Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1020. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10181019102010211022
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buyrun sizlere "ucuz" telefon hoparlorü

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★
  • Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hafta sonu uğraşıp kurarım takıldığım yer olursa gene rahatsız ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Harika. Sistemi tasarlayan güzel tasarlamış

• Konuya bir bakayım, neler dönüyor diye demiştim, mesajınız oldukça gülümsetti.
  • Selamlar enteresan bir sorunum, telefonumda cm11 snapshotm8 yuklu

Teefon dahili rehberi surekli siliyor ozellikle telefona yeni bir program kurdugum zaman

Rehber diskde yedekli oldugundan yeniden ice aktar yapip yukluyorum

Rehberi gmail hesabinada gondermeyi denedim defalarca ama olmuyor gmail hesabinda gozukmuyor o sebeple mecbur telefon hafizasinda tutuyorum

Eski iphonumdan backup alidigim bir rehberdi sanirim o sebeple bir turlu gmaildeki kisilere senkron olmuyor manuel denedigimde de olmuyor

En azinda silinmeye bi cozumu olan varsa super olur

• şu bootloader unlock modunda onun için gerekn program linki kırık onu güncelleyebilirimisiniz?
  • Hayırlı bayramlar arkadaşlar
  • Arkadaşlar mübarek Ramazan bayramınız kutlu olsun. Şuan tatildeyim. Papaganlardan ve teknolojiden uzak kafamı dinliyorum. Oh diyebildim sonunda. Huzur çok önemliymiş.

• Geçmiş bayramınızı kutluyorum. Carbon rom'un sayfasına ulaşamıyorum bir kaç gündür... Ne sorun var bilen var mı acaba?
  • Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    Karbon Rom'a ulaşabiliyorum. Hatta az önce yeni nightly var mı diye bakmak için ulaştım.

Linki deneyin isterseniz:https://carbonrom.org/downloads/

-------------------

Yaklaşık 20 gündür karbondayım ve -nazar değmesin- bir sorunum yok Muhtemelen rom değişmeme rekorumu karbon ile kıracağım
  • Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    Facebook sayfasında duyurdular. Sorunu oradan okuyabilirsiniz.
  • sancos S kullanıcısına yanıt
    Papağan? :)
  • brhndrn kullanıcısına yanıt
    Sabah ulaşılamıyordu, şimdi açılmış... Teşekkürler...
  • son carbon nightly'de tictoc ve garanti cep uygulaması açılırken launcherlar hata veriyor ve uygulamalar açılmıyor. iki defa temiz kurulum yaparak denedim ama maalesef hata vermeye devam etti. nisan nightly'den sonra çıkan ve stabil diyebileceğiniz herhangi bir carbon nightly var mı ? 25 temmuz sürümü hissedilir derecede daha hızlıydı ama malum uygulamalar için geri dönmek zorunda kaldım.
    Türkiyenin en büyük papağan sitesinde yöneticiyim. Özellikle Amazon papağanları ilgi alanım. Evim kuş doluydu ama uzun soluklu bir ara vereceğim kuş işine. Biraz kafa dinlemem ve az olan vaktimi çocuklarıma harcamam lâzım.

Hadi ya :) ben 2.caddede inşaat işi yaptığınızı sanıyordum
    İnşaat işi yapan papağan besleyemez diye bir kural mı var Küçüklüğümden beri hayvanları çok seviyorum. 5 yıl boyunca 5 akvaryumla piyasadaki balıkların tamamına yakını besledim, yavru aldım. Akvaryum konusunda özellikle tanganyika cikletleri konusunda çok iyiydim. Papağan forumunda yöneticiyim ve özellikle amazonlar üzerinde çok tecrübe sahibiyim. 10 Yıl öncesine kadar uydu sistemleri üzerinde mükemmel bir hakimiyetim vardı :) (Artık teknolojinin çok gerisindeyim). 15 yıl önce parmakla sayılacak kadar az olan webmasterlardan birisiydim ama artık bildiklerim 5 para etmiyor. Çünkü html kodları ve css kodları ile kimse site kurmuyor. Teknoloji o kadar ilerlemiş ki benim yaptıklarımdan çok çok daha iyisini hazır kodlarla çocuklar bile yapabiliyor. Biraz ayran gönüllü gibi görünebilirim ama belli noktadan ileri gidemediğimi görünce o hobiden soğuyorum Şöyleki akvaryum konusunda standart akvaryumların ötesinde canlıların yaşadığı ortamı birebir taklit etmek durumunda kalıyorsunuz Balıkları kendi habitadında izlemek mükemmel keyifli ama bir süre sonra standart akvaryumlar küçük geliyor. Mesela iyi bir tanganyika kabukcuk akvaryumu için bana göre akvaryum ölçüleri 300 X 200 X 70 cm ölçülerinde olmalı ama ev ortamında böyle bir akvaryum kurmak imkansız. Mesela evimde bir çift rozella papağanım var ve kafes ölçüleri 150 * 45 * (h) 100 cm. Kuşlar içerisinde özgürce uçabiliyor ama bu bile o kuşlar için çok küçük kalıyor. Müstakil bir evim olursa büyük salma yapacağım kuşlara...

İsteyipte başaramadığım tek şey gitar kaldı. Bir türlü gitar çalmasını ilerletemedim. Belki yakın zamanda o konuya eğilirim.

Gitar konusunda, özellikle elektrik gitar konusunda yardıma ihtiyacınız olursa elimden geleni yapabilirim

Ayrıca, buradaki tüm arkadaşlarımı davet etmek istediğim bir forum var ama dh-forum kuralları gereği bağlantı vermek yasak mı değil mi bilmiyorum. Eğer yasaksa yapacak bir şey yok, ban yersem beni orada bulabilirsiniz

http://www.gitardersivideo.net adresinde gitar ve gitar dersleri üzerine onlarca içeriğe ulaşabilirsiniz. Torpile ihtiyacınız olunca moderatörlerinden biri olarak bana haber vermeniz yeterli

• Zaten kendine ait sitedeki gitar yapımını izledim. İçimdeki tek ukte o kaldı zaten. Hatta evimde gitar vardı. Akord yaptım, internetten videolar indirdim ve sabah ilk derse başlayacaktır. Akşam şehir dışından ailem geldi ve küçük kardeşim için gitar isteyip alıp gittiler. İlk fırsatta bi klasik gitar alacağım. Çocuklarıma gitar çalın onları müzik konusunda da teşvik etmek istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 10181019102010211022
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.