Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1015. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10131014101510161017
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Karbon fena degil. Bende dizgun calisiyor en azindan ama yukarda yazmistim bir kac ayar degistirdim trickstermod ile.
    Bu arada paranoid yeni sürümde L preview gibi bisey yapmis. Kodlarin yaklasik yuzde 30u L denmis. Ama bir sonraki paranoide kadar karbonda kalicam gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemee kullanıcısına yanıt
    Yanlış değilsem ekranın geç açılması ile ilgili bir ayar yapmıştınız, değil mi? Bu sorun şu an cm'de de bazen oluyor. Eğer başka sorun yok ise carbon'a geçiyorum birazdan

• brhndrn kullanıcısına yanıt
    Dogru. Su an icin baska sorun yok gibi bende 7temmuzdayim

• brhndrn kullanıcısına yanıt
    Karbonda sıkıntı yaşamadım. Tek yaşadığım sıkıntı tema yöneticisi temaları cm deki gibi göstermiyordu. Bunu tema geliştiricileri ile görüştüm. Romdan dediler. Bende öylemi diyerek cm yi deneyim dedim. iki gün önceki cm nightly sürümünü kurdum. evet temalar düzgün görünüyor. ancak systemui fc verip duruyor. anlam veremedim. şu an hangi roma geçsem diye düşünüp duruyorum kara kara.
  • sancos S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam tebrik ederim... Allah analı babalı büyütsün..
  • Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Rabbim isteyen dileyen herkese çocuk nasip etsin. Bir kızım birde oğlum var. Harika bir duygu. 3 yaşındaki kızımın beni kapıda BABAM diyerek karşılaması ve elimi tutup öpmesi tarif edilemez....
  • arkadaşlar bu f2fs etx4 davası hakkında bir bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Karbonda sıkıntı yaşamadım. Tek yaşadığım sıkıntı tema yöneticisi temaları cm deki gibi göstermiyordu. Bunu tema geliştiricileri ile görüştüm. Romdan dediler. Bende öylemi diyerek cm yi deneyim dedim. iki gün önceki cm nightly sürümünü kurdum. evet temalar düzgün görünüyor. ancak systemui fc verip duruyor. anlam veremedim. şu an hangi roma geçsem diye düşünüp duruyorum kara kara.

ustam yan komşum bilgisayar müh. öğrencisi aynı telefona sahibiz :) yeni bir rom varmış cmnin linaro 4,7 modlusu. onu yükleyip f2fs yapmış. çok memnunum diyor. ancak evde olmadığım için soramıyorum kendisine. bu f2fs olayını çözebilsem deneyeceğim ama bakıcaz artık..

@sancos hocam allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat nasip etsin.

• f2fs dosya sistemlerinden sadece biri. Samsung tarafından geliştiriliyor. Windowsta kullandığınız ntfs gibi. Arkadaşınız bilgisayar mühendisi ise o size detaylı açıklama yapabilir. Ya da;
    http://en.wikipedia.org/wiki/F2FS
  • Bazen telefona çok kızıyorum. Hemen değiştiresim geliyor fakat halen güncel kalması ve ekran ışığını Full açınca gördüğüm görüntüden etkilenip vaz geçiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sancos

Bazen telefona çok kızıyorum. Hemen değiştiresim geliyor fakat halen güncel kalması ve ekran ışığını Full açınca gördüğüm görüntüden etkilenip vaz geçiyorum

+1

• agritux kullanıcısına yanıt
    Mesela birini arıyorum vazgeçiyorum kapatıcam. Yok kitleniyor o kişiyi de arıyor.
    Hatta bazen menuye dönebiliyorum. Görünürde hiçbirşey yok ama konuşma devam ediyor.

Telefondan acaip soğudum. Bu kitlenme sadece slimde degil diger romlarda da oluyor. Ama slimde top yaptı.

Bazen duvara fırlatasım geliyor telefonu. Önemli bir görüşmede falan oluyor.
    Dün belediyede elimde telefonu çevirirken çalıştığımız harita mühendisi ile karşılaştım. Telefonuma takoz deyince android sürümünü gösterdim ve bu sürüm sadece 3 telefonda var dedim (salladım) Lg G3 , Salaxy S5 ve Nexuslarda dedim. Kendisinde S4 vardı. Android 4.4.2 kullanıyordu. Çok pis bozuldu
    :) allahtan bilgisizmiş.
    Bizimkisi resmi sürüm değil. resmi olmayan sürüm neredeyse 1 yıl içerisinde çıkan tüm piyasa telefonlarında var.
    resmi sürüm ise nexus 5 nexus 4 motorola g de var. Diğer var olan telefon modelleri hakkında bilgim yok. Nexus tabletlerde de var.
    Ama stok romun kullanışsızlığındansa, resmi olmayan stabil romum olsun daha iyi :)
    Bizimkisi bir bakıma takıntı. size de yerleşmiş. Çok kötü :) Çünkü custom romlar azaldıkça, seçenekler daraldıkça, tüm ihtiyaçları karşılasa da, insan telefon değiştiriyor sırf android sürümü yüzünden :D
  • yuhenesya Y kullanıcısına yanıt
    galaxy nexus toolkit aracılığı ile stok 4.3 flashlamanızı ve ondan sonra temiz bir custom rom kurulumu yapmanızı öneririm.
    arama ekranındaki gecikmeler cm de bir hafta önce giderildi. yok artık arama ekranı sorunu.
    diğer sorunlarınız bende hiç olmadı.
  • bu arada bugün kardeşime 629 TL ye moto g siparişi geçtim internetten. meraklısı varsa almayı düşünen varsa inceleme değerlendirme yaparım.
    Karbona geçtim üstadım, font kurdum. Düzgün çalışıyor ama başka tema kurmadım. Cm de iken hata da almadım, birkaç tema kuruluydu hatta.

İncelemeyi bekliyorum. Anneme almayi dusunuyorum bende.annem icin onemli degil ama oyun performansini merak ediyorum ozellikle. Sonic dash i ve bikac grafikli oyunu deneyebilirmisin gelince?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemee -- 10 Temmuz 2014; 0:29:52 >
  • cemee kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam. Ama bana birkaç grafikli oyun söylemeniz lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 10 Temmuz 2014; 9:30:04 >
  • 
Sayfa: önceki 10131014101510161017
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.