Şimdi Ara

Google Maps | Street View TÜRKİYE'de (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
192
Cevap
6
Favori
5.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesin sadece İstanbul, Ankra, Bursa, İzmir'i çekip gitmişlerdir hiç bakmama gerek yok dedim ama helal olsun adamlara evimin önüne kadar bile gelmişler. Adamların yapabildiklerini gördükçe iyice hayran oluyorum şu Amerika'ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 23 Ekim 2015; 10:41:45 >
  • Kendimi buldum arabayı hatırlıyorum hala inşallah google maps değildir diyordum korktuğum başıma geldi 1.5 sene önceki foto

Google Maps | Street View TÜRKİYE'de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Note Edge ile birlikte gelmisti. Simdi girdim cok hos bisey. Oturdugum apartmani arabamizi falan gordum yehuu!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babamı çekmiş allahsızlar

•  Google Maps | Street View TÜRKİYE'de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok başarılı olmuş iyi iş çıkartmışlar
  • bursa-gemlik tum sokaklarını çekmişler küçük bir ilçeyi bile eklemişler
  • Cok iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyabat bile var
  • Android'de Apk dosyasının ismi nedir? Play da var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 23 Ekim 2015; 13:47:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

küçük çekmece yurtiçi kargoyu bulamadım cennet mahallesi diyor ama yok neden olabilir?

buyrun hocamhttps://www.google.com/maps/search/25+Ziya+G%C3%B6kalp+Cd.,%C4%B0stanbul/@40.9888745,28.7824778,3a,75y,192.04h,71.09t/data=!3m6!1e1!3m4!1su8pfobN-k7GbP2JySoErvw!2e0!7i13312!8i6656

• Zombitch kullanıcısına yanıt
    sağol kardeş..
  • Çok güzel olmuş ya hahaa
  • Mükemmel yapmışlar ya çok uğraşılmış, tebrik etmek lazım, sıkıldıkça geziniyorum sokaklarda :)
  • Annemle babam balkonda otururken çekmişler bizim sokağı. Dün iyi güldük görünce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu özellik yandex'te bayadır var sanırım, geçen senelerde gezmişliğim var eski adreslerimi
  • yandex panorama'nın çakması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 23 Ekim 2015; 14:36:13 >
  • yandex daha hizli bu yuzden cop google

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaya bak Nurtepe'ye gideyim dedim arkadaşım evini bulmaya. Adamlar sadece o bölgeye girememiş.
    Aşağıda İmrahor caddesinden devam etmişler. Kağıthane belediyeden yukarı Nurtepe'ye çıkamamışlar.
  • yandexin çakması demişler

ciddimisininiz olum siz,google yıllardan beri yapıyor bunun Sadece Türkiye'ye yeni geldi

yandex'e girin bakın kaç ülke yapmışlar birde googleye bakın,Google Ordadoğu afrika ve bazı asya ülkeleri hariç neredeyse dünyanın çoğu yerini yapmış
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.