Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1022. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10201021102210231024
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Root nasil yapacam toolkit falan olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER ÇOK ACİL Bİ BAKIN BURAYA. TELİN İMEİ NUMARASI KOPYALANDI TRELEFONCUYA GÖTÜRDÜM HALLETTİ AMA 4.0.1 YÜKLEMİŞ. TELEFON TRAKTÖR GİBİ OLDU SAÇMALAYIP DURUYOR. 4.3JB KULLANIYORDUM BUNDAN ÖNCE TEKRAR NASIL 4.3 YAPABİLİRİM YADA GÜNCELLEME ALIRMI KENDİLİĞİNDEN ? RESİMLERİ AÇMAZ GOOGLE DURDURDU DER. MÜZİKLERİ AÇMAZ TELEFONDAN SOGUDUM RESMEN YA NASIL DÜZELTEBİLİRİM BUNU ?
  • Merhaba arkadaşlar.

Bilgisayarımdan film izlerken uzakta oturunca hoparlörlerin sesi çok geliyor, ev ahalisi rahatsız oluyor, yakından da kulaklıkla izleyemiyorum derken bluetooth üzerinden sesi telefona aktarıp uzaktan da kulaklığımı telefona takıp izleyebilir miyim diye araştırma yaparken, bilgisayarın sesini WiFi üzerinden telefona alıp kulaklıkla izleyebilme yolunu keşfettim. Sizler biliyorsanız bile ben uygulamayı buraya yazayım, birine yarar belki.

Uygulama sayfasından bilgisayar eklentisini de bilgisayara indirip telefonda uygulamayı açınca ekranda yazan ip adresini pc modülüne yazıp bağlanıyoruz. Çok beğendim çok hoşuma gitti

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vnd.wifiaudio

• brhndrn kullanıcısına yanıt
    Peki wi fi ile bilgisayardan telefona gelen ses bluetooth kulaklık ile de dinlenebiliyor mu?
    "zeki mürende bizi görebilecek mi?" gibi bir soru oldu farkındayım, idare edin :)
  • Arkadaşlar Vanir rom kurdum az önce (08/11/14 tarihli romunu) fakat launcher 3 hata verdi. Temiz kurulum yaptım ama sonuç değişmedi. Bu sürümü kurmanızı tavsiye etmiyorum.
  • Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    Mantık olarak hiçbir sorun çıkartmadan bunu sağlaması lazım ama eğer bilgisayarda bluetooth var ise bluetooth kulaklığı direkt olarak bilgisayara bağlamak daha kolay bir yol olacaktır sanıyorum

• mose35 kullanıcısına yanıt
    Ben de kendi telefonuma imei attırmıştım ve aynı sizin gibi 4.0 ics olmuştu sürümü. Jb'den sonra ics gerçekten çekilmez oluyor, haklısınız. Imei'yi atan telefoncu da rom yükleme imei uçar demişti, tabi ben dinlemedim Her neyse sonuç olarak ben her türlü romu cihaza attım ne imei silindi ne bir şey oldu. Gayet güzel kullanıyorum. Rom yükleyebilirsiniz galaxy nexus toolkit üzerinden fakat yine de riski alıp almayacağınız size kalmış bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhndrn

Merhaba arkadaşlar.

Bilgisayarımdan film izlerken uzakta oturunca hoparlörlerin sesi çok geliyor, ev ahalisi rahatsız oluyor, yakından da kulaklıkla izleyemiyorum derken bluetooth üzerinden sesi telefona aktarıp uzaktan da kulaklığımı telefona takıp izleyebilir miyim diye araştırma yaparken, bilgisayarın sesini WiFi üzerinden telefona alıp kulaklıkla izleyebilme yolunu keşfettim. Sizler biliyorsanız bile ben uygulamayı buraya yazayım, birine yarar belki.

Uygulama sayfasından bilgisayar eklentisini de bilgisayara indirip telefonda uygulamayı açınca ekranda yazan ip adresini pc modülüne yazıp bağlanıyoruz. Çok beğendim çok hoşuma gitti

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vnd.wifiaudio

Harika bir şey bu.İşte bu tarz programları paylaşan arkadaşları tebrik ediyorum ya.Sağol gerçekten..

