Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1017. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10151016101710181019
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekürler verdiğiniz bilgiler için:)

Ne yalan söyleyeyim telefonu degistirmenize üzüldüm.

Sizin icin hayırlı olsun güle güle kullanin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Üstadım birkaç gün giremedim, veda etmişsiniz. Hayırlı olsun diyeyim askerlik büyük bir adım :)

Bu konuyu yürütenlerden biriydiniz, teşekkür ediyorum

Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Forum sayesinde bu custom rom olayını çözdük... Sizin de çok payınız vardır, bu bilgimizin oluşmasında... Ne diyelim hayırlı teskereler o zaman...
    Ustad bugune kadarki yardimlarin icin cok tesekkurler, konunun halay basi sendin, allah sag saglim gidip gelmeyi nasip etsin askere hayirli tezkereler simdiden.

• Bu konuya katkınız tartışılmaz. Emeğinize için teşekkürler. Askerlik için ise tez zamanda bitirip tekrar aramıza dönmenizi dilerim.

• Arkadaşlar vanir kullanıyorum ayarlar Menüsü normaldi ama hangi ayarı değiştirdim bilemiyorum bir anda ekran 2 ye bölündü. Düzeltebilirmiyiz?
     ★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★

Bizde sana tesekkur ederiz agritux. Hayirli tezkereler. Ugrarsin yine arada:)

Vay be üstad. Hayırlı tezkereler olsun şimdiden. Duygulandım şu anda.

Bu forumda emeklerin unutulmaz.
  • Herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum. Çok sağolun.

@sancos ayarlardan bir yerden tablet modunu açmışsınız. Onu kapatır ya da telefon moduna alırsanız düzelir.

Arada yine uğrarım ben buraya. Herkese tekrar teşekkürler.
  • @agritux hocam üzüldüm valla ya. Hayırlısıyla gidin gelin askere de belki nexus 6 forumunda buluşuruz yine. Arada bir uğrayın ama ya bırakmayın birden. Bu konuya verdiğiniz destek ortada.
  • agurix adamsın adam!! Desteklerin için teşekkürler.
  • iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. inşallah hepiniz ile aynı telefona geçiş yaparız yine :)
  • Arkadaşlar yeni rom yüklemek istiyorum ilk defa rom yükleme işlemi yapacağım birkaç hafta önce Wipe ve format işlemlerini yapıp toolkitle stok 4.3 yükledim ayrıca cwm de yükledim bootloader kilidini kapattım sormak istediklerim rom yüklemek için telefonun rootlumu olması gerekiyor cwm yüklü olması yeterlimi en çok imei uçmasından çekiniyorum imeinin kaybolmamamsı için neye dikkat etmem gerekir birde ben Cm yüklemek istiyorum ama forumu sürekli takip ediyorum carbon romu öneren çok hangisini önerirsiniz şimdiden teşekkürler

• fairtail F kullanıcısına yanıt
    Cwm yeter. Kuracağın rom rootlu olacağı için zaten telefon rootlu açılacak.
    Teşekkürler peki imeinin gitmemesi için dikkat etmem gereken bişey varmı birde diyelim Cm yi yükledim tekrar toolkitle stok roma geçebilirmiyim

• fairtail F kullanıcısına yanıt
    Fake imei ise bilmiyorum. Orjinal ise bir şey olmaz. CWM de mounts and storage menüsünde "format /factory" var. Onu seçmeyin. Seçerseniz imei gider. Herkes onu "wipe data and factory reset" ile karıştırıyor, kötü sorunlar çıkıyor.
    teşekkürler hocam imei fake değil tabi media markt kaçak ürün getirtmiyorsa geçen ay yazdığın bir mesajdada bu uyarıyı vermiştin bende o uyarıya göre wipe ve format işlemlerini yapıp stok 4.3 yüklemiştim bi sorun olmamıştı bilmediğim birkaç nokta vardı onlarıda şimdi senden öğrendim artık ona göre bi rom seçip yüklerim tekrar teşekkürler
  • Paranoid rom yükledim. Stock Romdan bir farkı yok. Özelleştirme menüleri yok. Sadece tema eklentisi var. En büyük eskisi ise klavyede küçük harfler görülmemesi. Bu günlük bunu kullanacağım ama yarın carbona geri dönerim

• merhaba arkadaşlar telefona CM11 den sonra Vanir Rom kurdum.Bu benim kurduğum ikinci rom.CM11 ile kıyaslayınca özelleştirebilme gerçekten daha fazla.Ancak bu da kesmedi beni:) Navibardaki ikonların şeklini,rengini ve şeffaflığını değiştirmek istiyorum.Varsa tavsiyeniz bekliyorum.
    Ha bu arada belki benim gibi yeni olanlara faydası olur.Ben cmw den rom kurarken wipe data,wipe cache birde advanced seçeneğinden wipe dalvik cache yapıyorum öyle rom kuruyorum.kurulum bitince yine aynı wipe(temizlik) işlerini yapıp restart yapıyorum telefonu o kadar.Hemen sonrasında romları kurduktan sonra yine aynı şekilde "gapp" şeklinde (google'ın alakalı uyguylamalar paketi olduğu düşündüğüm - sanırım öyle) zip dosyasınıda aynı şekilde yüklüyorum.Şimdilik bir sorun yok.
    Arayı soğutmadan birde Carbon rom yüklemeyi düşünüyorum.yine haberdar ederim sizi:)
  • 
Sayfa: önceki 10151016101710181019
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.