Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1031. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10291030103110321033
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gravity box kurmak icin Framework gerekiyor anladigim kadariyla. Framework kurarken ise soft brick olabilir uyarisi geliyor. Aslinda bisi olacagini sanmiyorum ama o asamada gravity box ve framework olmadan recovery mod a gecemem. Soft brick olayini duymadim hic. Nasil duzelir bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya risk budur diyerek yapacaksınız yada hiç bulaşmayacaksınız seçim sizin.

• Eyv cok tesekkur ederim :D

• Android 5.0 çıktı daha kitkata geçemedim yok mu bildiğiniz 4.4.4 stabil bi rom aokp'ye bakıyorum nightly, cyanogenmod'a bakıyorum nightly, paranoidandroid beta stabil bi rom bulamadım geçenlerde yazı okumuştum galaxy nexus'tan geliştiricilerde desteği kesti diye sanırım doğru 5.0 Lolipop'tan ümidi kestimde en azından bi stabil 4.4.4 yayınlansaydı, telefonu yenilemenin vakti gelmiş anlaşılan
  • Haklısın hocam,
    Mesela carbon rom LG G2ye desteği kestiklerinde çok şaşırmıştım. Belli olmuyor bu işler... Ben de yeni telefon bakıyorum ama içime sinen bir model yok...

• Bi kere şunu kabul etmek gerekiyor. Yeni sürümle telefon daha iyi olmayacak, şarjı daha uzun gitmeyecek, uygulamalar daha hızlı açılmayacak, yeni özellikler gelmeyecek. Yani demek istediğim bu telefon buraya kadar. 1.2 çift çekirdek, 693 mb ram, saman kağıt ekranı, 5mp kamerası, 1750mAh bataryası ile buraya kadar. Bu yüzden yeni sürümü beklemeye gerek yok. Hatırlarsanız bi aralar windows 7 ile gelen netbooklara windows xp yüklüyorlardı, sanırım biz de o sınıra geldik.
  • Dostum shiny ROM 4.4.3 var çok güzel stabil sanki nexus 5 ten portlamislar. Saf ve temiz .denemeni öneririm..

• Gerçekler acıdır ve bu mesaj gayet okkalı olmuş
  • @bluraydisk sağol hocam bi bakıyım onada omni rom buldum 4.4.4 stabil diyo bakalım ikisinide denerim

@Zeytinbey bende önümüzdeki sene içerisinde değiştiricem hocam büyük ihtimal ilk çıktığı zamanlarda almıştım galaxy nexus'u nexus 6 piyasaya çıkıyor hala kullanıyorum aslında iyi bile götürdü şikayet ediyoruz rom yok diye ama hakkını verdi. Meizu mx4'e bi göz atabilirsiniz incelemesi gelmiş fena değil gibi ben onu düşünüyorum uygun fiyatlı olucağa benziyor.
  • http://www.cyanogenmod.org/blog/cyanogenmod-11-m12 CM12 çalışmaları başlamış. Lollipop 5.0 ben görmeyiz diyordum ama Cyanogenmod ekibi çalışmalara başlamış bakalım emektar Galaxy Nexus cihazlar arasında olacak mı bir de o var.
  • Ne oldu bizim Android L??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oneplusa da bakilmali;) almasi biraz gicik ama iyi telefon. Ekrani buyuk5.5inc ( bu bazisina avantaj, bazisina dezavantaj)

• oda düşündüğüm bi telefon ancak alması sıkıntı mx4ü resmi olarak kayıtlı bi şekilde alabilcez oneplus anca yurtdışından bide kayıt ettirmesi falan, kullananlarda şu hızlı yazmadaki sorunun hala giderilmediğini söylüyor
  • http://forum.xda-developers.com/galaxy-nexus/development/rom-fml-fork-life-06-05-2014-v2-t2764064

Şu adresteki 5.0 betasını kurdum, denedim. Görsel olarak çok güzel olmuş arkadaşlar. Beklediğimden akıcı çalıştı açıkçası. Ama gsm hizmeti çalışmıyor. Kamera da çalışmıyor ama apk sorunlu, başka bir kamera uygulaması çalışıyor normalde.

Cyanogen'in M12 sürümünü bir heves kurdum, 4.4.4 çıktı. Ben 5.0 sanmıştım Sonra tekrar karbon'a dönüş yaptım.
     ★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★

• Selam arkadaşlar

Galaxy Nexus telefonumdaki Gmail app daki e-mail imzalarını nasıl renklendirebilirim?
  • Arkadaşlar şu anda paranoid 4.4.4 kullanıyorum ama artık telefon galiba bu yeni versiyonları kaldırmıyor çok yavaşladı. Önerebileceğiniz hangi versiyon hangi rom ile akıcı bir kullanım yaşayabilirim. Eski versiyonlara dönmem gerekecek muhtemelen.
  • Paranoid Android öneriyorum rom arayan arkadaşlara

• quote:

Orijinalden alıntı: AngaWen

Paranoid Android öneriyorum rom arayan arkadaşlara

Dostum zaten Paranoid Android kullanıyorum ama yavaş alet. 4.2 ya da 4.3 olsun ama hızlı olsun istiyorum artık.
  • ozzyville O kullanıcısına yanıt
    ben paranoidden slime geçtim memunum. markette dpi changer diye aratın. 320 orjinal değeri, ben 280 de kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 10291030103110321033
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.