• quote:

Orijinalden alıntı: mose35

BEYLER ÇOK ACİL Bİ BAKIN BURAYA. TELİN İMEİ NUMARASI KOPYALANDI TRELEFONCUYA GÖTÜRDÜM HALLETTİ AMA 4.0.1 YÜKLEMİŞ. TELEFON TRAKTÖR GİBİ OLDU SAÇMALAYIP DURUYOR. 4.3JB KULLANIYORDUM BUNDAN ÖNCE TEKRAR NASIL 4.3 YAPABİLİRİM YADA GÜNCELLEME ALIRMI KENDİLİĞİNDEN ? RESİMLERİ AÇMAZ GOOGLE DURDURDU DER. MÜZİKLERİ AÇMAZ TELEFONDAN SOGUDUM RESMEN YA NASIL DÜZELTEBİLİRİM BUNU ?

Hah işte tam olarak öyle başladı benim rom maceram aynı anlattığı gibi.Youtubedan video izleye izleye,tırsa tırsa yaptım ama öyle de çok tırsılacak bişey yokmuş.Zaten telefona CWM kurdukran sonra rom atma olayı 30 sn lik iş oluyor.Ben gözümü karartıp yapmaya karar verdim.Sende de aynısı olur meraklanma:) Cynagenmod 4.4 kurarsın sonra yeni telefon almış gibi olursun:)))

• Paranoid Android 4.5 beta 2 kurdum hoşuma gitti tavsiye ederim.
    Ancak Slimkat dan geçerseniz benim gibi gözleriniz şaşırabilir zira PA daki ikonlar ve yazılar her şey daha büyük
  • Arkadaşlar iyi geceler kısa bir cinnet sonucu Gnex'im bu hale geldi :( ekran tuz ile buz oldu fotoğraftanda anlaşılacağı üzere telefoncuya sordum eğer anakartta sıkıntı yoksa ekranı yapabiliriz dedi üsteki cam kırıldı alttaki sağlam gibi gözüktü gözüme yada ben öyle görmek istiyor olabilirim :D powerdan cihazı açtığımda normalde olduğu gibi kısa bir kere titriyor ama ekranda görüntü yok doğal olarak, bildirim ışığıda yanıyor! velhasıl kelam bu saatten sonra yaptırsam değer mi sizce çünkü şu an sony xperia u kullanıyorum 4.0.4 ile tam bir rezalet bildiğiniz kağnı Gnex'ten sonra heleki fikirleriniz için şimdiden teşekkürler iyi geceler.

• gkhnsrcfb kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun. Yerinizde olsam eğer dediğiniz gibi sadece ekran camında sorun varsa (ki öyle görünüyor),http://www.ebay.com/itm/New-Black-Front-Screen-Glass-Lens-For-Samsung-GT-i9250-Galaxy-Nexus-Adhesive-/370870435625?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item565999bf29 bu linkten ekran siparişi verirdim. Ortalama 10 günde falan elinizde olur. Sipariş gelene kadar xperia u ile idare ederdim. Sonra şu vidyoyu izleyerekten ;http://www.youtube.com/watch?v=WIAM5pxdUiM ekranı kendim tamir etmeye çalışırdım. Aşağı yukarı 20 liraya denk geliyor. Denenebilir yani.

• Sah!n kullanıcısına yanıt
    Üstad ekranda kırılmış cam ile beraber artık Nexus maceram Nexus 6 ile devam edecek gibi çünkü haberler doğruysa donanım tarafında çok sağlam bir cihaz olacak gibi duruyor motorola markasının güveni sağlamlığı ile beraber bakalım yardımların için teşekkürler bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: serter33

quote:

BEYLER ÇOK ACİL Bİ BAKIN BURAYA. TELİN İMEİ NUMARASI KOPYALANDI TRELEFONCUYA GÖTÜRDÜM HALLETTİ AMA 4.0.1 YÜKLEMİŞ. TELEFON TRAKTÖR GİBİ OLDU SAÇMALAYIP DURUYOR. 4.3JB KULLANIYORDUM BUNDAN ÖNCE TEKRAR NASIL 4.3 YAPABİLİRİM YADA GÜNCELLEME ALIRMI KENDİLİĞİNDEN ? RESİMLERİ AÇMAZ GOOGLE DURDURDU DER. MÜZİKLERİ AÇMAZ TELEFONDAN SOGUDUM RESMEN YA NASIL DÜZELTEBİLİRİM BUNU ?

