|
Bildirim
Google Haritalar önce pahalı 5'li çetö otobanılarını tavsiye etmeyi bıraksın önce.
|
Düz otobanda giden aracı defalarca otobandan çıkarıp, hedefe ulaşmak için yine aynı otobana sokan sistemlerine el atsalar yeterli.
|
Mazot pahalı olduğu için 1 litre bile daha önemli olmaz mı? Ucuzken çok daha agresif araba kullanırdım, şimdi 500metre ötede kırmızı ışığı görünce ayağımı gazdan çekip kendimi sağa atıyorum gidene kadar yeşil yanıyor. Eskiden hiç umrumda olmazdı gider gider sonra frene basardım.
|
O zamanda hiç bir paralı yolu kullanmıyor, yani esassen adamların suçu yok bizim ülkede ki ücretli otoyol,yol,otoban kavramları farklı mesela devletin yapmak olduğu otoban 10 lira ama yap işlet devret ile yapılan yol 20 lira senin dediğin özelliği kapatınca 1960 li yılların yol düzenine dönüyor ortalık 🙂 köprü geçeceksin mesala vapura falan gönderiyor.
|
Bende sürüm 11.46.0802 var ama bu özellik görünmüyor. |
tasarrufu türkiyede açınca araçtan inip yürüyün bildirimi geliyor :D
|
Birde saçma sapan paralı yollara yönlendirmese iyidi
|
Google önce kullanıcıların sitemine kulak verip, haritaların kalitesini Türkiyeden izlemeye arttırsın. 10 senedir aynı saçmalık bıktırdı artık. Navigasyon özelliği olmasa bir boka yaramaz haritalar.
|
Google Türkiye için yazılımı özel olarak güncellemesi gerekiyor
Özellikle İstanbul'a giriş ve çıkışlarda Avrasya tüneli Kuzey otoyolu Osmangazi Yavuz sultan selim Gibi seçenekleri kullanma seçeneğini mutlaka aktif etmesi gerekiyor Yoksa otoyol kapat ücretli geçiş kapat diyerek bu olmuyor. Otoyolu kapat deyince adam e80 i kapatıyor saçma sapan yerlere giriyoruz |
Bende sürüm 11.46.0802 var ama bu özellik görünmüyor. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 7 Eylül 2022; 10:37:14 > |
|
|