Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1021. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10191020102110221023
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Allah rızası için adam akıllı rom önerin yav sıkıldım şu kasmalardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoénix

Arkadaşlar Allah rızası için adam akıllı rom önerin yav sıkıldım şu kasmalardan

Ben paranoid android derim hocam çok stabil
  • ALBIEL A kullanıcısına yanıt
    Şuan Slimbean kullanıyorum çok sıkıntı yaşatıyor başka önerecek arkadaş var mı?
  • @sancos : Çocuklarınızın en az bir enstrümanla tanışmasını ben de naçizane tavsiye ederim. Ve tabii, sizin açınızdan da güzel bir adım olur

Video gitar derslerine de bahsettiğim forumumuzdan ulaşabilirsiniz En kısa sürede başlayabilmenizi dilerim

--------------------

@phoenix : Şu an carbon rom nightly'lerdeyim ve nazar değmesin inanılmaz memnunum, tavsiye ederim Gerçekten takılma kasılma gibi sorunlarım olmadan rahatça kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: brhndrn

@sancos : Çocuklarınızın en az bir enstrümanla tanışmasını ben de naçizane tavsiye ederim. Ve tabii, sizin açınızdan da güzel bir adım olur

Video gitar derslerine de bahsettiğim forumumuzdan ulaşabilirsiniz En kısa sürede başlayabilmenizi dilerim

--------------------

@phoenix : Şu an carbon rom nightly'lerdeyim ve nazar değmesin inanılmaz memnunum, tavsiye ederim Gerçekten takılma kasılma gibi sorunlarım olmadan rahatça kullanıyorum.

Peki hocam hangi kernel kullanıyorsunuz,batarya performansı nasıl teşekkürler :)

• Kernel değiştirmiyorum ve pil performansım çok iyi çünkü iki ay önce 2000 mAh pil almıştım Bir günü çok çok rahat tamamlıyorum şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhndrn

Kernel değiştirmiyorum ve pil performansım çok iyi çünkü iki ay önce 2000 mAh pil almıştım Bir günü çok çok rahat tamamlıyorum şu an.

Tamamdır sağol hocam :))
  • iyi günler eğer kılıf ihtiyacı olan varsa hiç kullanmadığım kılıfı gönderebilirim
    telefon swap olmuştu hiç kullanamadım.
  • şuan paranoid 4.5 yüklüyorum hadi hayırlısı
  • Arkadaşlar merhaba.

CM'nin tema yöneticisini kullanan ROM'larda olanlar aşağıdaki ücretsiz Android L temasını deneyebilirler. Ben çok beğendim. Açılış animasyonu hariç diğer başlıklar iyi çalışıyor. Sadece Carbon'da Carbon Fibers içerisindeki bazı kısımların renkler zeminle aynı olduğu için görülemeyebiliyor ama sorun olacak kadar değil.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tung91.lconcept

Ekleme: Aynı yayımcının ücretli ve 'dark' teması için aşağıdaki linke tıklayın:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tung91.ldark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhndrn -- 6 Ağustos 2014; 11:59:01 >

• brhndrn kullanıcısına yanıt
    Ustam öncelikle teşekkürler. Ancak şöyle bir görüşüm var. L teması oldukça güzel ama bence orj. kitkat teması daha sade ve oturaklı oluyor. Ayrıca tema kullandığımız zaman theme manager 40-49 mb ram işgali yapıyor.

• emrecan96 hocam güvenlik kısmında bildirim erişimi var ordan temalar tikini kaldırınca ramden kullanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBIEL -- 7 Ağustos 2014; 9:16:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALBIEL A kullanıcısına yanıt
    Öğrendiğim iyi oldu sağolun hocam. :)
  • brhndrn kullanıcısına yanıt
    Çok beğendim bu temayı. Ama hafta içinde telefonu değiştirmeye karar verdim. Aklımda 4 model var. Nexus 5 Xperia z , LG G Pro ve NOTE 2. Ortalama 900 TL (ikinci el) ayırdım bu iş için.

• sancos S kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun diyeyim madem

Xperia Z güzel cihaz ama ekran konusunda biraz gerilerden geliyor gibi Amoled ekrana tövbe etmemişseniz Note 2 de iyi ama diğerleri için yorum yapamam, hiç görmedim çünkü
  • *** silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srozby -- 9 Ağustos 2014; 11:57:20 >
  • STABLE SÜRÜMÜ ÇIKARAN OLMADI MI HALA? (SLİMKAT-CM11-CARBON)
  • TTelefonuma ROM atip hem hizlandirmak hep bataryayi uzun sure kullanmak istiyorum ROM nasil atilir konuyu gösterecek yada yardim edecek biri ?

• Android L den ne haber? Daha ne zaman gelecek acaba?
  • Birdal => rom isine girince bataryadan feragat etmen lazim. Ben suan 4.3 JB kullaniyorum performans ve batarya konusundan (bence) butun romlardan daha ustun.

Sancos hocam L yi ucundan bi gosterdiler sonra piyasa boş.
    @birdal73
    @sancos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcz -- 12 Ağustos 2014; 14:39:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10191020102110221023
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.