Hah işte tam olarak öyle başladı benim rom maceram aynı anlattığı gibi.Youtubedan video izleye izleye,tırsa tırsa yaptım ama öyle de çok tırsılacak bişey yokmuş.Zaten telefona CWM kurdukran sonra rom atma olayı 30 sn lik iş oluyor.Ben gözümü karartıp yapmaya karar verdim.Sende de aynısı olur meraklanma:) Cynagenmod 4.4 kurarsın sonra yeni telefon almış gibi olursun:)))

İlgilendigin için cok tsk.Arkaşım daha önce hiç denemedim sırasıyla neler yaptıgımızı yazarmısın ? Cunku nerden ne indiriyoruz nasil yapiyoruz hic bilmiyorum ama gözü kararttım yapıcam. Rica etsem bi anlatırmısın ?

• şarj soketim kısa devre yaptı 2 şarj cihazını pert etti telefon sorunsuz çalışmakta custom rom yüklü olduğu için ve adb modda bağlayamadığım için muhtemel garanti dışı olacak şarj soketini ne kadara değiştirdiklerini hatırlayan var mı ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serter33

quote:

İlgilendigin için cok tsk.Arkaşım daha önce hiç denemedim sırasıyla neler yaptıgımızı yazarmısın ? Cunku nerden ne indiriyoruz nasil yapiyoruz hic bilmiyorum ama gözü kararttım yapıcam. Rica etsem bi anlatırmısın ?

Valla hocam bu işte ilk yapman gereken gözünü karartmak zaten:) Ben telefonu bozmayı göze alıp kalkıştım bu işe bozulursa 50-100 tl ye yeniden yaptırırım diye düşünüyordum.Galaxy nexus toolkit diye siyahlı yeşilli bir program ile işini hallediyorsun.Ben biraz internet biraz youtube ile durumu çözdüm.Sonrasında telefona Clockworkmod kuruyoruz.(ne işe yarar felan bunları kısaca nette okuyabilirsin). Bu aşamaları bitirince (ki bir daha bu aşamaları yaşamayacaksın 1 defaya mahsus) en kolay kısım kalıyor. galaxy nexus GSM romları indiriyorsun.Mesela Cynagenmod 11 romunu kullanabilirsin.İlk romu kurdukran sonra diğer başka bir rom kurman 2 dakika gibi bir süre:)
    Tabiki bunlar bilmeyene zor gelir.Bunun için maalesef oturup ney nasıl yapılır biraz okuyacak birazda video izleyeceksin.Bu dediğim bilgi araştırması ve olayı anlamam bir kaç günümü alsa da işlemlerin toplamda süresi 20 dakikayı geçmedi:)

• aceleciburak A kullanıcısına yanıt
    Ben toplam maliyet 10 liraya kendim parça alıp değiştirdim. Arka sayfalarda falan nasıl yaptığımı da paylaştım. Çok kolay bence deneyin.

Almak isteyenler için link:http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-CHARGER-CHARGING-PORT-FLEX-CABLE-FOR-SAMSUNG-GALAXY-NEXUS-i9250-F246-/160785923518?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item256f967dbe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 18 Ağustos 2014; 22:49:42 >
  • selam arkadaşlar. ufak bir sorun ile karşı karşıyayım. lütfen bilen varsa yardım etsin.

telefonun şarj olayında bir sıkıntı mevcut. telefonu şarja takıyorum. şarjdan çekiyorum ve hala kendini şarj oluyor görüyor. bir süre sonra şarj etmiyor yazıyor. tekrar şarj aletine takınca ise yemin etmiş gibi şarj olmuyor öyle kala kalıyor. telefon stock 4.3 te ve rootlu sadece. bunun sebebi nedir bilen varsa lütfen bir yardım eli uzatsın. herkese saygılar.
  • Ne oluyor bu nexuslara yaw sanırım eskimeye basladı artık benzer bir durum bendede mevcut sanki sürekli sarj cihazı takıp çıkartıyormusum gibi ekran sürekli uyanıyor cihaz ısındığında dahada çok yapıyor diş fırçası vb şeylerle temizledim falan ama kar etmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarj soketi kısa devre yaptığı için Cyanogenmod 11 yüklü şekilde samsung servisine bıraktığım cihazın garanti dahilinde onarımı yapılmıştır bilgi açısından paylaşmak istedi. Donanımsal arızalarda yazılıma pek bakmıyorlar zannedersem .
  • 
Sayfa: önceki 10201021102210231024
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.