|
Bildirim
Katılıyorum,eskiden neredeyse her şey hakkında forumlar,bloglar ve siteler vardı artık devir bilgi aktarımı yerine para kazanma devrine döndü domain ve hosting fiyatları da artınca binlerce sağlam içerik internet üzerinden silindi gitti.Bu olaylardan dolayı arama motorunu suçlamak anlamsız.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B3097644 -- 17 Ekim 2022; 18:50:07 > |
Dediğin şey artık geçerli değil. Eskiden arayıp bulduğum şeyleri , şimdi bulamıyorum. İşlevselliğini yitirdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Biz nasıl buluyoruz? Senin bahsettiğin şeyleri, içerik sahipleri kendi platformlarından kaldırmış olmasın? Sonuçta google, verileri araştırıp önüne sürüyor, erişemediği kaynağı sana nasıl göstersin değil mi? |
|
|
Bu kayıp özellikle yerli sitelerde mevcut, eskiden irili ufaklı birsürü forum vardı ve bilgi paylaşılırdı sürekli. Artık yerli forumlarda bu şekilde ortam bulmak zor. Fiyatlarda artış dünyada var mı bilmiyorum ama bizde döviz kuru yüzünden site hostingi maliyetli olmaya başladı. Giderler dolarla, reklam getirisi TL ile olunca uğraşmıyor herhalde millet artık. Şahsen yerli takip ettiğim tek forum burası, bura hariç redditte takılıyorum artık. |
|