Şimdi Ara

Google Haritalar, restoranların popüler yemeklerini gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google Haritalar, restoranların popüler yemeklerini gösteriyor
    Harita ve navigasyon uygulamasından çok daha fazlası olmaya başlayan Google Haritalar’a, sürekli olarak yeni özellikler ekleniyor. Bunlardan en sonuncusu restoranların popüler yemeklerinin resimleriyle birlikte sıralandığı yeni “popüler” sekmesi.

Menü altında yer alıyor

Google Haritalar üzerinde bir restorana girdiğinizde kullanıcıların paylaştığı inceleme, resim ve fiyat gibi bilgileri zaten görebiliyordunuz. Bugün itibariyle bu sekmeler arasına “popüler” kısmı eklendi. Kullanıcılar tarafından en çok bahsi geçen yemekler, resimleriyle birlikte popüler kısmına ekleniyor. Buradan o yemek hakkında tüm yorumları ve fotoğrafları inceleyebiliyorsunuz.

Şu an için bu işlemin elle mi yoksa yapay zeka yardımıyla otomatik olarak mı yapıldığı belli değil. Google’ın gelişmiş fotoğraf tanılama özellikleri aynı yiyecekleri tanıyıp birleştiriyor olabilir. Ya da sadece inceleme metninde adı geçen yiyeceklerin bir araya getirilme ihtimali mevcut. Kullanıcıların da düzenleme önerebildiğini belirtelim.

Ayrıca Bkz.Yerli İHA ANKA’nın mobil oyunu yayınlandı

Popüler sekmesi iyice yaygınlaştığı zaman gideceğiniz restoranın en sevilen yemeği hakkında önceden bilgi alabilirsiniz. Kendi etrafımda bulunan birkaç restoranı kontrol ettiğimde henüz bu sekmeyi görme şansı yakalayamadım. İlk başta sadece ABD'de devreye girmiş olabilir

• Bu tarz metinler yazarken harf hatası gayet normal karşılanmalı diye düşünüyorum. Ama bir şeyi öğretirken o konu hakkında az da olsa bilginiz olmalı diye düşünüyorum.
    http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=187

Sadece noktalama işaretleri değil. Diğer konularda yazdığınız çoğu metinde bir sürü yanlış var.
  • Türkçe yazmayı Öğrenin önce . Başlığı düzeltin

• Harialar tabii.

• Bu tarz metinler yazarken harf hatası gayet normal karşılanmalı diye düşünüyorum. Ama bir şeyi öğretirken o konu hakkında az da olsa bilginiz olmalı diye düşünüyorum.

Sadece noktalama işaretleri değil. Diğer konularda yazdığınız çoğu metinde bir sürü yanlış var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drktower -- 4 Mayıs 2019; 2:57:12 >

• Senin harialar diyen ağzını yerim gundi

• Eyyyyy google maps. 3 gun once beni 4 km yuruttun, kapanan bankayi hala oradaymis gibi gosterdigin icin. Once Sen onu duzelt

• uygulama öyle bir hale geldi ki high-end telefon olmayınca açılmayacak neredeyse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.