Şimdi Ara

Google Maps | Street View TÜRKİYE'de (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
6
Favori
5.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

quote:

Orijinalden alıntı: Last Hope

Google Maps | Street View TÜRKİYE'de

buldum lan
    https://www.google.com/maps/@38.7833947,26.9840679,3a,33.1y,132.13h,84.86t/data=!3m6!1e1!3m4!1sSOOtq9iLC_GNpxynuY3HjA!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

Ahahahahahhahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• super olmus ya memleketimen gidip gezdim bile yalniz bizim sokak en az 2 sene once cekilmis tarihe nereden bakiyoruz?

• Kadikoy gibi merkezi bir yerin cogu caddesinde 2.5 sene önceki fotolari koymuslar simdi git bak cogu ev yikilmis yenisi yapilmis dukkanlar vs alakasi yok... kentsel donusum vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 24 Ekim 2015; 3:10:04 >
  • Çekim yapan arabayla aynı gün içerisine 4 kere karşılaştım bir kaç hafta önce bir cumartesi günüydü sanırım ilki evden çıkıp ümraniye minibüsü beklerken oldu sonra ümraniye de karşılaştım bi 20 dk sonra falan da dönüşte yakaladılar beni sonunda akşama doğru berberdeyken karşılaşınca gülmeye başladım. Şuan da yurttayım eve gidince ilk iş kendimi aramam olucak, bulursam ssleri atarım

• ben geçen mart ayı araçları görmüştüm uşak ta 1 tane vardı yol üstü bir otel de konaklıyordu tam bana göre bi iş demiştim hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

Gerek yok haritalar uygulamasında sokağın üstüne basılı tutun panorama çıkıyor

Uygulamada sokak gorunumunde ilerlemek için ok tusuna bastiginda 5 metre 5 metre ilerliyor. Daha hizli ilerlemenin yolu yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Olm kimsede dememiş bu Google da ne Database var bütün Dünyada ki çoğu ülkenin köylerine kadar ayrıntılı fotoğrafları var bu adamlar bunları kullanmaya kalksa neler olur diye...

Google o konuda inanılmaz bir şirket. Adamlardaki veri kimsede yok.

• İlk iş evimi buldum

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Girmeye korktuğumuz tarlabaşı sokaklarını bi gezelim bakalım.

Sen Miami'de değil miydin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Patolojik Bulgur

Gölcük'te Şehir dışı diyebileceğimiz yerdeki evimizin garaj kapısına dayanıp bütün gün yoldan geçenleri seyreden babamı da çekmişler.

"Virgül" denen bir noktalama işaretimiz var, kullan istersen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereye koysaydı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Dayanıp" kelimesinden sonra koyabilirdi. En az 5-6 kez okuduğumda anlayabildim ancak. Halbuki virgül, cümleyi ikiye böler ve cümlenin daha rahat okunmasına yarar.

• İlk fotoğrafım Kenya gezimden

Google Maps | Street View TÜRKİYE'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

"Dayanıp" kelimesinden sonra koyabilirdi. En az 5-6 kez okuduğumda anlayabildim ancak. Halbuki virgül, cümleyi ikiye böler ve cümlenin daha rahat okunmasına yarar.

Ilk okunusta anladim sorun sende bence

• potur kullanıcısına yanıt
    Ciddi misin gerçekten? Olamaz böyle bir şey, bu başarıyı sen yakalamış olamazsın. Tanrım beni hemen yok et, o ilk okuyuşta anlamış... Neden onun gibi üstün zekalı değilim? Lanet olası adaletsiz hayat...

• UYARI: Metin içinde zarf-fiil eki almış kelimelerden sonra virgül konmaz:

Cumaları bahçede buluştukça kıza kendisinin adi bir mektep talebesi olmadığını anlatmaya çalışıyordu. (Halide Edip Adıvar)

Kaynak: tdk.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=187:Noktalama-Isaretleri-Aciklamalar&catid=50:yazm-kurallar&Itemid=132

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EBF85AD14 -- 24 Ekim 2015; 11:23:14 >
  • UYARI: (13) Metin içinde art arda gelen zarf-fiil eki almış kelimelerden sonra virgül konur:

ÖRNEK: Ancak yemekte bir karara varıp, arkadaşına dikkatli dikkatli bakarak konuştu.

KAYNAK:http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=187:Noktalama-Isaretleri-Aciklamalar&catid=50:yazm-kurallar&Itemid=132

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 24 Ekim 2015; 11:40:14 >
  • Adamın cümlesindeki 2. Zarf fiil hangisi acaba?

• İlk önce evime gittim camda ablamin yıkanmış ayakkabılarını gördüm

Sonra annanemin binasında yengemi ve ananemlerin komşularını gördüm

Sonra okula giden yolları (4 yol var ayri ayrı) hepsine teker teker baktım kendimi bulamadım :(

Birde beni köpek kovalayan yere baktım :(

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.