Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1030. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10281029103010311032
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beta falan bişey çıkarsalar da denesek
  • Yen rom kurmadan önce hali hazırdaki app'leri o anki ayarlarıyla beraber kaydedip yeni rom kurduğumuzda direk yükleyecek pratik bir program önerebilir misiniz arkadaşlar? Teşekkürler.
  • sorcerer kullanıcısına yanıt
    Titanium Backup ile olur diye düşünüyorum. Hem uygulama hem de data dosyalarını yani ayarlarını vs. yedekleyebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bence Gnex cihazı olanlar Android 5.0 ve 64 bit telefonları beklemeliler. Tahminim bu dediklerimin oturması Mart 2015 civarı olacaktır. Şu anda ekran camı bir miktar kırık ama çalışan Gneximden hala vaz geçemiyorum :) Sebebi ise işimi her konuda görüyor olması. Yeni cihazlar evet daha hızlı ama baktığımızda somut olarak hayatımıza pek birşey katmıyorlar. En azından incelediğimde hız ve foto ses kalitesinden başka benimkine katmayacaklar. Fiyatlarını görünce tüketim çılgınlığından başka birşey değil gibi geliyor bana.

Gnexe dönersek, cihazı da eğer custom olarak 5.0 almaz ise değiştiririm. IOS dünyasına da bu hafta sonu eşime aldığım ipad ile giriş yaptım ama 3-4 günlük deneyimden çıkarımım ne olursa olsun Nexus cihaz kullanan biri için IOS saç baş yoldurur. Burada da tabiki beklentiler devreye giriyor. Eşim altın rengi ile ipadi çok sevdi mesela :)

Telefonunun yavaşladığını düşünenler yeni bir kurulum yaparlarsa aslında çok da yavaş olmadığını görecekler ;)

• brhndrn kullanıcısına yanıt
    5.0 in kodlari yaninlanmis. ufak ufak cikar biseyler, dedigim gibi paranoidden ümitliyim, cm cikarirsa cm tabanlilarda yapar tahminimce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemee -- 5 Kasım 2014; 16:17:44 >
  • kecan K kullanıcısına yanıt
    katiliyorum. hep söylüyorum özellikle normal kullanicilar hizda pek bir fark anlamazlar ama oyun vs dersek maalesef biraz grafikli oyun oldumu can cekisiyor. temiz kurulumla cihaz baya bir hizlaniyor.
    64bit olayini henüz kestiremiyorum acikcasi (normal kullanici icin yine hicbir degisiklik olmayacak orasi kesin) ama tabiki yeni olacak, trend olacak "a senin telefonun 64 bit desteklemiyormu, yazik" diyenler olacak (hepsi nasa mühendisi ya). acil lazim degilse 2015 yazini beklemek en iyisi.
  • Merhaba arkadaşlar.

Karbon'un 3 Kasım sürümüne üç yeni özellik eklenmiş. Daha doğrusu ben üç tane buldum. Ekran görüntüleri aşağıdadır.

Ekranın sağ tarafında seçtiğiniz uygulamalar için kısayollar, bildirim ekranının üzerinde muhtemelen saate göre değişen görsel ve aynı anda iki uygulama çalıştırabilme özelliği.

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ ★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ ★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Android 5 portlamışlar bile. Akşam dener yazarımhttp://forum.xda-developers.com/galaxy-nexus/development/rom-fml-fork-life-06-05-2014-v2-t2764064

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar su 64 bit olayinda bisey takildi kafama, bilen varsa aciklayabilirmi;
    64bit telefonlarin 2015de cikacagi belli. ama bütün uygulamalar 64 bit olmayacak ki zaten 32 bit telefonlarda cikmaya devam edecek bu arada. simdi 64 bit versiyonu olmayan bir program , tahminime göre 64 bit islemci ile daha yavas calisacak, cunku cpu ayni zamanda 64bit kodlamayi 32 bite cevirmeye calisacak bu dogrumu?
    2. bir hususta lolipop 32 ve 64 olarak 2 versiyon halinde mi ? yoksa sadece 64 bit mi? burada da tahminim eger sadece 64 bit ise, islemci ister 32 olsun ister 64 olsun, 32bitlik programi normalden yavas calistiracak vs kafam karisti iyi bilen varmi bu konuyu?
  • 64 bit işlemcide 32 bit uygulamaların daha yavaş çalışması bence mantıklı değil. 32 biti çakıllı yol, 64 biti de asfalt yol olarak düşünebiliriz. Şahin her iki yolda da 120 ile giderken ferrari toprak yolda 120, asfalt yolda 240 ile gidecektir. Şu an çoğu bilgisayarlar 64 bit ile çalışıyor. Bunun başlıca sebebi 32 bit işlemcilerin 3 gb ramdan fazlasını desteklememesi. Ama aralarında bi fark göremedim. Sanırsam lolipopun her iki versiyonu var. Nexus 6 32 bit islemciyle geldi çünkü. Nexus 9 ise 64 bit.

