Şimdi Ara

google maps ışık sönmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone da kullanışlılık açısından google maps çok başarılı, navigasyon olarak kullanıyorum ama bir sorunum var, yolda giderken illa ışığı sönüyor veya hafif kararıyor bu yüzden elle illaki tıklamak gerekmekte, bunun bi çözümünü bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim...

• Evet aynı durumu ben de farketmiştim, çok güzel bir soru.. Henüz araç kullanırken navigasyon olarak kullanmadım fakat birgün kullanmam gerekirse bu ışığın kendi kendine sönmesinin sıkıntı olacağını düşünmüştüm. Umarım bir çözümü vardır ve yanıtlayan arkadaşlar..
  • Çözümü şu arkadaşlar;

Ayarlar> Genel>Otomatik Kilit> Asla

Bunu yaptıktan sonra ekran ışığı sönmez telefonu otomatik kilide almaz programı rahatça kullanırsınız ama işiniz bittiği zaman eski haline döndürmeyi unutmayın
  • Evet, çözüm gerçekten de ordaymış, teşekkürler DarkLea.. İşi bitirince unutmamak lazım, pil dayanmaz yoksa..
  • darklea teşekkürler, ilk fırsatımda deneyeceğim, o zaman mini bir soru daha belki bakan cevaplayan olur, iphone 4 için en başarılı araç tutacağı hangisidir
    peşinen teşekkürler
  • Normal programını diyorsun harita peki başka bilen navigasyon varmı kullanımıda önemli tabi
  • ben telefona jailbreak yapmadım ve kısa süre içinde yapmayı da düşünmediğimden, bir önceki blackberry boldumdaki gibi google maps kullanarak navigasyonu kusursuz hallediyorum, diğer programları bilemeyeceğim, araç tutacağı hakkındaki sorum bakidir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardımcı olabildiysem ne mutlu

Araç tutacağı hakkında bi fikrim yok ben kullanmıyorum ama alışveriş siteleri altındaki ürün yorumlarındanda bilgi edinebilirsin..
  • Işığın sönmemesi için ya otomatik kilidi kaldırmak lazım ya da telefonun araç şarjına takılı olması lazım. Ben şarja bağladığımda sürekli yanık kalıyor sorun olmuyor. Telefon tutucu konusuna ise başka yerde cevap vermiştim burda tekrar yazayım. Hepsiburada'dan 8liraya almıştım 3ay önce. Hala kullanıyorum ve çok memnunum.
  • ben bu şekilde navigasyon programını kullanmıştım iphone4'ümde. ancak aşırı ısındı telefon ve batarya birden %20ye düştü (%60idi) o yüzden kesinlikle araç şarj ile kullanılmalı.
  • google maps derken kendi orjinal harita değilmi başka navigasyon rahat varsa ben ondan bahsetmiştim rahat kullanışlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-
    google maps derken kendi orjinal harita değilmi başka navigasyon rahat varsa ben ondan bahsetmiştim rahat kullanışlı

Tomtom var bi de iGo
  • kendi orjinal haritası tomtom igo şu an için yüksek bütçeye hitab ediyor, jb li olmadığından telefonum 2. plana attım onları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.