorum. Gayet stabil. Özellik olarak biraz az ama bence yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cibitci kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorun bende de var. Aldığımdan beri ekran kendiliğinden uyanıyor. Güç tuşuyla kapatıyorum yine uyanıyor. Ne denediysem çözemedim. Şarj da çabuk bitiyor bu yüzden.
  • hezarfenburak kullanıcısına yanıt
    Beyler benimki de pazartesi aniden bozuldu, ekran kendiliğinden açılmaya başladı, sürekli şarj oluyor gösteriyordu, salı sorunu araştırdım, çarşamba gittigidiyordan 28TL'ye sipariş verdim şarj girişi parçasını. 1 günde geldi, akşam eve gidince youtube ve ifixit sitelerini yanyana açıp 1 saat sürmeden hem telefonu tamir ettim hem de içini gıcır gıcır yaptım. Kulaklık ve hoparlör kısımlarında taşlaşmış tozları görünce şaşırdım. Şimdi hem ses açma kapama tuşları daha iyi çalışıyor hem de tertemiz oldu emektar.
    Öyle çok karışık birşey yok sakin sakin yaparsanız hiç birşey olmaz.
    Zamanınız varsa, ben beklerim derseniz ebayden çin sitelerinden sipariş verin çok daha ucuza gelir.
  • Beyler merhaba, Bi sıkıntım var, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Acil...
    Telefon bi şarj alıyor bi almıyor, imei sorunu vardı imei attırdık. Şimdi ben anlayamadım sorun usb soketinde mi yoksa yazılımda mı, çünkü telefon kapalıyken taktığım kabloyu algılıyor şarj simgesi geliyor ama telefon açıkken tık yok. USB girişindeki ortadaki o küçük parçayla oynadım ama bozacağım diye korkuyorum. Yarın annem uzun yola gidecek beyler bu gece halletmem lazım. En azından stabil rom söylerseniz 4.3, gözümü diğer arkadaşlar gibi karartıp yüklemek istiyorum. Yazılımla alakalı olabilir mi ki?

Batarya ile ilgisi yokmuş bu sorundan ötürü batarya da aldık :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 26 Ağustos 2014; 0:07:48 >
  • Arkadaşlar Carbon Rom güncellemeleri OTA üzerinden mi yoksa kendimiz mi yükleyip kurucaz ?
  • katılırmısınız bilmiyorum ama @agritux gittikten sonra forum neredeyse öldü :(
  • Ota en Son kontrol ettiğimde güncellemeleri görüyordu. Ben indirip recoveryden yüklüyorum...

• Stable sürüm arayan arkadaşlar Carbon'un en son nightly'lerini kontrol etsinler. Gerçekten çok iyi bir seviyeye ulaştı. Sıfır sorun ve çok iyi pil ömrü sağlıyor. İki ay olmak üzere, başka rom kurmaya ihtiyaç duymadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan96

katılırmısınız bilmiyorum ama @agritux gittikten sonra forum neredeyse öldü :(

LG nexus de bile yaprak kımıldamıyor.

ROM ve fikir (test) paylaşım yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: emrecan96

katılırmısınız bilmiyorum ama @agritux gittikten sonra forum neredeyse öldü :(

LG nexus de bile yaprak kımıldamıyor.

ROM ve fikir (test) paylaşım yok

Zaman yok benim üniversite 🎓 hazırlıkları :) sonrada muhtemelen telefonumu değiştiririm.

• brhndrn kullanıcısına yanıt
    25 Ağustos güncellemesini yükledim cihaz cozuttu. Rehbere girmiyor, dialpad açılmıyor vs. hemen 8 Ağustos'ta yedek almıştım da ona döndüm.
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    Dostum vanir rom deneyebilirsiniz kendi kerneli ile gayet başarılı pilide iyi gidiyor ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cibitci kullanıcısına yanıt
    Vanir rom yükleyecektim dün aynen ama birden 4.3'e dönüp stock rom kurmak geldi içimden. Şimdi 4.3 Cataclysm kullanıyorum 4.4'teki o kasılmalar, laglardan eser yok. Çok sıkıntı yapmıştı Carbon'dayken bu scroll lag olayı. Her hangi bir uygulamada scroll yaparken kasıyordu cihaz atlaya atlaya gidiyordu falan şimdi yağ gibi oldu bir süre burada kalırım heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: pastor

Beyler benimki de pazartesi aniden bozuldu, ekran kendiliğinden açılmaya başladı, sürekli şarj oluyor gösteriyordu, salı sorunu araştırdım, çarşamba gittigidiyordan 28TL'ye sipariş verdim şarj girişi parçasını. 1 günde geldi, akşam eve gidince youtube ve ifixit sitelerini yanyana açıp 1 saat sürmeden hem telefonu tamir ettim hem de içini gıcır gıcır yaptım. Kulaklık ve hoparlör kısımlarında taşlaşmış tozları görünce şaşırdım. Şimdi hem ses açma kapama tuşları daha iyi çalışıyor hem de tertemiz oldu emektar.
    Öyle çok karışık birşey yok sakin sakin yaparsanız hiç birşey olmaz.
    Zamanınız varsa, ben beklerim derseniz ebayden çin sitelerinden sipariş verin çok daha ucuza gelir.

Öyleyse sorunun kaynağı USB soketi. Bugün telefonu arkadaşıma sattım. 325 TL'ye almıştım, 420 TL'ye sattım :D Ucuz gitti biliyorum ama samimi arkadaşıma gitti.

• Hafta sonu bende rom kervanına katıldım. Aldığından beri kendi rom unu kullanıyorum 4.4.3 é kadar ne güzel güncelledi kitkat ve L vermicekleri kesinleşince Cm kurdum bayada basit kuruldu kendi sitelerindeki programla.
    Ama ekran ikonları standarttan biraz büyük onları ufaltmak için bi ayar varmı. Bu arada dün 4.4.2 kurdu sonra kendini 4.4.4 é güncelledi

• Bende carbon roomun sanırım 18.08 sürümünü kullanıyorum. Telefon o kadar yavaşladı ki anlatamam. Cihazdan soğudum resmen.

• sancos S kullanıcısına yanıt
    Evet sadece bende oluyor sanıyordum ama Carbon rom gittikçe Nexus serisinin en can alıcı özelliği olan akıcılıktan oldukça uzaklaştı. 2-3 aydır Carbon'un nightly'lerini kullanıyordum ama son bir kaç güncellemede buglarla karşılaşınca 4.3 Catalysm roma döndüm ve şuan silah dayasalar Carbon'a dönmem Cihaz kendine geldi.
  • Paranoid rom kullanıyorum arkadaşlar tavsiye ederim
  • bir arkadaşım telefonuma rom kuracak. en son ve en stabil rom tavsiyeniz nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 10211022102310241025
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.