• qazxcv Q kullanıcısına yanıt
    tesekkurler cevap icin.
    o zaman 2 islemcimiz oldugunu varsayalim 32 ve 64 ama ikiside ayni kapasitede ise 64 luk olan 32lik programi yavas calistirabilir. ama gercekte 64 luk buyuk ihtimalle daha yeni (dolayisi ile daha güclü) oldugundan dolayi bu acigi kapatip ayni hizda calistiracaktir.
    64 bit bize fazla ram olanagi sunuyor. örnegin photoshopun gercek bir mobil versiyonu ciksa 64 bit 8gb ramlik bir telefonla sorunsuz calistirabiliriz. bunu 32 bitlik telefonla yapmak cok yavas olacaktir. cunku photoshop 3gb dan fazla ram istiyor.
    son kullanici olarak bize katkisi oyunlarda olur sanirim. cok daha fazla ram yiyen oyunlar piyasaya cikacak ve 64 bit zorunlu olacak.
    gelistirici acisindan ise daha zahmetli olacak cunku piyasada ikiside olacak ve adamlar ikisine göre ayri kodlama yapmak zorunda kalacak. ios da kolay, tek telefon var ve bir kac sene icinde 32 likleri ölü olacak, gelistiriciler sadece 64 üzerinde calisacak.. ama androidde bir süre daha 32ve 64 beraber olacak.
    64e tam anlamiyla gecis sürer bence daha. yani 1 sezon daha 32 bitlik telefon tam anlamiyla sorunsuz olur (2 sene kadar). he ben telefonu alip 5 sene kullanirim dersek 64 bitlik bir model almak daha mantikli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemee -- 7 Kasım 2014; 16:17:47 >

• qazxcv Q kullanıcısına yanıt
    Hocam var mı denemeye değer bir şey? Merak içindeyim
  • brhndrn kullanıcısına yanıt
    Kamera ve hat çalışmıyormuş zaten. Yüklemeye çalıştım hata verdi öyle kaldı, ilgilenmedim çok fazla.
  • rom falan atmadan navigation bar ı şeffaf yapmanın bir yolu var mı? Launcher ya da başka bir şey mesela...
  • Arkadaşlar şu ( link ) ürünü zamanında satın almıştım şimdi başka bir telefona geçiş yaptığım için satıyorum.

Tamamıyla orjinaldir. Çizik, ezik büzük falan yok. Kutu içeriği sadece dock idi. Kutulu gönderemeyeceğim çünkü nerede hiç bilmiyorum.

Kargo ücreti hariç 40tl ye verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 9 Kasım 2014; 17:47:21 >
  • Var xposed framework yükleyin. Oradan gravitybox yükleyin. Gravitybox üzerinden saydamlık yönetiminden yapabilirsiniz.
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevap için. Xposed installer atıp kurdum, oradan framework kuracaktım. Telefon soft brick olabilir dikkatli olun şeklinde uyarı geldi. Sizce olabilir mi böyle bir şey, olursa nasıl kurtarabilirim. Asıl sıkıntı şu, ses kısma tuşu arızalı :)
  • Tabi telefona ger türlü müdehale soft brick veya hard brick sebebidir. Bunu önceden kestirmek biraz zor seçim tamamen size kalmış. Ben uzun zamandır kullanıyorum hiç bir problemini görmedim ama şimdi bu demek olmuyor ki sizde de sıkıntı çıkmayacak. Bunun garantisini zaten kimse veremez :) Ses kısmanın arızalı olması sıkıntıymış ama recovery mod'a falan nasıl giriyorsunuz?
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    Girmiyorum :) Daha once bir seyler yapmistim ama yeni bozuldu. Soft brick ten kurtarmak icin recovery moda girmek gerekebilir dedim o yuzden çekindim kuramadim framework ü iste. Hatta sırf bu yuzden cm11 falan kuracaktım.

• Cm11 kurmak da tehlikeli esasında. Dediğim gravitybox'ı kurarsanız recovery mod'a girişi cihaz açıkken yapabilirsiniz o güzelliği de var. Hani kapama tuşuna basınca yeniden başlatın altında açılan seçeneği diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 10281029103010311032
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.