|
Bildirim
Deprem oldu yine hat çekmiyor 5 GB internete 500 lira istemeyi biliyorlar ama...
|
Google Android’in en sevdiğim özelliği bu işte
|
Konum açmazsan nerden bilecek seni uyaracağını.
O zaman sana dünyadaki tüm depremler için uyarı göndersin, sonuçta nerede olduğun belli değil, belki etkilenirsin. |
Şaka mısın? Konum açmadığım için diyor bir de. Kendin cevaplamışsın.
|
Konumunu bilmezse depremin meydana geldiği yerde misin değil misin nasıl anlayacak? |
Bu geceyi dışarda geçirecek kaç milyon kişi çıkar kim bilir
![]() |
Hem büyük bir deprem bekliyorsunuz hem halk olarak bir aksiyon almıyorsunuz hem de Belediye'den harekete geçmesini bekliyorsunuz!? Üstüne üstlük öyle zemini sağlam olmayan bir bölgede "Kanal İstanbul" adlı "İstanbul'u 'arap'lara peşkeş çekme projeniz" var! Valla nasıl bir halksınız, bilmiyorum ama Allah bilinçli olan ve İstanbul'da ikamet edenlere yardım etsin...
|
Yazıp yazıp siliyorum dava yememek için Allah bildigi gibi yapsın bunlari |
Depremden sonra geldi daha 6 şiddetine dayanamayan operatörleri bı kere daha gördük sorsan hep yatırım yapıyorlar
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
İki telefon açık, hiç bişey gelmedi. Konum açmadığım için deprem bildirimi yollamayan Google işte. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yazıp yazıp siliyorum dava yememek için Allah bildigi gibi yapsın bunlari < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu operatörler tahmınen ne zaman yargılanır acaba |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
herkese geçmiş olsun... |