Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1019. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10171018101910201021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlginç bir sorun... Baştaki telefon numarasına onay ve devamı ile ilgili mi sorun yoksa hiç numara onayına gelemiyorsunuz? Bende tek sıkıntı bildirimlerde gecikme yaşanması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeytinbey -- 22 Temmuz 2014; 14:37:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne var ne yok arkadaşlar :)
  • Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    Hocam numara kısmına falan gelmeden, "Whatsapp yükleniyor..." kısmında kalıyorum. Bi müddet sonra da "Paket hatası" gibi bi şey yazıyor ve güncellenemiyor bir türlü whatsapp. Neyle alakalı olduğunu da çözemedim, hani ART ile ilgili falan olsa bundan önceki sürümler taş gibi çalışıyordu, şimdi niye böyle yapsın ki... Tuhaf bi durum cidden

• fairtail F kullanıcısına yanıt
    10 nisan sürümü sorunsuz genel anlamda. Dün de heralde artık sorun kalmamıştır diye 21 nisan carbon yükledim şuana kadar bu sürümde de bir problem yok. Gapps'ı buradan indirebilirsiniz :http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=10238 cwm veya twrp işinizi görür.
  • prowell kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen denemişsinizdir ama tamamen kaldırıp temiz kurulumda da olmuyorsa aklıma başka bir şey gelmiyor... Şu an bildiğim kadarıyla 4.4.4 ART yanında dalvik uyumlu aynı zamanda... Saf ART android L ile gelecek...
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Yokluğunda konuda yaprak kıpırdamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancos -- 22 Temmuz 2014; 18:28:23 >
  • Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    Aynısını bir de Dalvik'e geçerek deneyeyim bari hocam :)

• Arkadaşlar vanir roma bir türlü ısınamamam nedeniyle yeni rom arayışına girdim:) AOKP King diye bir takımın romu var.Tavsiye ederim.Özelleştirmelerin en derli toplu olduğu ve neredeyse %99 türkçe arayüz mevcut bir rom.Özelleştirmelerin açıklamaları hepsi türkçe.Özelleştirme anlamında diğerlerinden bir tık üstte olup çok da farklı olmasa da gayet stabil.(yani 1 günlük deneme ile) Denemenizde fayda var.
    Birde arkadaşlar benim çok hoşuma giden bir klavye uygulaması var "Flesky" diye ona da bir göz atın.Pek çok klavye uygulaması denedim en başarılı bulduğum bu program oldu. Bir göz atın isterseniz.
    Arkadaşlar sizlerde memnun olduğunuz uygulamaları paylaşırsanız faydalı ve yararlı programlardan haberdar olmuş oluruz.
    İyi forumlar..
  • sancos S kullanıcısına yanıt
    Yaz dönemi böyle geçer hocam :) Herkes tatilde falan.
  • serter33 S kullanıcısına yanıt
    aokp king romun linkini alabilir miyim. telefon eskimeye başladı heralde bu aralar pek yeni rom çıkmıyor. fleksy i ben pek sevemedim açıkcası. kelime tahminleri iyi değil gibi. yeni kelime girmek zlüm geldi bana. alışamadım bi türlü. ben swiftkey tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazxcv

aokp king romun linkini alabilir miyim. telefon eskimeye başladı heralde bu aralar pek yeni rom çıkmıyor. fleksy i ben pek sevemedim açıkcası. kelime tahminleri iyi değil gibi. yeni kelime girmek zlüm geldi bana. alışamadım bi türlü. ben swiftkey tavsiye ederim

http://aokp.co/devices/maguro adresinden indirebilirsin.
  • Sabah carbon rom yüklemeye çalıştım Status 7 hatası verdi birkaç sefer denememe rağmen aynı hatayı verdi stock rom yüklemek zorunda kaldım bu hatayı neden vermiş olabilir

hangi yöntemle kurmaya çalıştınız rom'u?
    Eğer acemi iseniz tavsiyem bilgisayarınıza cyanogenmod loader yükleyip önce telefona cyanogen mod yükledikten sonra cwm ile flashlamanız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

hangi yöntemle kurmaya çalıştınız rom'u?
    Eğer acemi iseniz tavsiyem bilgisayarınıza cyanogenmod loader yükleyip önce telefona cyanogen mod yükledikten sonra cwm ile flashlamanız...

Cwm ile yüklemeye çalıştım Cwm 6.0.3.6 yüklüydü install from sd card sonra choose yazan bir yer vardı orada 0 yazan yerde rom vardı oradan Flashlamaya çalıştım wipeleri yaptım ama biyerde yanlış yaptım ama nerede

Agrituxun clean flash önerisini kopyalıyorum:

"Wipe data factory reset
    wipe cache
    sonra advanced içinden wipe dalvik cache
    sonra geri dönün mounts and storage içerisinden format system , format data, format cache ------- burada format factory diye bir şey var sakın ama sakın yapmayın onu
    sonra romu flashlayın, sonra gapps ı flashlayın.
    daha sonra telefon açılınca ayarlardan fabrika ayarlarına geri dön deyin, sd kartı da sil seçeneğini de seçin
    tertemiz bir telefonunuz olur"

bu şekilde bir deneyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

Agrituxun clean flash önerisini kopyalıyorum:

"Wipe data factory reset
    wipe cache
    sonra advanced içinden wipe dalvik cache
    sonra geri dönün mounts and storage içerisinden format system , format data, format cache ------- burada format factory diye bir şey var sakın ama sakın yapmayın onu
    sonra romu flashlayın, sonra gapps ı flashlayın.
    daha sonra telefon açılınca ayarlardan fabrika ayarlarına geri dön deyin, sd kartı da sil seçeneğini de seçin
    tertemiz bir telefonunuz olur"

bu şekilde bir deneyin...

O yazıya göre daha önce telefonu sıfırlayıp stock rom yüklemiştim bugünde wipeleri yapıp rom yüklemeye çalıştım formatları yapmamıştım acaba ondanmı hata verdi

• Status 7 hatası benim bildiğim recovery ile alakalı önce recovery i yükseltip deneyin tekrar

Twrp'nin en son sürümünü kurun..
    Cwm versiyonunuz düsuk oldugu için hata almissiniz.

Twrp recovery kurun sorun düzelecektir.

• Teşekkürler arkadaşlar toolkitte cwm 6.0.3.6 var cwm Son sürümü nasıl yüklenir bilmiyorum toolkitle yüklemeyi biliyorum ama başka türlü nasıl yüklenir bilmiyorum birde twrp cwm gibimi kullanılıyor

http://forum.xda-developers.com/galaxy-nexus/development/recovery-clockworkmod-recovery-6-0-4-7-t1757146
    Linkte cwm nin son sürümü var zip dosyası şeklinde wipe yapıp rom kurar gibi kur
  • 
Sayfa: önceki 10171018101910201021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.