Şimdi Ara

google microsofta karsi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    google isletim sistemine dogru gidiyor....
    bu siteyi actiginizda karsiniza cikan sayfa da try a demo yu tiklayin lutfen
    google microsoft a karsi oynuyor ve tehlikeli bir oyun gelecekte microsoft internet explorer a bir guvenlik ayari ile mudahale edebilir ama google da office gibi yazilimlari bedava sunarak cevap verebilir.sonucta bence google in sansi hic yok
    ve google in ilk sayfasi ise soyle
    google.stanford.edu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_london -- 31 Aralık 2006; 23:04:01 >

• süper olur bence heşke yapsa google bill gates gibi herşeyden para alacaklarını sanmıyorum kii
    yaptıkları prog. hep beleş + internetten indirdiğinde webmasterlara para kazandırıyor

google ı seviyorum :)
  • süper yaa kullandımda basit ama güzel zaten google bu yönüyle benim kalbimi feth etti :)

benim için sadece fire fox , winamp, dreamweaver , frontpage ve bi kaç küçük prog. çalıştırması yeterli

beğendim bu haberi biraz yayıyım indirilir ver. çıksada denesek :)
  • yalniz microsoft windows da tekel biliyorsunuz dedigim gibi(aslinda ingilizce bir makaleden okudugum kadariyla)microsoft internet explorer a bir guvenlik yamasi ativerirse ne olacak?
  • çarşı herkese karşı
  • +10000000000000000000000 konu dısı ama doğru
    quote:

Orjinalden alıntı: _Ceza

çarşı herkese karşı
  • google işletim sistemini çakacak ozaman
    quote:

Orjinalden alıntı: from_london

yalniz microsoft windows da tekel biliyorsunuz dedigim gibi(aslinda ingilizce bir makaleden okudugum kadariyla)microsoft internet explorer a bir guvenlik yamasi ativerirse ne olacak?
  • biraz zor gorukuyor.microsoft tekelini kiramazlar.google henuz 1-2 milyar dolarlik arama motoru microsoft 150 milyar dolarlik pc devi...cok zor
  • Ajax işletim sistemi gibi görünüyor verdiğiniz adres
  • Evet Ajax'la yapılmış birşey. Benim hoşuma gitmedi. Zira günlük hayatta çok da kullanışlı birşey değil ve kitleler tarafından sevilmesi de mümkün değil kanaatimce. Bana sorarsanız Google'ın laboratuar çalışmalarından birisi sadece. Bırakın Windows'u Linux'le falan bile rekabet edemez bu
  • birde eyeos.org muydu info muydu öyle browser işletim sistemi daha görmüştüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.