Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1018. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10161017101810191020
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paranoidde ozellestirme menusu yok. Ozellestirme ayarlari ilgili menude oluyor. Ama yinede az ozellik mevcut dogru. Ancak su kucuk harf meselesini anlamadim. shift harfleri yok onu kastediyorsan buyuk ihtimal gappsla alakali olabilir bakmak lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemee -- 16 Temmuz 2014; 6:34:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi baktimda gappsla alakasi yok sanirim

• Titanium backup programını kurdum. Tüm kullanıcı uygulamalarını + sistem verilerini yedekle dediğimde yetersiz hafıza hatası veriyor. Yedek alma klasörünü değiştirmeme izin de vermiyor. Yardımcı olabilecek varmı?
  • sancos S kullanıcısına yanıt
    Ucretsiz surumse boyle bir hata vermemesi gerekir (gercekten hafiza dolu degilse). Dedigin sıkıntı ucretli sürümle lucky patcher arasinda oluyordu. İnternette anlatimlar vardir dalvik cache ile alakali bisey

• Merhaba arkadaşlar rom atma maceram dolu dizgin giderken 2-3 romdan sonra sanki hep aynı şeyi kuruyormuşum gibi hissetmeye başladım.Hemen hemen hepsi %90 aynı.Pek azında ufak değişiklikler var ama hep bir şey eksik çıkıyor.Hah bu diyeceğim bir şeyle karşılaşmadım.Carbonlar,slimkatlar,vanirler,cmler,c-romlar,explose rom vs vs (kaç tane kurdum sayısını unuttum) hepsi aynıymış
    Sonunda yine vanire döndüm kötünün iyisi:)
    Ben rom atmayı arayüze müdahale etme ve değiştirme olarak biliyordum ama o kadar da herşeyi yapamıyormuşsun onu anladım.Hevesim çok çabuk kaçtı anlayacağınız.Artık Android L sürümünün portlanmış romuna kadar ara veririm.
    Ha bu arada benim gibi yeni öğrenenlere söyleyim bizim telefonun kodu "Maguro" olarak geçiyor.Rom atarken hep maguro olanları kurun.Kimse böyle şeyler söylemiyor kendi başımıza öğreniyoruz sonra cık cık.. :)
    Yanlış bişey yazdıysam forumun üstadları düzeltir artık

• agritux kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Daha yeni bakabildim cevabınıza..

Baya bir unutmuşum bu custom rom işlemlerini.

Eylül ayına telefonu değiştireceğim, o zamana kadar biraz romlar la uğraşayım dedim.

Hayırlı tezkereler, iyi geceler.

Edit: İmla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fendur -- 17 Temmuz 2014; 1:54:17 >
  • serter33 S kullanıcısına yanıt
    telefon ilk çıktığında romlar arasında farklı özellikler vardı. slimkat (tabi o zamanlar slimbean) çok hafifti. cm de bu kadar özellik yoktu. paranoidde her uygulamaya farklı çözünürlük ayarlanabiliyordu. her farklı rom ve her yeni güncelleme ayrı bir maceraydı. bir de kernelleri düşünün. hepsi daha uzun batarya süresi ve performans vaad ediyordu. o zamanlar aokp vardı hiç sevmezdim. şimdi nerdeyse hepsinde aynı özellikler var ve nerdeyse hepsi stabil. telefon 17kasım2011 de çıkmış, 3 yıl olmasına 4 ay kalmış. piyasada sürüsüyle yeni ve daha iyi telefonlar varken bizimkinin hala destek alabilmesi nexus ismini taşımasındandır. ama bi htc hd2 değil

• Nexus Serisi tablet ve telefonların kod isimleri var ve hepsi balık isimleri... Bizimki maguro, nexus4 mako, Nexus 5 hammerhead vb...

• 14.07.2014 Carbon sürümünü yükledim ama dil seçeneği vermeden cihaz direk ingilizce kuruldu. Kafam karıştı doğrusu.

