Bildirim
Google neden böyle yapıyor?
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lütfen derdime deva bulan yok mu -
Hocam tam olarak sorunu anlatabilirseniz yardımcı olmaya çalışırız:
1= Sitenizin URL'sini tarayıcınızın adres çubuğuna yazınca siteniz tarayıcıda normal açılıyor mu?
2= Sitenizin URL'sini google'ın arama kutusuna ".com" uzantısıyla veya ".com" uzantısı olmadan ayrı ayrı yazınca, her 2 seferde de google siteyi bulamıyor mu?
3= Siteniz çok yeni ve google tarafından indekslenmemiş olabilir mi?
4= Sitenize çok fazla seo yapmış ve google'dan ceza yemiş olabilir misiniz?
Yukarıdaki bu ayrıntıları da kapsayan bir bilgi gönderirseniz ben veya forumdaki arkadaşlardan biri size yardımcı olur. -
Site tarayıcıdan yazıp git deyince siteye girilebiliyorwww.greeneyehotel.com google a yazıyorum siteyi indexliyor ama tiklayinca rayban gözlüklerinin sitesine yönlendiriyor aynı sorun yandexde aratinca ve tıklayınca siteye normal bir sekilde giriyor sadece sorun başlıkta da belirttiğim gibi sadece Google da problem -
virüs olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu
virüs olabilir
Telefondan vs akıllı telefondan vs nereden girilirse durum aynı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Bunu google yapmıyor.
Sitenizin HTML kodlatrı arasına zararlı kodlar yerleştirilmiş. Örneğin travestici . net gibi bir adrese linkler verilmiş.
HTML sayfaları sunucudan indirmeli ve sayfalardaki zararlı kodları temizlemelisiniz.
FTP şifrenizide değiştirin. Ayrıca ftp bilgilerinin olduğu bilgisayarları virüs taramasında geçirin.
Kısaca siteniz hacklenmiş ama haberiniz yok.
Siteniz statik bir site. Yönetim paneliniz yoktur. Ftp ile dosyaları indirmeli ve temizlemelisiniz.
Fakat bu işi en azından HTML bilgisi olan biri yapmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taximproject -- 31 Ağustos 2014; 23:10:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: taximproject
Bunu google yapmıyor.
Sitenizin HTML kodlatrı arasına zararlı kodlar yerleştirilmiş. Örneğin travestici . net gibi bir adrese linkler verilmiş.
HTML sayfaları sunucudan indirmeli ve sayfalardaki zararlı kodları temizlemelisiniz.
FTP şifrenizide değiştirin. Ayrıca ftp bilgilerinin olduğu bilgisayarları virüs taramasında geçirin.
Kısaca siteniz hacklenmiş ama haberiniz yok.
Siteniz statik bir site. Yönetim paneliniz yoktur. Ftp ile dosyaları indirmeli ve temizlemelisiniz.
Fakat bu işi en azından HTML bilgisi olan biri yapmalı
Verdiginiz detaylı bilgi için teşekkürler öncelikle
Valla siteyi bi arkadas yapmıştı ama söylediğiniz ftp leri indirme vb işlemlerini biraz anlatırsanız yapabilirim umarım sitelerle daha önce hiç ilgilenmedim lakin bilgisayarla aram iyi sayılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sunucunuza ait Ftp bilgileri vardır. Ip adresi, kullanıcı adı ve şifre.
Bu bilgiler ile bir FTP client yazılımı ile sunucuya bağlanmalı, tüm dosyaları indirmeli ve dosyaları tek tek zararlı javascript kodlarından arındırmalısınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X