Şimdi Ara

Google Maps’e motosiklet modu geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google’ın harita uygulaması Google Maps’e motosiklet sürücüleri için yeni özellikler eklendi. Google Maps bundan böyle motosikletler için özel rota hesaplaması yapabilecek.

Motosiklet sürücüleri için rota hesaplanırken otomobillere yasak ancak motosiklete serbest olan yollar rotaya dâhil edilecek ve motosikletin hız sınırına göre rota süresi hesaplanacak.

Motosiklete göre rota hesaplaması yapmak için hedefi belirledikten sonra arama çubuğunun altında yer alan ulaşım araçlarından motosiklet simgesini seçmek yeterli. Diğer ulaşım seçenekleri olarak otomobil, toplu taşıma ve özel taksi seçenekleri sunuluyor.

Kademeli olarak sunulmaya başlanan bu özellik henüz ülkemizde aktif değil. Reddit üzerinden yapılan paylaşımlarda Hindistan’da aktif olarak kullanıldığını görüyoruz. Ülkemizdeki otomobil ve motosikletlerin girebildiği yollar hemen hemen aynı. Bu nedenle Türkiye’de kullanıma sunulmaması sürpriz olmaz.

• Sonunda motorcuların değerini bilen birileri çıktı Google olması da ayrı ironi :D

• Artık kaldırımları da yol olarak ekleyebilirler 😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabaları çıkmaz sokaklara, dağa bayıra patika yollara sokan google maps acaba motorsikletleri nerelere sokar düşünemiyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

Arabaları çıkmaz sokaklara, dağa bayıra patika yollara sokan google maps acaba motorsikletleri nerelere sokar düşünemiyorum bile.

Yollarımız yol olmadığı için çok normal. Bir gün açık yol, ertesi gün kazılıp bırakılmış oluyor.
  • Güzel gelişme. Yarın motora atlayıp test edeyim. Bugün ederdim ama zaten gidip 130 km gezip geldim.

• Motorcuyu bisikletciyi dusunuyosa en kisa en yokuşsuz yollarida hesaplayiversin zahmet degilse. Reklam koyulmasinada raziyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avrupalı gibi normal yoldan gitmiyor ki bizim motorlar.

• a.f.y. kullanıcısına yanıt
    Bi defasında beni de arabayla merdivenden indirmeye çalışmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Artık kaldırımları da yol olarak ekleyebilirler 😀

Onun için Türkiye yerelleştirilmesi yapılması lazım hocam. Ne dediğimi anladın.

• quote:

Orijinalden alıntı: UML

Bi defasında beni de arabayla merdivenden indirmeye çalışmıştı

İneydin hocam. Bi bildiği vardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.