Düzeltme: 2 kere denedim ve her defasında ingilizce kurdu. Fakat rom sonrası gapps kurmamıştım. 4.4.4 gapps'ı kurduktan sonra dil seçme kısmı ortaya çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancos -- 17 Temmuz 2014; 14:30:38 >
  • Beyler telefon acıkken sarj olmuyor kapalıyken oluyor bi yardım edin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancos

14.07.2014 Carbon sürümünü yükledim ama dil seçeneği vermeden cihaz direk ingilizce kuruldu. Kafam karıştı doğrusu.

Düzeltme: 2 kere denedim ve her defasında ingilizce kurdu. Fakat rom sonrası gapps kurmamıştım. 4.4.4 gapps'ı kurduktan sonra dil seçme kısmı ortaya çıktı.

Evet hocam aynen dediğin gibi oluyor.romdan hemen sonra gapps kurarsan adam akıllı başlıyo:) Bende seriye bağlamış şekilde 5 dakikaya bir yeni rom yüklerken gappsı kurmakla uğraşmamış ve aynı şeyi yaşamıştım..
    Benim bir sorunum var ve bir türlü çözemiyorum. Telefonla konuşurken telefonun hoparlöründen gelen ses çok az olduğundan duymakta zorluk çekiyorum. Önceden böyle bir problemim yoktu ne olduysa ses azaldı. Paranoid rom kurdum düzelir diye ama yine düzelmedi. Acaba nasıl çözerim bu sorunu?
  • Eğer telefonun hoparlöründe bir sıkıntı yoksa Android asistanı kurup ses düzeylerini kontrol edin. Android asistan >Araçlar > Ses Düzeyi Ayarları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fendur

Benim bir sorunum var ve bir türlü çözemiyorum. Telefonla konuşurken telefonun hoparlöründen gelen ses çok az olduğundan duymakta zorluk çekiyorum. Önceden böyle bir problemim yoktu ne olduysa ses azaldı. Paranoid rom kurdum düzelir diye ama yine düzelmedi. Acaba nasıl çözerim bu sorunu?

Hocam ben kara düzen tabiri caizse kabala rom atmayı biliyorum sadece:) İnce ayar felan nasıl yapılır, öyle sorunlar nasıl düzeltilir bilmiyorum.Hemen hemen her romda bulunan ses denetim ayarı var oraları kurcalamışsan olabilir.Ki zaten sancos arkadaşta aynı şeyi önermiş.Bu romlardaki ses denetimleri stock arayüzden daha detaylı,ekolayzırlı vs vs bir gözat o kısma istersen
    Bu olay stock romda iken oldu. Bakalım inşallah çözebilirim...
  • Orijinalden alıntı: fendur

Ben sancos arkadaşın yazdığını gündüz tam olarak anlamamışım.şimdi baktımda onun çözümü daha mantıklı:)
    Durumu çözerseniz bildirin bize de burdan
  • Nexus Louder'ı denediniz mi? Ses yükseltme patch'i var bizim cihazlara da o işe yarıyor bu. Bir deneyin isterseniz.

Romunuza uygun olanı indirebilirsiniz :http://forum.xda-developers.com/galaxy-nexus/themes-apps/mod-beats-xlouder-4-3-1-4-4-2-t1748803
  • Carbon rom kurmaya karar verdim hangi sürüm daha stabil carbon rom ve gapps paketi linki verirseniz sevinirim birde cwm 6.0.3.6 yeterlimi yoksa Son sürümmü lazım ilk defa rom yükleyecem

• Efsane 10 Nisan carbon önceki sayfalarda linki olacak. Onun dışında ben yeni 21.07.2014 kk carbon nightly kurdum bir sorun yok şimdilik...

• Whatsapp güncellenemiyor bende bir haftadır. Yükleme aşamasında kalıyor hep, bitmiyor kurulum ve iptal oluyor. Kendi sitesinden son apk'yi indireyim dedim ama olmadı o da. CM 11 M8 yüklü, runtime ART. Bununla bir alakası olabilir mi ki acaba? Bu sorunu benden başka yaşayana rastlamadım henüz.

• 
Sayfa: önceki 10161017101810191020
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.